Biraz önce hastaneden aradılar, toplanan 13 yumurtamın 9 u sağlıklıymış ve sadece 6 tanesi döllenmiş. Döllenme olacak mı olmayacak mı diye endişelenirken 6 yavrucuğumun beni beklediğini öğrendim :) sağlıkla gelsinler de ben onları kucağıma almak için sabrederim.......
sağol caım benim hepimiz müjdeli haberleri veririz de buradan inşallaaahhhhhhh...
ya benim şimdi çok moralim bozulduuu, ben batı yanlış hesaplamışım öyle de aklımda kalmış
sat 11 mart batı da 1 nisan olarak hesaplamışım 8 nisanmışşşş... daha çook varmış yaaa..
bende ovulasyon testleri pozitif çıkınca hamilieyim diye sevinmiştimmmmm
ovulasyon testlerinin bu zamada (batdan itibaren 18.günde) pozitif çıkmasının sebebi ne olabilir ki sencee?
Kızlar malesef olmadi bugün regl oldum ilk aşılamam basarisizlikla sonuçlandıbirdaha yaptırıp yaptirmamak konusunda da endiseliyim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bence yilma ve ustune git.elinden ne geliyosa yap. Zaman su gibi akip gidiyor. Yavruna kavusmak icin tum yollara basvur.
Cnm cook sevindim. Masallah sayi iyi. 2 sini yerlestircekler. Diger 4 kuzuyu da dondur :) bi dahakine normal yolla olmaz yine zorlarlarsa seni. Onlari kullanirsin.hadi perşembe ye az kaldı. Yerlescekler gobusune .. inşallah simsiki tutunurlar annelerine..saglikli bir sekilde kucagina alirsin inşallah cnm.
İnşallah canım :) her gün arayıp bilgi verecekler embriyoların durumu hakkında. Bu kuzular şimdi yarış içindeler, en sağlıklı 2 tanesini önce rahmimde misafir edicem sonra da hayatımın merkezine koyucam :))
Ayyy cok heyecanli inşallah cnm. Rabbim hepimize bu duyguyu tattirsin.
bence doktorun yanlış yapmış, en azından klomen verseydi keşke..
şansın yükselirdi, neyse geçti artık. takma kafana.. allah büyüktür, ol derse olur..
bat ne zaman senin? inşallah gelmez dee hamişizdir hepimiizz... bide aşılama ne zaman oldu?
25 inde iğne vurundum 27 sinde aşılamam oldu dün geceden beri sancım var bugün çok oldu arkadaşa oturmaya gittim çok kötü oldu sancım yaa eve geldim yattım geçti inşallah rabbim dualarımızı kabul eder 9 nisanda canım batım
canım Benimde 6-8 nisan arası bat. Inşallah gelmez diyorum yine. Sen de gelişmelerden haberdar et bizi. Peki kendinde bi değişiklik hissediyor musun?
meme uçlarım çok hassas yeni ergenlikteki gibi :) ama mememde bişey yok :) bide sancım oluyo oturunca oluyoo ama bu dikkatimi çektiii :) inşallah canım inşallah güzel haberler alalım inşallah rabbim dualarımızı kabul eder
canım benimde göüğüs uçları sanki hafiften kararmaya başladı gibi.. bu kadar erken belirtiler olur mu ki bilmem????
çatlatma iğnesinden olduğunu düşünüyorum çünkü hcg hormonu salgılıyormuş hatta 10 günden önce test yaparsan pozitif bile çıkıyormuş iğneden dolayı o yüzden belirti kabul etmiyorum(( görelim mevlam ne eyler mevlam ne eylerse güzel eyler rabbim sen bizim kucaklarımızı hayırlı evlatlar doldur amin
Kızlar malesef olmadi bugün regl oldum ilk aşılamam basarisizlikla sonuçlandıbirdaha yaptırıp yaptirmamak konusunda da endiseliyim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bence yilma ve ustune git.elinden ne geliyosa yap. Zaman su gibi akip gidiyor. Yavruna kavusmak icin tum yollara basvur.
Bilmiyorum düşünmemeye çalışıyorum. bugün doktora gidicem tekrar bakalım ne diyecek. Benim aşılamam çok ağrılı oldu ve kanadı sonrasında. O yüzden cesaret edemiyorum işte. gelecekse alnımızda varsa öylede gelir böylede diyor bir yanım, bir yanımda allah akıl vermiş varsa çaresi düş peşine diyorum ama ya yine olmazsa. ben çok karamsarım bu konularda
Olmazsa yine devam. Ben 3.asilama mi yaptirdim . Olmazsa neler yapcagimi da siraladim. 1 igneli asilama daha olcam. Sonra tup bebek. Olmazsa tup denemeye devam. Hatta esim eylülde y.disina gitcek. 1 yil yok. Sperm dondutturup oyle devam etcem. Sen geleni yap pişman olmazsın.yapmazsan yarin keskelerin baslar. Keske dememek icin dene derim.
iğneli aşılama nasıl birşey mikro enjeksiyon dedikleri mi?
birde ben iskenderunda yaşıyorum buradada tüp bebek merkezi yok malesef. en yakın yer adana.. tüp bebek masrafları hakkında bilginiz var mı?
Ayyy cok heyecanli inşallah cnm. Rabbim hepimize bu duyguyu tattirsin.
iğneli aşılama nasıl birşey mikro enjeksiyon dedikleri mi?
birde ben iskenderunda yaşıyorum buradada tüp bebek merkezi yok malesef. en yakın yer adana.. tüp bebek masrafları hakkında bilginiz var mı?