Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kuzummm...yapıldı canım 15.30 da çk ii geçti. hç agrm olmadı.ilknde kendmi çk kstm canım acmştı ama rahat geçti bu. 1 saate yakn yattm orda sonra eve gldm haln yatyrm. eve gelnce braz akntm oldu. bkalm tatlm ins güzel haberler vereblrz rabbmn iznyle. sana herhangi bşey verdmi jel hap vb. bna jel verdi crinone mi ne tam adnı hatrlymdm. geçen ayda onu kullndm kan testi negatf olnca braktm ve bi kaç gn sonra topaklar halnde 3 kere katlşmş halde düstü bu jel böylymş ama napm kullanımı kolay doktor bunu öneriyo kullncm.

hadi hayırlısı olsun canım inş. güzel haberlerimizi de peşpeşe veririz seninle. bana hiç bişey vermedi benimde aklıma gelmedi sormak.yarın ilk işim arayıp soracağım. :) ne zaman kan testi yapmanı söyledi? bana ayın yirmibirine kadar bekle dedi.adet olmazsan önce beni ara dedi.

hadi hayırlısı olsun canım inş. güzel haberlerimizi de peşpeşe veririz seninle. bana hiç bişey vermedi benimde aklıma gelmedi sormak.yarın ilk işim arayıp soracağım. :) ne zaman kan testi yapmanı söyledi? bana ayın yirmibirine kadar bekle dedi.adet olmazsan önce beni ara dedi.

inş canım inş güzel haberler verelim. 23 maysta kan tahlili yaptr dedi bkalım tatlm kısmet.

neden kimse cvp yazma geregi duymuyor! İlla asilama olmammi gerekiyo ki burda yazisalim

canımmm inş. aşılama olmana gerek kalmadan hamile kalirsın. aşılama, klomen vb ilaçlar kullanılarak ve yumurta takibiyle hamile kalamayanlara yapılan bi uygulama. bu uygulamada yine iğne veya ilaçla yumurtalar büyütülüp belli bi seviyeye geldikten sonra çatlatma iğnesi yapılıyo ve 36 saat sonra esinin spermleri alnp yikanp isleme hazrlanyo, aynı gn doktor eşinin hazırlanan spermlerini senin direk rahmine bi aparat ile veriyo.bu islemd aşılama deniyo.

canımmm inş. aşılama olmana gerek kalmadan hamile kalirsın. aşılama, klomen vb ilaçlar kullanılarak ve yumurta takibiyle hamile kalamayanlara yapılan bi uygulama. bu uygulamada yine iğne veya ilaçla yumurtalar büyütülüp belli bi seviyeye geldikten sonra çatlatma iğnesi yapılıyo ve 36 saat sonra esinin spermleri alnp yikanp isleme hazrlanyo, aynı gn doktor eşinin hazırlanan spermlerini senin direk rahmine bi aparat ile veriyo.bu islemd aşılama deniyo.

Tesekkur ederim eylul.

:18: slm kızlar bende 3 mayısta aşılama yaptırdım 14 mayısta belli olucak sonuc ama yaptırdığımdan beri ağrılarım var adet olcakmışım gibi kasık alt karın arada baş dönmeler şişkinlikler sizdede oldumu bunlar ne kadar sürüyor bu ağrılar pko olduğum için adet olma ıhtımalım de bak bazıları bu tur ağrılar sonunda adet olmuş birde aşılamadan sonra kullanmam için progestan hapı ve enstrofem hapı verdi tecrübe edınen varsa yazabılırmı ilk aşılamanın tutma oranı düşük diyolar ama :KK43: allah isteyen herkese nasip etsin

canım ne kadar süreye kadar bekletleblir blmiyorm ama bende ilknde 1 saati geçmsti nerdyse bkldm anck skntı olck olsa yapmzlar böyle bişi heralde. internttn bi araştr istrsen ne kadar süreye kadar bekleyeblr. hem tp icnde verylrya korumaldr onlar canını sıkma sen. hem teslimiyet burda bşlar iste rabbim isterse ol derse zatn olr. herşy vesile.

