Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aslıı merhaba

nerelerdesin yoksun skypeda

Cnm skype sürekli acik benim ama bugün hic firsat bulamadim yazmaya .yoğun gecti. Yoksa sürekli konusmaya alıştım ya seninle bi bosluk oldu. Ben de diyorum bu yarenn niye bana yazmadi? Bi kontrol edeyim cnm skype i. Yarin işe gitcem ama yazarim ordan

ne yarını yaaaa ((( uffff nası bi günde vermiyolarmııııı ?? ben burda yeyze olduğumu öğrenceeeeeem :)))

Cnm sağlık ocaklari öyle. Bugun kan veriyon yarin aliyon. Biz de haftaya p.ertesi kan vercez. Sali alcam anca ben.. ya da ozelde yaptircan. Bastircan parayi. 1 saatte cikiyo sonuc :) ama sonuc negatif alirsan verdiğin para agirina gidiyor.

ayyy inşallah canım inşallahh...
yarın saat 3 te alacağım sonucu inşallah..
heyecaaannn doruktaaaaaa

Cnm gecen ay ben de sabahin dokuzunda kan verdim. Yarin 3 gibi gel dediler. Dayanamadim 11 de gittim. Sonuc hazirdi. Saglik ocagi yakinsa bi ugra 11 gibi :) bizi de cok bekletme.guzel hbr lerini bekliyoruz

Kizlar benim de kasıklarımda agrilar var.yer yer belime vuruyo. Ama göğüs lerimde bi değişiklik hissetmiyorum. Gerci daha aşılama nin 5.gunu :) 1 hafta daha sabretcez.

kusura bakmayın arkadaşlar çok sık giremiyorum, hemen cevap veremiyorum size..
Devlet ödeneğinden yararlanabilmek için kesinlikle iğne mi kullanmamız gerekiyor. Bana tuhaf geldi sanki bu durum. Benim doktorum hapla 2 yumurtan oluşmuştu iğne ile daha çok oluşur ve budurum sakıncalı dedi.
Çatlatma iğnesini devlet iki kere karşılıyor sonrasını karşılamıyor diye biliryordum. Sonra hastahane rapor yazıyor ve bu raporla tüp bebek merkezlerinde daha ucuza tüp bebek yaptırtabiliyorsun diye biliyordum ben.
Bu arada dün doktora gittim ve bana üzülme sakin ol dedi. Bu ay aşılama yapmayacağım sadece klomen ve çatlatma iğnesi dedi. size söylediğim günlerde ilişki dedi. Inofolic içmeye devam etmemi söyledi birde. 10 gün sonra gidicem sanırım iğnemi yapacak.

Ben iskenderunda özel hastahanede yaptırıyorum canım. 300 lira ödedim bende aşılama için. Doktorumla alakalı sıkıntım yok aslında. Ama dediğim gibi burada tüp bebek merkezi yok malesef. Bu ay aşılama yapmayacağız klomen+çatlatma iğnesi diye karar verdik.
Malesef umutlarım sönüyor ama dün doktorumda kızdı. Birde sorunumuz yok bizim eşimde bende sağlıklıyız. Bende pko var ama düzenlidir adet tarihlerim. Nazar mı var anlamadım(nazara çok inanırım ben ). İsyanda etmek vicdanıma sığmıyor. herşey Allah'tan sonuçta.

Neyse matildacım inşallah müjdeli haberlerini alırızda bana da örnek olur azmin inşallah.

Birşey daha soracağım. Ben şimdi bu tedavi gördüğüm özel hastahaneden rapor alsam bu başkentte geçerli olur mu. Birde ne kadar gidip geldin hastahaneye. Sende sorun neydi;? Ne kadarlık evlisin?

Şimdi geçmişe yönelik rapor alamazsın. Bundan sonra yaptıracağın aşılamalarda rapor çıkarsın doktorun ilaçlarını daha doğrusu iğnelerini (çünkü klomenle yapılan aşılama sayılmıyor) raporla alırsa diğer hastanelerde kullanabilirsin. Ne kadar gidip geldin hastaneye derken ne demek istediğini anlamadım....Bize de doktorumuz sebepsiz infertilite diyor ama sperm sayımız da birazcık düşük. 9,5 sene oldu evliliğimizde ama 3 senedir çocuk istiyoruz ve son bir yıldır daha yoğun uğraşmaya başladım. Bu arada olmamasının mutlaka bir nedeni vardır, sadece şu an bilimin ve doktorların henüz bilemediği bir nedendir.. Ve bu süreçte herşeyi tek seferde kontrol etmiyorlar, tedavi sürecinde uygulanan işlemler sonrasında ortaya çıkıyor. Çünkü orası kapalı bir kutu, neler olduğu kesin olarak bilinmiyor.

