Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım hastaneden aradılar, 6 embriyo bölünmeye devam ediyormuş ve durumları iyiymiş...5.gün transferi planlanıyor dedi embriyolog :) perşembe günü transferim olacak çok heyecanlıyım.....Günler bir bir geçiyor, inşallah haftaya pazartesi sen bize mutlu haberi verirsin canım...

Cnm ya sanki kendim yasiyomus gibi heyecanlaniyorum. Ne mutlu hepsi iyi durumda ve gelisiyor kuzucuklar.persembe transferin planlanmasina da ayrıca sevindim. 5.gun transfer i daha iyi. Ogreniyorum sayende herseyi..güzel gelismekerini bekliyorum..

Cnm ya sanki kendim yasiyomus gibi heyecanlaniyorum. Ne mutlu hepsi iyi durumda ve gelisiyor kuzucuklar.persembe transferin planlanmasina da ayrıca sevindim. 5.gun transfer i daha iyi. Ogreniyorum sayende herseyi..güzel gelismekerini bekliyorum..

Ben de aynen senin gibi hissediyorum canım :) birbirimizin çocuklarının teyzesi olalım :)) 5. gün transferinin tutma ihtimali daha yüksekmiş. Aklındaki herşeyi sorabilirsin elimden geldiğince yardımcı olurum biliyorsun. Ben de senin güzel haberlerini bekliyorum canım bu ay ikimiz de hamile kalacaz kuzen olacak çocuklar :))

Ben de aynen senin gibi hissediyorum canım :) birbirimizin çocuklarının teyzesi olalım :)) 5. gün transferinin tutma ihtimali daha yüksekmiş. Aklındaki herşeyi sorabilirsin elimden geldiğince yardımcı olurum biliyorsun. Ben de senin güzel haberlerini bekliyorum canım bu ay ikimiz de hamile kalacaz kuzen olacak çocuklar :))

Inşallah cnm. Eylem bi arkadas var bcelik. Iskenderundaymis. Adanada tup bebek merkezi arıyor. Sana sormasini soledim cnm. Belki okumussundur. Benim ikiz yigenim olcak. Bakalim senin kismetine kac yigen cikcak :) :emir_bebek:

Inşallah cnm. Eylem bi arkadas var bcelik. Iskenderundaymis. Adanada tup bebek merkezi arıyor. Sana sormasini soledim cnm. Belki okumussundur. Benim ikiz yigenim olcak. Bakalim senin kismetine kac yigen cikcak :) :emir_bebek:

Gördüm canım okudum soru soran herkese yardımcı oluyoruz elimizden geldiği kadar. ben de yazdım ona ilgilenirse daha detaylı yardımcı olurum tabi. Benim yeğenlerim ikiz olmasa bile sıralı olsunlar ardı ardına gelsinler sağlıkla :) Gerçi babaları bir yıl yokmuş ama artık amerikadan gelir gelmez çalışmalara devam 2. bebek için :KK66:

iğneli aşılama nasıl birşey mikro enjeksiyon dedikleri mi?
birde ben iskenderunda yaşıyorum buradada tüp bebek merkezi yok malesef. en yakın yer adana.. tüp bebek masrafları hakkında bilginiz var mı?

Aşılamanı nerede yaptırıyorsun bilmiyorum ama bak Adana Başkent Üniversitesi Hastanesinde aşılama için sadece 60 tl alınıyor. 55 tl muayene ücreti alınıyor ve ilaçları da zaten raporla alıyorsun. Ben geçen ay orda aşılama yaptırdım ilaçlar, muayene ücreti, aşılama ücreti falan cebimden çıkan para 300 lira oldu canım başka özel merkezlerde dünyanın parasını alıyorlar, umutlarımızı sömürüyorlar. Doktorumun adı Bülent Haydardedeoğlu. Ben çok memnunum hem hastaneden hem doktorumdan. Doktorum her şeyi çok net anlatıyor her soruma cevap veriyor.

