canımmmmmm sağol bitanem...
aldım sonucuuu.. 1.78 negatif canım sağlık olsunnnn.... üzülmedim hiç inan.. bu ay aşılama deneyeceğiz artık... hayırlısı olsun bebeğim.... inşallah sizin güzel haberlerinizle seviniriz bu ay
aldım sonucuuu.. 1.78 negatif canım sağlık olsunnnn.... üzülmedim hiç inan.. bu ay aşılama deneyeceğiz artık... hayırlısı olsun bebeğim.... inşallah sizin güzel haberlerinizle seviniriz bu ay
Canım inşallah o gün ikinizden de pozitif haberini alırız....Olumsuz bir şey olmayacak diyemem sana ama şu an bunları düşünme zamanı değil. Sen bebek istiyorsun, bunun için uğraşıyorsun emek harcıyorsun olumlu olursa ne harika ama olumsuz olursa da dünyanın sonu değil. Bu konuda aslıya hayranım kendine bir yol haritası çizmiş. Adım adım ilerliyor inşallah en kısa adımda hedefine ulaşır, hepimiz ulaşırız... Ama ağlanacak zaman şimdi değil, negatif sonucu alırsak ağlayacaz hep beraber, şimdi değil...
Geçen gün bebek mağazasında dolaşırken indirimdeki ürünleri sepete koymuşlar, rastgele elimi attım bir tulum geldi ve üzerinde oğlak burcu yazıyordu 22 aralık 21 ocak falan.. ay dedim işaret mi nedir :))) hemen aynısından bir tane daha buldum ve ikisini satın aldım :) Eğer bu ay gebe kalırsa oğlak burcu olacak bizim sıpalar....
Sözün kısası umutlu ol canım, olumlu şeyler düşün ki olumlu şeyleri çağıralım hayatımıza. Ola ki olumsuz olursa o zaman önümüze bakarız.....
Güçlü olmana sevindim, sağlık olsun olumsuzluklar yıldırmasın bizi yürümeye devam edelim...Aşılamayla gelir inşallah bebeğin...
Yilmak yok yola devam. Eninde sonunda kazanan biz olucaz. Bebisin gelis bileti henuz kesilmemis. Ama gelecek....
pozitif olman çok güzel. ben eminimki hepimiz sırayla güzel haberlerimizi paylaşacağız birbirimizle
canım çok üzüldüm ama herşeyde vardır bir hayır demekki zamanı değil allah gönlüne göre versin inşallah üzme kendini oılurmu
Canim benimm inşallah bu ay aşilaman tutar bizimkiler biraz nazli napalimmm :))
kızlaaaarrrr çok sağoluuunnnnnn canlaaaaarrrrrrrrrr
bu arada hastanede işim vardı, doktora uğradım sonuçları gösterdim.. doktor ilk çıkan 20 değer için bebek oluşmuş ve bugün çıkan 1.78 değer için düşmüş, yani kimyasal gebelik dedi kafam karıştııı... iğneden 5 gün sonra yaptırdım 20 çıktı dedim. iğneden kaynaklanıyor diye biliyordum dedim o kadar yükseltmez dedi.... oluşmaya başlamış ama tutunamamış dedi....
Ahhhcanim benimm hayirlisi olsun bitanem üzme kendini çalış maya devam
sağol bitaanemmm üzmüyorum zaten sağlıklı olsaydı tutunurduuu :2::2::2::2:
Bugün aşılamamın 7.gunu. kaldi 5 gun. Cogu gitti azi kaldi
ayyy canım hadi bakalım inşallah senden bari müjdeli haber alırız bu ay
matildaa senide takip ediyorum tüpbebek sürecini bende giricem busürece eğer
3 aya kadar olmazsa gebelik bizlerede fikir oluyor inşallah gönlüne göre versin allah hayırlısıyla bebeğine kavuşursun.
Inşallah cnm. Yavrucugum la biz ayni gun asilandik. Ayni gun hbr vercez
Bugün aşılamamın 7.gunu. kaldi 5 gun. Cogu gitti azi kaldi
çok teşekkür ederim canım allah razı olsun hepimizin duaları kabul olsun inşşş...kavuşalım inş hayırlısıyla bebeklerimize...