çok uzun süre bekletmemeleri gerekiyor gerçi sağlıkçı onlar daha iyi bilir ama bende yaptırdım aşılama saat 2 de burda olun dedıler 2,30 da aşılıcaz dedıler 2 yi 10 gece eşim tahlıl sonuclarını almaya gıttı o sırada beı hazırladılar eşim getirdi sonucları 10 dk sonra aşıladılar sonra yarım saat yatırdılar benı öle o aparatıda hemen çıkarmadı kalkmadan önce cıkardı 1 dk sürdü işlem allah yardımcımız olsun ne diyim

semkacım yaptrdn mı canım aşılamanı. bende yarn yaptrcm hayırlsyla. sende girmysn uzn zamandr topige

Yok canımm daha yaptırmadım bugün doktora gidicem yumurtaların boyutuna bakıp gün verir herhalde haber veririm :) Seninde Allah yardımcın olsun rahat ol. İyi sonuçlanır inşallah.

:18: slm kızlar bende 3 mayısta aşılama yaptırdım 14 mayısta belli olucak sonuc ama yaptırdığımdan beri ağrılarım var adet olcakmışım gibi kasık alt karın arada baş dönmeler şişkinlikler sizdede oldumu bunlar ne kadar sürüyor bu ağrılar pko olduğum için adet olma ıhtımalım de bak bazıları bu tur ağrılar sonunda adet olmuş birde aşılamadan sonra kullanmam için progestan hapı ve enstrofem hapı verdi tecrübe edınen varsa yazabılırmı ilk aşılamanın tutma oranı düşük diyolar ama :KK43: allah isteyen herkese nasip etsin

aşılaman hayrli olsun melekcim. rabbim nasip edrde tutr inş. benim 2. aşılamam ksmet artk. ilk aşlmada bnada verdi estrofemi rahm kalnlşması icnmş kullmdm ama ck sersmletti ilaç beni ama bu ay vermdi. bide döllenme olrsa düşmesin dye bi jel verdi onada yarn bşlacm.hepimizn hakknda hayrlsı olsn.

Yok canımm daha yaptırmadım bugün doktora gidicem yumurtaların boyutuna bakıp gün verir herhalde haber veririm :) Seninde Allah yardımcın olsun rahat ol. İyi sonuçlanır inşallah.

inş canım hepimiz ii sonuçlar alrz. güzel haberlerini beklyrm.

:-) bozuk atma teşekkür biraz manidar olmuş. bu topik çok aktif dğl. gözdn kaçmştr yoksa sorulara geçte olsa cevap geliyo. sen tedavi görymsn ne aşamadasn.

Kusura bakma canim.gercekten bozuk atmadim ilgilendgin icin tesekkur ederim.benim eltim olcak asilama onun psikolojosi cok kotuydu.pekte bilgsi yoktu.o yuzden acil cvp beklemistim.birde arkadaslar o esnada sadece birbirleriyle yazisip bana cvp veren olmadgi icin alindim.yanlis anlamayin .tekrar tesekkur ederim

Kusura bakma canim.gercekten bozuk atmadim ilgilendgin icin tesekkur ederim.benim eltim olcak asilama onun psikolojosi cok kotuydu.pekte bilgsi yoktu.o yuzden acil cvp beklemistim.birde arkadaslar o esnada sadece birbirleriyle yazisip bana cvp veren olmadgi icin alindim.yanlis anlamayin .tekrar tesekkur ederim

anlıyorum canım. eltinin psikolojisi şuan kötyse yaptrmasn aşılama. inan kafanın rahat olması şart. önce bu durumu kabullenmesi şart ve hazrm deyp elndn geleni maddi manevi yapıp rabbime tevekkül etmesi lazm. inan herşy boş o verecek oldktan sonra imkansz dye bişy yok. inş tez zamanda evladına kavusur.

inş canım inş güzel haberler verelim. 23 maysta kan tahlili yaptr dedi bkalım tatlm kısmet.

