Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
2 asilamanin ardindan hayir daya yapmiicam dedim ve bitkisel tedavi yapan bi dontor buldum.. Bana verdigi iki sise ve bi vitamin.. Ve iskencesiz agrisiz bi mutluluk.. Arkadaslar HAAMİLEYİMMMMM !!!!!! Cok mutluyum anlatamam!!! Eki Görüntüle 1087309

Anneliğe hasret kalmış ama asla pes etmiyecek bir anne aday adayı 🎀💗👼

Cnm çok sevindim. Allah kucağına almayı nasip etsin. Neler uyguladin?

canım istyceklri tahliller bnde var dye düşnyrm eşmn sperm tahlilide var bunlar geçerli olmzmı tekrardn mı yaptrcm

Rahim filmi haricinde hicbir tahlili disardan kabul etmiyolar.esin de oranin üroloji sinde muayene olup, orda sperm tahlili yaptirmasi lazim.ilk asama biraz sikintili. Ama endokrine gecince rahatsin. Randevu sorunu da yok endokrin de.

2 asilamanin ardindan hayir daya yapmiicam dedim ve bitkisel tedavi yapan bi dontor buldum.. Bana verdigi iki sise ve bi vitamin.. Ve iskencesiz agrisiz bi mutluluk.. Arkadaslar HAAMİLEYİMMMMM !!!!!! Cok mutluyum anlatamam!!! Eki Görüntüle 1087309

Cnm gözün aydın darısı bize :)) inş. Bizi aydınlatırmısın nasıl aşamalardan geçtin ne kadardır olmuyodu ne yapmalıyız yazarsan sevinirimm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

mrb kızlar bende aranıza yeniden katıldım...bende pco luyum kasım ayında ilk aşılamamı oldum ve tuttu hemde üçüz bebeklerime gebe kaldım çok zorlu bi süreçti çünkü aynı anda ohss oldum haftalarca hastanede yattım çok şükür iyileştim derken 10. haftamda kanamam başladı ama bebeklerim gayet iyi ilerliyordu ve 13. haftamda bebeklerimi kaybettim biri evde elime düştü diğer ikiside anında rahme düşmüştü üçü de ayrı yumurtalardı ama biri gidince diğerleride ardından gitmiş üç oğlumda bana veda etti göğüslerimde sütleri varmış onlar gidince akmaya başladı...2,5 ay oldu kaybedeli ve kanamam daha bi hafta önce kesildi yeniden tedavi olmak istiyorum ama bi yandan da çok korkuyorum evlat acısı çok zormuş biran bile aklımdan çıkaramıyorum o minnacık parmaklarını ağzını burnunu Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın...hep hayırlısını istedik kaybettiğimde bile şükrettim gözyaşım dindi mi dinmedi acım hala ilkgünki gibi taze ama yapıcak bişey yok...yeniden başlamak lazım herşeye inş isteyen herkese nasip eder Rabbim inş hepimize merhamet eder de bizi evlatlarımıza kavuşturur

Canım Allah yardımcın olsun

[QUOTuE=antay;35030390]hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inşallah...[/QUOTE]

Allah razi olsun canim rabbim en kisa zamanda butun iateyenlere nasip etsin

hayırlı olsun allahım kucağına almayıda nasip etsin inş. nerede bu doktor. ne gbi önerilerde bulundu. ne kullandın bi de sende problem neydi aşılama oldun canım.biraz fazla oldu galiba :-)

Canim ben belcikada yasiyorum.. Adam normal doktor ama bitkisel tedaviler uyguluyo.. Esimi yatirdi sol kolunu havaya kaldirdi ve gogsune siseler koydu icinde bazi sivilar olan.. Kolunu sıkarak asagiya indirdi.. Hormonlarin, bobregin ve cigerlerin zayif dedi.. Ben sadece topuklatindan tuttum ve esime yine ayni islemi yapti.. Senin bagirsaklarda sorun var dedi.. İki sise su gibi bisey verdi bide vitamin verdi esimede baska biseyler verdi.. 37 gun oldu adetime.. Ona gittigimde adetim vardi.. Allah ona iman versin mucize gibi :)

Cnm çok sevindim. Allah kucağına almayı nasip etsin. Neler uyguladin?