Dilerim sen de çıktığın bu yolda bir an önce kavuşursun bebeğine, şansın açık olsun...

Geçen aşılamada bi rapor oluşturmuştu ama bana teslim etmedi hastahanede kaldı o rapor. ve ben çatlatma iğnemi bu rapor sayesinde almıştım. Aynı rapordan bahsetmiyoruz sanırım. Bu konuyu doktora soracağım mutlaka.
Tüp bebek sürecinde kaç defa hastahaneye çağırmışlardı. Bunu uzakta olduğum için çalıştığım için izin konusunda sıkıntılı olduğum için soruyorum aslında Haklısın mutlaka bir nedeni vardır da bilemiyoruz biz.

Birde eğer raporsuz yaptırmak zorunda kalırsam maaliyeti ne kadar artıyor? Arada çok mu uçurum var acaba?

Aynı rapordan bahsediyoruz ama sadece çatlatma iğnesi yeterli değil dediğim gibi yumurta geliştirici iğneleri de raporla almış olman gerekiyor.

Perşembe günü transfer için gidicem ve bu 5. gidişim olacak. ilk gittikten sonra 2 kez yumurta kontrolü için gittim sonra yumurta toplama için, şimdi de transfer için gidicem. Raporsuz fiyatı da sanırım 5-6 bin civarında, hastaneyi ararsan sana fiyatla ilgili net bilgi verirler. Raporsuz yaparsan ilaçlar dünyanın parası...Benim kullandığım iğnenin her biri 250 liraydı ve ben ondan 6 kutu kullandım, diğer iğneler, ilaçları söylemiyorum bile...

Eylemcim sen calisiyor musun cnm? Evde misin ? Bugün aramadilar mi hastaneden? Perşembe ye kaldigi kesin sanırım transferin?

Eylemcim sen calisiyor musun cnm? Evde misin ? Bugün aramadilar mi hastaneden? Perşembe ye kaldigi kesin sanırım transferin?

Canım az önce aradılar ben de size haber vereyim diye girdim, mesajları görünce önce onlara cevap yazayım dedim :) 6 kuzucuk devam ediyormuş, iyilermiş, perşembe yapacaklar transferi ama asıl bu 2 gün önemli, kaç tanesi 5. güne kadar yaşayabilecek acaba endişelenmemek elde değil....Beklemeye devam ediyorum.

Senin de ağrılar filan varmış okudum, tecrübelisin ama yine de söylemek istiyorum bunlar belirti değil kendini kaptırma canım benim. Kullandığımız iğnelerin maharetleri hepsi :) En kesin sonucu pazartesi kan testi yaptığında alıcaz

Canım çalışıyorum ben ama hafta da 3 gün çalışıyorum. Perşembe ve sonrasında bir hafta çalışmamayı planlıyorum.

Kizlar benim de kasıklarımda agrilar var.yer yer belime vuruyo. Ama göğüs lerimde bi değişiklik hissetmiyorum. Gerci daha aşılama nin 5.gunu :) 1 hafta daha sabretcez.

Şu an benim içim bomboş, yumurta filan yok ama göğüslerime dokunamıyorum bile, kasıklarımda da ara ara sızı oluyor ve inanılmaz şişkinlik var karnımda...hamile miyim acaba :))))))

Şu an benim içim bomboş, yumurta filan yok ama göğüslerime dokunamıyorum bile, kasıklarımda da ara ara sızı oluyor ve inanılmaz şişkinlik var karnımda...hamile miyim acaba :))))))

Cok hossun. Guldurdun beni. :) cnm ben de umut baglamiyorum. Hayırlısı. . Haftaya bugün sonucu alcaz bakalim.

Inşallah hepsi persembeye ulasir cnm. 2 sini yerlestircekler ya digerlerini de mutlaka saklattir.

oyyyy kıyamaaaaammmm yeyzeeeeyeeee yaaaa.... maalesef sağlık ocağı olunca kalıyor ertesi güne... bende çalışıyorum nasıl alıcam sonucu bilmiyorum :26::26::26::26::26:

fatmacımmmm yaaa arasan sorsann sonuçlarııııı :))) inşallah güzel haberiniii bekliyorummm :)))

aslıcım bende aynıyımmm sancılarım var hala belimde çok ağrıyoo inşallah bebek içindir bu ağrılar :)

matildaaa senide takip ediyorum okuyorummm inşallah bebeklerin tutunur sana sende onlara tutunursun merakla bekliyoruummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…