Eylülnazımm bugün nasılsın? çok merak ediyorum. kendinde hissettiğin değişik bişey var mı?
başkaları yazıyor ya bel ağrısı, göğüs acı vs. şeyler bende hiç olmadı. sadece kasıgımda otup kalkerlen hafif sızlama oluyor.
sende var mı belirlş bir değişiklik? bide aşılamadan kaç saat sonra duşa girdin?

bu arada doktoruma sordum, aşılama sonrası jel veya ilacın bende gerek olmadığını sıkıntı yapmamamı söyledi.

mrb kızlar bende pcoluyum geçen kasım ayında ilk aşılamam yapıldı 3 yumurtam vardı ve üçüz bebeklerime gebe kaldım sonuna kadar gidemedik bebeklerimi kaybettim ama ilk aşılama tutmaz diye bişey yok bu taktiri ilahi umutsuz olmayın...

anlıyorum canım. eltinin psikolojisi şuan kötyse yaptrmasn aşılama. inan kafanın rahat olması şart. önce bu durumu kabullenmesi şart ve hazrm deyp elndn geleni maddi manevi yapıp rabbime tevekkül etmesi lazm. inan herşy boş o verecek oldktan sonra imkansz dye bişy yok. inş tez zamanda evladına kavusur.

Sagol canim .cok tesekkur ederim.

merhaba melekciğim, aşılaman hayırlı olur inş. inş. bebeğinin mutluluğunu bu ay yaşarsın.
bende 5 mayısta aşılama oldum, ssenden 2 gün sonra :) bende polikistik pko hastasıyım ve bu ikinci aşılamam. benimde kasıklarımda ince ağrılar oluyor.
5-6 tane yumurtam olmuştu, belki çatlamayanlar şimdi çatlıyorda onun ağrısıdır diye düşünüyorum. canım bişey dikkatimi çekti 14 mayısta belli olacak demişsin, süre çok az değil mi? benim doktorum 16.gününde adet olmazsan yaptır dedi, yani 21 mayısta kan tahlili yaptırcam. seninki çok erken geldi bana?

mrb kızlar bende pcoluyum geçen kasım ayında ilk aşılamam yapıldı 3 yumurtam vardı ve üçüz bebeklerime gebe kaldım sonuna kadar gidemedik bebeklerimi kaybettim ama ilk aşılama tutmaz diye bişey yok bu taktiri ilahi umutsuz olmayın...

ahhh canım yaa Allah sabır versin, bulup da kaybetmek de kötü ama Allahın takdiri işte. inş.. en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı bebeğin olur.
Allahu tealadan daha iyi bilmeyiz, herşeyin bir sebebi vardır. hakkımızda hayırlısı olsun canım.

Eylülnazımm bugün nasılsın? çok merak ediyorum. kendinde hissettiğin değişik bişey var mı?
başkaları yazıyor ya bel ağrısı, göğüs acı vs. şeyler bende hiç olmadı. sadece kasıgımda otup kalkerlen hafif sızlama oluyor.
sende var mı belirlş bir değişiklik? bide aşılamadan kaç saat sonra duşa girdin?

bu arada doktoruma sordum, aşılama sonrası jel veya ilacın bende gerek olmadığını sıkıntı yapmamamı söyledi.

kuzum iim şkr. bu sabah duş aldm canım yattm valla hep. belirti arama ben inan bu zamana kadar btn belirtileri yaşadım olmadı. rahatm bu ay nasip kuzm. gögüslrm çk agryo ve bşlari büydü ama bu ilaçlarn etkisi zatn hemen belrti olmaz tatlm. allahm inş gönlünün muradını versin tez zamanda çaglammm.

X