Sagol canim.. Esime keciboynuzu muz findik ve kuru yemis yedirdim her sabah ben hic bisey yapmadim bu kez sadece bitkisel ilaclar ve vitaminler kullandim ama isimlerini bilmiyorum doktor kendi karistirdi verdi :) Rabbim herkese en kisa zamanda bu mutlulugu tattirsin insallah

Cnm gözün aydın darısı bize :)) inş. Bizi aydınlatırmısın nasıl aşamalardan geçtin ne kadardır olmuyodu ne yapmalıyız yazarsan sevinirimm

Canim sagol allah razi olsun.. 14 aydir deniyoruz.. 2 asilama yaptirdim ama artik inancimi kaybettim doktorlara karsi.. Bi doktor onerdiler.. Bi bakalim dedim.. 5 saat sira bekledim ama degdi hepsine.. Adami bikez gordum.. Verdigi ilaclar hep bitkisel be biz anlatir anlatmaz derdimizi bize anne gel baba gel demeye basladi.. Dedim tmm bu adam bide araci olacak.. Allahima bin sukur bu kez tuttu :) rabbim insallah en kisa zamanda sizlerede nasip etsin insallah

Canim sagol allah razi olsun.. 14 aydir deniyoruz.. 2 asilama yaptirdim ama artik inancimi kaybettim doktorlara karsi.. Bi doktor onerdiler.. Bi bakalim dedim.. 5 saat sira bekledim ama degdi hepsine.. Adami bikez gordum.. Verdigi ilaclar hep bitkisel be biz anlatir anlatmaz derdimizi bize anne gel baba gel demeye basladi.. Dedim tmm bu adam bide araci olacak.. Allahima bin sukur bu kez tuttu :) rabbim insallah en kisa zamanda sizlerede nasip etsin insallah

Amin cnm inş. Sağsalim kucağına alırsın benimde 13 ay oldu bekledim hep sabırla ama bu ay bnde aşılama düşünüyorum artık eşimdede bndede sorun yok ama olmuyo bide aşılama denicem bakalım hersey allahtan zamanını bekliyo güzel yaradan

Sagol canim.. Esime keciboynuzu muz findik ve kuru yemis yedirdim her sabah ben hic bisey yapmadim bu kez sadece bitkisel ilaclar ve vitaminler kullandim ama isimlerini bilmiyorum doktor kendi karistirdi verdi :) Rabbim herkese en kisa zamanda bu mutlulugu tattirsin insallah

O doktora 1 kere mi gittin? 1 kere gidince olduysa ben de geleyim. Köln e kac saat sizin ora?

Amin cnm inş. Sağsalim kucağına alırsın benimde 13 ay oldu bekledim hep sabırla ama bu ay bnde aşılama düşünüyorum artık eşimdede bndede sorun yok ama olmuyo bide aşılama denicem bakalım hersey allahtan zamanını bekliyo güzel yaradan

İnsallah vakti cabuk gelir hemen gobegine duser bebegin.. Pes ettigin zaman Rabbim elinden tutuyo getcekten..

O doktora 1 kere mi gittin? 1 kere gidince olduysa ben de geleyim. Köln e kac saat sizin ora?

Bilmem vardir bİ 3 saat galiba.. Biz belcikanin hollanda sinirindayiz ama kolne tam be kdr suruyo bilmiyorum.. Burda bebegi olmayanlR bitkisel yedaviye yoneliyorlar.. Gecenlerde bi tanidigim akapunctur yaptirdi.. Meger rahmi sogukmus acapuncturla bsyler yapmislar simdi hamile.. Tavsiye ederim canim sende dene..

İnsallah vakti cabuk gelir hemen gobegine duser bebegin.. Pes ettigin zaman Rabbim elinden tutuyo getcekten..

İnş cnm adetim 1 gün geçti cesaret edemiyorum test yapmaya korkuyorum yine aynı şeyleri yaşayacam diye

Bilmem vardir bİ 3 saat galiba.. Biz belcikanin hollanda sinirindayiz ama kolne tam be kdr suruyo bilmiyorum.. Burda bebegi olmayanlR bitkisel yedaviye yoneliyorlar.. Gecenlerde bi tanidigim akapunctur yaptirdi.. Meger rahmi sogukmus acapuncturla bsyler yapmislar simdi hamile.. Tavsiye ederim canim sende dene..

