Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aynı rapordan bahsediyoruz ama sadece çatlatma iğnesi yeterli değil dediğim gibi yumurta geliştirici iğneleri de raporla almış olman gerekiyor.

Perşembe günü transfer için gidicem ve bu 5. gidişim olacak. ilk gittikten sonra 2 kez yumurta kontrolü için gittim sonra yumurta toplama için, şimdi de transfer için gidicem. Raporsuz fiyatı da sanırım 5-6 bin civarında, hastaneyi ararsan sana fiyatla ilgili net bilgi verirler. Raporsuz yaparsan ilaçlar dünyanın parası...Benim kullandığım iğnenin her biri 250 liraydı ve ben ondan 6 kutu kullandım, diğer iğneler, ilaçları söylemiyorum bile...

Anladım canım. Çok teşekkür ederim bilgiler için. Aklıma takılan başka bir şey olursa sormamda sakınca olmaz umarım. Bu arada an ve an takip ediyor olacağım sonuçlarını. İnşallah herşey istediğin gibi olur :KK16:

aslıcım bende aynıyımmm sancılarım var hala belimde çok ağrıyoo inşallah bebek içindir bu ağrılar :) :KK49:

Inşallah cnm. Göğüslerim kafama takiliyor. Onlarda bi değişiklik yok. Gerci eylemin de dediği gibi ignelerin ilaclarin etkisi de olabilir. % 50-% 50 ortada kaldim :) iki sonuca da hazirlikliyim.

Inşallah cnm. Göğüslerim kafama takiliyor. Onlarda bi değişiklik yok. Gerci eylemin de dediği gibi ignelerin ilaclarin etkisi de olabilir. % 50-% 50 ortada kaldim :) iki sonuca da hazirlikliyim.

bende öyle ikisinide düşünorum ama biri hiç hoşuma gtmiyooor :))))

aslıyla aynı günüz bizcanımm bekliyorum ama gittikçe korkuyorum olumsuzbişi aklıma geldikçe ağlıyorumm nolur olsun bu sefer :KK43: :KK16:

Canım inşallah o gün ikinizden de pozitif haberini alırız....Olumsuz bir şey olmayacak diyemem sana ama şu an bunları düşünme zamanı değil. Sen bebek istiyorsun, bunun için uğraşıyorsun emek harcıyorsun olumlu olursa ne harika ama olumsuz olursa da dünyanın sonu değil. Bu konuda aslıya hayranım kendine bir yol haritası çizmiş. Adım adım ilerliyor inşallah en kısa adımda hedefine ulaşır, hepimiz ulaşırız... Ama ağlanacak zaman şimdi değil, negatif sonucu alırsak ağlayacaz hep beraber, şimdi değil...

Geçen gün bebek mağazasında dolaşırken indirimdeki ürünleri sepete koymuşlar, rastgele elimi attım bir tulum geldi ve üzerinde oğlak burcu yazıyordu 22 aralık 21 ocak falan.. ay dedim işaret mi nedir :))) hemen aynısından bir tane daha buldum ve ikisini satın aldım :) Eğer bu ay gebe kalırsa oğlak burcu olacak bizim sıpalar....

Sözün kısası umutlu ol canım, olumlu şeyler düşün ki olumlu şeyleri çağıralım hayatımıza. Ola ki olumsuz olursa o zaman önümüze bakarız.....

Anladım canım. Çok teşekkür ederim bilgiler için. Aklıma takılan başka bir şey olursa sormamda sakınca olmaz umarım. Bu arada an ve an takip ediyor olacağım sonuçlarını. İnşallah herşey istediğin gibi olur :KK16:

Sağol tatlım aklındakileri her zaman sorabilirsin, an be an paylaşıyorum herşeyimi, inşallah hepimiz istediğimize kavuşuruz...

Canım inşallah o gün ikinizden de pozitif haberini alırız....Olumsuz bir şey olmayacak diyemem sana ama şu an bunları düşünme zamanı değil. Sen bebek istiyorsun, bunun için uğraşıyorsun emek harcıyorsun olumlu olursa ne harika ama olumsuz olursa da dünyanın sonu değil. Bu konuda aslıya hayranım kendine bir yol haritası çizmiş. Adım adım ilerliyor inşallah en kısa adımda hedefine ulaşır, hepimiz ulaşırız... Ama ağlanacak zaman şimdi değil, negatif sonucu alırsak ağlayacaz hep beraber, şimdi değil...

Geçen gün bebek mağazasında dolaşırken indirimdeki ürünleri sepete koymuşlar, rastgele elimi attım bir tulum geldi ve üzerinde oğlak burcu yazıyordu 22 aralık 21 ocak falan.. ay dedim işaret mi nedir :))) hemen aynısından bir tane daha buldum ve ikisini satın aldım :) Eğer bu ay gebe kalırsa oğlak burcu olacak bizim sıpalar....

Sözün kısası umutlu ol canım, olumlu şeyler düşün ki olumlu şeyleri çağıralım hayatımıza. Ola ki olumsuz olursa o zaman önümüze bakarız.....

off ağlatın beni yaa bana kimse böyle moral vermemiştii çok sağol inşallah bebeklerin tutunur kucağına alırsın :emir_bebek:

off ağlatın beni yaa bana kimse böyle moral vermemiştii çok sağol inşallah bebeklerin tutunur kucağına alırsın :emir_bebek:

Ben ağlama diye seni motive etmeye çalışıyorum sen motivasyon çalışmalarıma da ağlıyosun :)))) Bizi bizden başka kimse anlayamaz üstüne bir de acırlar halimize ah yazıkkk falan diye, kimseye anlatamıyorsun o nedenle. Burada her şeyi rahatça paylaşıyoruz destek oluyoruz birbirimize.... Bebeklerim tutununca nazar okuyacaksın unutma sözün vardı :)))

Ben ağlama diye seni motive etmeye çalışıyorum sen motivasyon çalışmalarıma da ağlıyosun :)))) Bizi bizden başka kimse anlayamaz üstüne bir de acırlar halimize ah yazıkkk falan diye, kimseye anlatamıyorsun o nedenle. Burada her şeyi rahatça paylaşıyoruz destek oluyoruz birbirimize.... Bebeklerim tutununca nazar okuyacaksın unutma sözün vardı :)))

okmam mı hergün okucam ben onlara :) off ben çok sulu gözüm annemlerde çok uzakta yaa kayınvalidemlede konuşmuyorum normal olarak burda kimsem yok o yüzden biri beni anlayınca böyle oluyorummm çok teşekkür ederim matildaaa iyki varsın iyiki varsınız kızlar aslıcım fatmacım sizide çok seviyorum iyiki varsınız :KK16:

Kızlar ya bn azsonra ovulasyn takibi icin dr gidicm ama sabahtn beri kanamam oluyo bgn 19. Günüm sizce nedendr vok korkuyorum

fatmacımmmm yaaa arasan sorsann sonuçlarııııı :))) inşallah güzel haberiniii bekliyorummm :))) :KK54: :KK16: :KK49: :KK54:

canımmmmmm sağol bitanem...
aldım sonucuuu.. 1.78 negatif canım sağlık olsunnnn.... üzülmedim hiç inan.. bu ay aşılama deneyeceğiz artık... hayırlısı olsun bebeğim.... inşallah sizin güzel haberlerinizle seviniriz bu ay :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

X