Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
mrb kızlar bende pcoluyum geçen kasım ayında ilk aşılamam yapıldı 3 yumurtam vardı ve üçüz bebeklerime gebe kaldım sonuna kadar gidemedik bebeklerimi kaybettim ama ilk aşılama tutmaz diye bişey yok bu taktiri ilahi umutsuz olmayın...

canım takdiri ilahi en azndn hamile kalablysn bununla teselli ol zor blyrm. allahm ins tez zamanda melekleri ile nasiplendrr seni.

melek8682 - aşılama tarihi - 03 mayıs 14
cagla3006 - aşılama tarihi - 05 mayıs 14
eylülnazz - aşılama tarihi - 07 mayıs 14

kızlarr hakkımızda hayırlısı.. başka bekleyen varsa listeye ismini eklesin, hepimiz birbirimize umut olalım inş.
bu arada bişey dikkatimi çekti bizim aşılamalar 2 gün arayla olmuş.. inş. bu 2'ler ikiz bebeklere işarettir :KK1::KK1::KK1::KK9::KK9:

kızlarr hakkımızda hayırlısı.. başka bekleyen varsa listeye ismini eklesin, hepimiz birbirimize umut olalım inş.
bu arada bişey dikkatimi çekti bizim aşılamalar 2 gün arayla olmuş.. inş. bu 2'ler ikiz bebeklere işarettir :KK1::KK1::KK1::KK9::KK9:

evet benimde dikkatimi çekti. inş tatlım dilediğimiz gbi olur.

kuzum iim şkr. bu sabah duş aldm canım yattm valla hep. belirti arama ben inan bu zamana kadar btn belirtileri yaşadım olmadı. rahatm bu ay nasip kuzm. gögüslrm çk agryo ve bşlari büydü ama bu ilaçlarn etkisi zatn hemen belrti olmaz tatlm. allahm inş gönlünün muradını versin tez zamanda çaglammm.

doğru söylüyorsun canım, bende umursamıcam düşünmicem diye kendi kendime söyledim ama yine çok irdeliyorum öle mi böyle mi diye. :KK1:
bende akışına bırakıcam inş. bu arada ben meryem suresini hergün 1 kez okumaya çalışıyorum. son olarak senin yaptığın okuduğun dualar var mı?
söylersen sevinirim. kendine iyi bak..:21:

doğru söylüyorsun canım, bende umursamıcam düşünmicem diye kendi kendime söyledim ama yine çok irdeliyorum öle mi böyle mi diye. :KK1:
bende akışına bırakıcam inş. bu arada ben meryem suresini hergün 1 kez okumaya çalışıyorum. son olarak senin yaptığın okuduğun dualar var mı?
söylersen sevinirim. kendine iyi bak..:21:

canım 41 gün meryem suresini annem okudu bna. bnde bnn dşnda ya varis, ya evvel ve esteğfirullah çektm bi ara ama şu gnlrde bsy yapmdm. ama hact namazı klcm inş.

merhaba melekciğim, aşılaman hayırlı olur inş. inş. bebeğinin mutluluğunu bu ay yaşarsın.
bende 5 mayısta aşılama oldum, ssenden 2 gün sonra :) bende polikistik pko hastasıyım ve bu ikinci aşılamam. benimde kasıklarımda ince ağrılar oluyor.
5-6 tane yumurtam olmuştu, belki çatlamayanlar şimdi çatlıyorda onun ağrısıdır diye düşünüyorum. canım bişey dikkatimi çekti 14 mayısta belli olacak demişsin, süre çok az değil mi? benim doktorum 16.gününde adet olmazsan yaptır dedi, yani 21 mayısta kan tahlili yaptırcam. seninki çok erken geldi bana?

kanda cıkıyor dedı aşılamadan 12 gun sonra yaptır dedı 14 nayısa tekabül ediyor öle işte cnm pco olduğum için adet olmuyorum ilaçsız ...

vardır her işte bi hayır kızlar jherkes aşılama sonrası belırtılerını yazsın neler yaşadı neler hissettin sonrada sonucları yazarız ıkışer gün arayla :KK70::KK70:

vardır her işte bi hayır kızlar jherkes aşılama sonrası belırtılerını yazsın neler yaşadı neler hissettin sonrada sonucları yazarız ıkışer gün arayla :KK70::KK70:

ben başlım öncelikler ..
buyuk heyecan ve ilk aşılamanın merakıyla gittim aşılama yapıldı 1dk sürdü işlem yarım saat dınlendim sonrasında ise ;
kasık karın ağrısı
karında şişkinlik
bel ağrısı
progestan ve estrofrm e başladım
evde aşılama gunu dınlendım ve hala ağır iş yapmıorum
ağrılarım şiddetlendi
acıkmalar başladı baş donmeler oluyor hala
bugun 7.gunu bıraz azaldı ağrılarım ama batmalar devam edıyor
adet olacakmışım gibi ağrılar arada oluyor
akıntı oluyor göğüsler şiş ve çok hassas
ve sık idrara çıkıorum ...
sonrasını merakla beklıyorum
::KK49:

Son düzenleme:
ben başlım öncelikler ..
buyuk heyecan ve ilk aşılamanın merakıyla gittim aşılama yapıldı 1dk sürdü işlem yarım saat dınlendim sonrasında ise ;
kasık karın ağrısı
karında şişkinlik
bel ağrısı
progestan ve estrofrm e başladım
evde aşılama gunu dınlendım ve hala ağır iş yapmıorum
ağrılarım şiddetlendi
acıkmalar başladı baş donmeler oluyor hala
bugun 7.gunu bıraz azaldı ağrılarım ama batmalar devam edıyor
adet olacakmışım gibi ağrılar arada oluyor
akıntı oluyor göğüsler şiş ve çok hassas
ve sık idrara çıkıorum ...
sonrasını merakla beklıyorum
::KK49:

canım ben belirtilere takılmcm artk. düşnmemeye gayrt edyrm allhm hayrlsını versn. ama senin sık idrara çkman inş hayrın habercisdr tatlm.hepimzn yüzü glsün bu ay inşallah.

kızlar çk karnım ağriyo ama sanki afedersinız gaz agrısı gbi lavaboya gdyrum ama bşi yk. 2 gndr gece olnca geçiyo sabh kalknca bşliyo geceye kadar. napm ne içeym btki çayı falan bi önerinız var mı. napym bilemdm.

kızlar çk karnım ağriyo ama sanki afedersinız gaz agrısı gbi lavaboya gdyrum ama bşi yk. 2 gndr gece olnca geçiyo sabh kalknca bşliyo geceye kadar. napm ne içeym btki çayı falan bi önerinız var mı. napym bilemdm.

bi fikriniz yok mu :-( bu günde çk kötydü karnm.

Ben varim asilama tarihim 5 mayis 14

X