Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Selam kızlar hepimize geçmiş olsun rabbim kucağımızı doldursun aşılamamın olduğum günü sayarsam 7 saymazsam 6. Günü iğnemin 9. Günü 2 gün önce test pozitifti iğne etkisiyle bugün negatif acaba hamile değil miyim daha erken mi tutsa bile çıkmaz mıydı
Kasıklarım ağrıyo sanırım regl olucam çok üzgünüm

Selam kızlar hepimize geçmiş olsun rabbim kucağımızı doldursun aşılamamın olduğum günü sayarsam 7 saymazsam 6. Günü iğnemin 9. Günü 2 gün önce test pozitifti iğne etkisiyle bugün negatif acaba hamile değil miyim daha erken mi tutsa bile çıkmaz mıydı
Canım regl olman için hemde hamileliğini anlaman için çok erken ama brlki bebek yerleştiği için kasıklarında hareketlenme vardır.rabbim hakkında ne hayırlı ise onu versin ama azıcık sabretmen lazım

Kızlar bugün çatlatma iğnesinin 15. günü ve aşılamanın 13. günü.bel ağrım var ve göğüslerim acıyor ama özellikle uç kısımları.bugün kasıklarımda ciddi ağrım var.hastalandım diye gidiyorum tuvalete ama birşey yok.bakalım sonuç ne çıkacak.aslında çok merak ediyorum ama hayal kırıklığına upramaktanda çok korkuyorum.rabbim hepimizin hakkında hayırlı ne ise onu versin.

Canım regl olman için hemde hamileliğini anlaman için çok erken ama brlki bebek yerleştiği için kasıklarında hareketlenme vardır.rabbim hakkında ne hayırlı ise onu versin ama azıcık sabretmen lazım
Canım test yaptım 2 tane birisinde çok çok hafif gölge var diğerinde hiç yok iğne etkisi geçmiş ama çizgi acaba tutunduğuna mı işaret bilemedim 10. Gün kan vericem bi çünkü iğne etkisi geçti testlerden gördüğüm

Kızlar bugün çatlatma iğnesinin 15. günü ve aşılamanın 13. günü.bel ağrım var ve göğüslerim acıyor ama özellikle uç kısımları.bugün kasıklarımda ciddi ağrım var.hastalandım diye gidiyorum tuvalete ama birşey yok.bakalım sonuç ne çıkacak.aslında çok merak ediyorum ama hayal kırıklığına upramaktanda çok korkuyorum.rabbim hepimizin hakkında hayırlı ne ise onu versin.
KAN verdin mi veya test canım

Cok erken canım. Su idrar testlerine erken test olsa bile güvenmeyinki senin için henüz cok erken. Daha yumurta döllenenecek sonra rahime gidecek yerlesecek 9 günlük bi sürec ki kanda bile cıkmazken idrarda nasıl cıksın bu zaman zarfında. Doktorlar o yüzden 12 14.gğn yapın dşyorlar onu da kan testi olaraboşuna strese sokma kendini bebişi sabırla beklemeye devam☺️

İnsallah güzel haberler verirsin canım

BEn de iğnenin 9. Günü sabah 2 test yaptım birisi negatif diğeri hafif gölgeydi şimdi 3. Test yaptım daha koyu çıktı acaba tutunuyor mu

Acayip heycanlıyım dakikaşar geçmek bilmiyot inanın.Rabbim tüm evlat hasreti çekenşer nasip etsin yanındada bana nasip etsin inşallah.

X