Eğer içine çocuk sevdası düştüyse yakanı bırakmaz. Şu an aldığın negatif sonuçtan dolayı üzgünsün ve doğru karar veremiyorsun. Ben de geçen sene 2.aşılamamı yaptıktan sonra olumsuz olunca bir daha uğraşmayacam çocuğu olmazsa olmasın demiştim ama öyle olmuyor biraz kendime geldikten sonra yola devam etmeye başladım. Bu işin psikolojik kısmı da çok önemli tedavide. o nedenle karamsarlığa yer yok pozitif olucaz. Bak bana ilkt tüp denemem bu ve 15 gün sonra size hamileyim diye müjde vericem üstelik ikiz olucak :KK66:)

Canım hastaneden aradılar, 6 embriyo bölünmeye devam ediyormuş ve durumları iyiymiş...5.gün transferi planlanıyor dedi embriyolog :) perşembe günü transferim olacak çok heyecanlıyım.....Günler bir bir geçiyor, inşallah haftaya pazartesi sen bize mutlu haberi verirsin canım...

ayyyy çok heyecanlıı yaaaa.. hadi hayırlısı olsun.. güzel haberlerini alırız inşallah tatlımmmmm
teeeeyyyyy teeeyyyy teeeyyyyy :KK23::KK23::KK23::KK23::KK23::KK23::KK23::KK23:

ayyyy çok heyecanlıı yaaaa.. hadi hayırlısı olsun.. güzel haberlerini alırız inşallah tatlımmmmm

canım ya bende çok sevindimm inşallah allah yardımcınız olsun gönlünüzden geçen olsun güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

Ammiiiiinnnnnn canım amiiiiiinnnnnn.....
evet dediğin gibi çatlatma iğnesinden 5 gün sonra kan testi yaptırdım 20.24 çıktı beta-HCG
yarın 10. gün doluyor tekrar vereceğim kan bakalım hayırlısı.. :KK49::emir_bebek::KK49::emir_bebek::KK49::emir_bebek:

hayırlısı olsun canım ama 5 gün 20 değer bence hamilesin sen okadarda etkilemiyo çatlama iğnesi benim bildiğim 0 çıkan rakam 2 , 3 gibi çıkabiliyor. inşallah yeni testinde kat kat artarda güzel haberi bizlerede verirsin

bende yarın doktora gidiyorm şimdilik sadece ovulasyon takibi yapıyorz ona rağme heycanlıym 13.günümde gittiğimde 14mm olan yumurtam çatlamışmı yoksa 20mm olmuş mu diye bakıcak doktor inşallah hayırlısı olur hepimiz için

canım ya bende çok sevindimm inşallah allah yardımcınız olsun gönlünüzden geçen olsun güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

Teşekkür ederim kızlar...hepimizin gönlündeki olsun....

hayırlısı olsun canım ama 5 gün 20 değer bence hamilesin sen okadarda etkilemiyo çatlama iğnesi benim bildiğim 0 çıkan rakam 2 , 3 gibi çıkabiliyor. inşallah yeni testinde kat kat artarda güzel haberi bizlerede verirsin

ayyy inşallah canım inşallahh...
yarın saat 3 te alacağım sonucu inşallah..
heyecaaannn doruktaaaaaa :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

ne yarını yaaaa :KK43:((( uffff nası bi günde vermiyolarmııııı ?? ben burda yeyze olduğumu öğrenceeeeeem :)))

oyyyy kıyamaaaaammmm yeyzeeeeyeeee yaaaa.... maalesef sağlık ocağı olunca kalıyor ertesi güne... bende çalışıyorum nasıl alıcam sonucu bilmiyorum :26::26::26::26::26:

Gördüm canım okudum soru soran herkese yardımcı oluyoruz elimizden geldiği kadar. ben de yazdım ona ilgilenirse daha detaylı yardımcı olurum tabi. Benim yeğenlerim ikiz olmasa bile sıralı olsunlar ardı ardına gelsinler sağlıkla :) Gerçi babaları bir yıl yokmuş ama artık amerikadan gelir gelmez çalışmalara devam 2. bebek için :KK66:

Bebis olursa onu da alir giderim babalarinin yanına. Belki orda doğum yaparim. Cifte vatandas olurlar :)

X