Bel ağrısı vardı fazlaca. Bugün biraz azaldı gibi ama devam ediyor. Göğüslerim acımaya başladı umutlanmasam mı diyorum? Regl belirtileri gibi sanki sende durum ne?Amin inşallahnasıl belirtilerin var
Bende gaz sancısı oluyor hep akşamüstü ve kasiklarimda baskı hissi var onun dışında belirti yok canimBel ağrısı vardı fazlaca. Bugün biraz azaldı gibi ama devam ediyor. Göğüslerim acımaya başladı umutlanmasam mı diyorum? Regl belirtileri gibi sanki sende durum ne?
Canım ben dün aksam patladım mokokoKızlar bugün çatlatma iğnesinin 14. günü ve aşılamanın 12. günü.dün ve bugün yaptığım kaset testlerde hafif bir artış var gibi.bugün baş ağrım var ve agresifim dünde öyleydim.bel ağrım var ve göğüslerim acıyor ama özellikle uç kısımları.iki gün sonra kan testi yaptırıcam dayanamayacağım çünkü.sanki günler geçmek bilmiyor.Doktor bana testi ayın 8 inde yaptır dedi ama sabırsızım çok işte..Sizlerde durum nasıl? ayaz8282 , MrvEmrhDlny
Sen kaç senedir deniyosun yavrum. Bundan sonraki aşaman ne olacak. Ben suan covid pozitif hastayım. Allah nasip ederde atlatırsam hemen tüp bebek denicemCanım ben dün aksam patladım mokokomaalesef olmadı
İnşallah yerleşme kanamasıdır canım.bekle doktor bana 14.gün bile erken bekle dedi.gerçi benim ümidim yok ama rabbim isteyen herkese nasip etsinKızlar ben asilamanin 10 ve 11 gunu test yatırmıştım ve negatif çıkmıştı ama bu gün 13 gun yanı pembe bi leke geldi adet de olmadım
Aşılamadan sonra adet gecikmesi oluyorbenim normalde dün ader olmam lazımdı ama hala me gelen var ne giden.progesteron mu geciktiriyor acaba?doktora kalsa 2gün sonra test yaptırmam lazım ama ben iki gün önce 0.718 i görünce ümitsizliğe kapıldım.böyle olupta hamile olan var mı?
Eğer devamı gelmezse tekrar testi yenileyinKızlar ben asilamanin 10 ve 11 gunu test yatırmıştım ve negatif çıkmıştı ama bu gün 13 gun yanı pembe bi leke geldi adet de olmadım
Canım yerlesme kanamasi deyil herhalde açık pembe bi leke vardı sabah şimdi kahverengiye döndü leke galiba adet olacamEğer devamı gelmezse tekrar testi yenileyinadet günümde lekem gelmişti benimde
aşılamanın 13. günü canımAşılamadan sonra adet gecikmesi oluyor0.718 i kaçıncı gün gördünüz birde?
Biz Ümraniye Erdem hastanesin de 1800 TL yaptıracağız inşallah Adet olmayı bekliyorum bakalımmerhaba aşılama masrafları nelerdir ? aşılama nekadar tuttu ve ilaclar vs ne kadar acaba...
Biz Ümraniye Erdem hastanesin de 1800 TL yaptıracağız inşallah Adet olmayı bekliyorum bakalım
bizde inşAllah ekim ayında aksilik cıkmasa planlıyoruz bakalım hayırlısı olur inş. hepimiz için. sizin fiyatlar baya uygun bir kac yere baktık fiyatlar baya değişiyor.
Merhaba bende sizin gibi ekim ayında düşüniyorum.
Hangi hastanelere baktınız acaba aşılama için.?
Bizde de eşimde ileri haraketlilik 0
Benim de amh değerim 1.97
1 yıl içinde hanile kalsan iyi olur dedi doktorum.
canım henüz hastane için hangisine gidecegimize karar veremedik forum üzerinde olsun nette olsun araştırıp veya cevremizde yaptıranlarda vardı onlara danışıp iyice karar vermeyi düşünüyoruz. canım inş. hepimiz için hayırlısı olur.
Ben medical park pendikteyim
Çağğçıl yetim
Hatta şuan hocayı doğumdan çıkmasını bekliyorum :)
2.400 tl ücreti burada.
Bilgin olsum
teşekkürler canım ... aşılama için gidince neler öneriyor neler yapıyorlar acaba hiç bilgim yok burda veya özelden paylaşırmısın
Anladım teşekürler canım umarım istedğiniz gibi olur.Canım ben doktırla görüştüm
Şuan aşılama önermedi
Yani dogal yol ile 1 kere hamile kaldım ben
Doğal yolla deneyelim dedi
Olamzsa en kötğ ihtimalle yaparsın dedi
O yüzden ocak ayına kadar bıraktım
Eşim de ilaç kullanıyor şuansa.
En azından biraz tedaviyle düzelir o zamana kadar diye düşüniyorum.
Ocağ kadar beklicem