Ben istanbulda yim. Koln de tanidiklar var. Ordan gecebilirim diye düşündüm. Sen 1 kere mi gittin? Ben surekli gidemem. Esim gelmese olur mu? Bir de gittigin doktorun adi ne? Tip doktoru mu? Türk mu? Turkiyede Şubesi var mi? Detaylı bilgi verirsen sevinirim cnm.

kızlar dayanamadım bugün başladım ikinci aşılama icin tedaviye. puregon 300 verdi hatta ilk dozu yaptı. hayırlısı bakalım. aşılamalarımı tamamlcm hamile kalırsam ne ala yok olmazsam ara vericem. rabbim en iyisini bilir.

kızlar dayanamadım bugün başladım ikinci aşılama icin tedaviye. puregon 300 verdi hatta ilk dozu yaptı. hayırlısı bakalım. aşılamalarımı tamamlcm hamile kalırsam ne ala yok olmazsam ara vericem. rabbim en iyisini bilir.

Hayirlisi olsun eylulcum. Insallah güzel sonuclar alirsin. Ben de bi 10 gune hastalaninca gitcem. Inşallah kistlerim gitmistir de son asilamami yaptircam..

Cnm sen ilk once kadin dogum Polikliniği nden
randevu alcan. Gece 12 den sonra rahat aliniyor diye duydum. Ben personel randevusu aliyorum. Cerrahpasada kime denk gelirsen. Asistanlar bakiyor. Senden tahlilller istiycekler. Onlari yaptirirsin. Esin i de urolojiye gondercekler. Sonra tum yapilanlari toplayip endokrin Polikliniği ne seni gondercekler.endokrinde randevu yok. Zaten belli günlerde gitmen gerekiyo ya adetin 3.gunu vs.aşılama yi bura yapiyo. Cok ilgililer.guler yuzluler. Igneli asilama yaptircagini soylersin. Sonra tup bebek bölümü ayri. Ben de henuz oraya gecemedim. Ama tum uygulamalari profosör yapiyor. Bence cerrahpasada sana uzaksa egitim araştırma da aşılama lari yaptir. Cunku aşılama da hicbisey yok. Cok basit bi uygulama. Doktor takintin olmasin. Rabbim ol deyince yeni bi doktor bile uygulama yi yapsa olur. Sonra asilama lar tutmazsa cerrahpasa ya tupe basvur derim. Elinde de devlette yaptirdigin icin raporun olur.

saol canım ben kendi doktoruma dvm edcm. bşka bi doktora gttm özeldi istdgm gbi olmadı.bgün zeynep kamile de gttm. bi doktora randevu aldm bşka bi doktor vardı zaten km varsa o muayene edyms çok saçma. doktrn seni tanr blr. farklı doktorların bkması hoşuma gtmedi bnde doktorla konustm tahlilleri inceledi muayene edym dedi istmdm çktm. esimde kendi doktorumuza dvm edlm dedi ve ardndan yne doktrma gttm. tedaviye bşladk yne hayrlisi bkalm.

Hayirlisi olsun eylulcum. Insallah güzel sonuclar alirsin. Ben de bi 10 gune hastalaninca gitcem. Inşallah kistlerim gitmistir de son asilamami yaptircam..

ins aslıcım gtmiştr kistlern. bnde bgn korktm doktr çk bkti yokmş dedi. nldu dedm kst gbi grdm fln dedyce korktm ama ykmş şkr. ins olda birlikte beklylm

Canim ben belcikada yasiyorum.. Adam normal doktor ama bitkisel tedaviler uyguluyo.. Esimi yatirdi sol kolunu havaya kaldirdi ve gogsune siseler koydu icinde bazi sivilar olan.. Kolunu sıkarak asagiya indirdi.. Hormonlarin, bobregin ve cigerlerin zayif dedi.. Ben sadece topuklatindan tuttum ve esime yine ayni islemi yapti.. Senin bagirsaklarda sorun var dedi.. İki sise su gibi bisey verdi bide vitamin verdi esimede baska biseyler verdi.. 37 gun oldu adetime.. Ona gittigimde adetim vardi.. Allah ona iman versin mucize gibi :)

Anneliğe hasret kalmış ama asla pes etmiyecek bir anne aday adayı

🎀💗👼
ins canım. rabbim kucagn almayda nasip etsin

arkadaşlar bu ayın 14ünde aşılama yaptım.ayın 18inde yani dün de idrar testi yaptım.ama negatif çıktı:KK43:(((yani 15.gün test yapmış oluyorum.eğer tutsaydı çıkardı kesin değil mi:KK43:(((progestan kullanyodum doktor vermişti.onu da pazar dün hiç almadım bırakmadımyani bugün iki gün olacak ilacı bırakalı.aşılama tutmamşısa(ki tutmamıştr:KK43:(((((((((((((( yoksa idrarda çkrdı) ilacı bıraktıktan kaç gün sonra adet olunr????lütfen bilgili olanlardan yardım bekliyorum:KK43:((

X