Canım senden ses soluk çıkmıyor ne yaptınValla bende hiç belirti yok. Arada sağ sol kasıklarıma ağrılar giriyor o kadar. Ben hiç test yapmadım. Ama yarın yada carsamba yapmayı düşünüyorum insallah nasip olursa. İnsallah hamileyizdir yoksa artık ben tüp bebeğe gitcem
Canım bu değerine iki gün sonra tekrar baktırman lazım.artabilir.sakın ümitsizliğe düşme.zaten doktorların 14. gün test istemesinin sebebi bu.Kizlar bu gin asilamanin 10 gunu ve kan testi 2.9 kocaman bir negatif
Doktorunnerken dedi arta bilir de idi 10 gun normal bi değermi acabaCanım bu değerine iki gün sonra tekrar baktırman lazım.artabilir.sakın ümitsizliğe düşme.zaten doktorların 14. gün test istemesinin sebebi bu.
düşünsene her iki günde bir iki katı oluyor belki 14. gün değerin 12 lerde olacakDoktorunnerken dedi arta bilir de idi 10 gun normal bi değermi acaba
valla tek umudum o 2.9 olunca pek umut kalmıyor sadece belirti olarak göğüslerinin kenarı açıyor deyince uçlarında hiç ağrı yok inşallah tutmusturdüşünsene her iki günde bir iki katı oluyor belki 14. gün değerin 12 lerde olacak
Bide beyaz akintim var iki gundurdüşünsene her iki günde bir iki katı oluyor belki 14. gün değerin 12 lerde olacak
Canım bazen hiç belirti olmayabilir.Ltfen üzülme.değerin ümitsizlik yaratacak bir değer değil.dahada düşük olsaydı evet ümit yok yazardım inan ama artabilir.az kaldı zaten 4 gün daha sabret.hayırlısı ne ise hakkımızda o olsunvalla tek umudum o 2.9 olunca pek umut kalmıyor sadece belirti olarak göğüslerinin kenarı açıyor deyince uçlarında hiç ağrı yok inşallah tutmustur
benimd belimde ve kasıklarımda cayip sancılar var.göğüslerim şiş.akıntım var ama progestanı fitil olarak koyuyorum belki ondandır.bilmiyorum.artık hayırlısı bana birde doktorum ayın 8 inde test yaptır dedi.ben daha 6 gün bekleyeceğimBide beyaz akintim var iki gundur
Canım bugün benim iğne olalı 13. günüm ve aşılama olalı 11. günüm.Kaset testlerden yapıyorum her gün ve giderek ikinci hayalet çizgi azalıyor.Sanırım bu ayda olmadı.İyice ümitsizliğe düşmeye başladım.Canım senden ses soluk çıkmıyor ne yaptın
Bu arada dıktor bana hiç progestan falan vermedi iki aşılamadada öyle birsey vermedi normal l mi ki acababenimd belimde ve kasıklarımda cayip sancılar var.göğüslerim şiş.akıntım var ama progestanı fitil olarak koyuyorum belki ondandır.bilmiyorum.artık hayırlısı bana birde doktorum ayın 8 inde test yaptır dedi.ben daha 6 gün bekleyeceğim
Canım normalde eğer bebek varsa iyice tutunsun diye progestan veriyorlar ama belki sana gerek görmemiştir ama imcelersen çoğuna vermiş doktor banada verdiBu arada dıktor bana hiç progestan falan vermedi iki aşılamadada öyle birsey vermedi normal l mi ki acaba
Inşallah canım düşük bi değer ama inşallah yükselir asilamanin 10 günüydü bu gunCanım bazen hiç belirti olmayabilir.Ltfen üzülme.değerin ümitsizlik yaratacak bir değer değil.dahada düşük olsaydı evet ümit yok yazardım inan ama artabilir.az kaldı zaten 4 gün daha sabret.hayırlısı ne ise hakkımızda o olsun
Canım bence yarın sabahtan baktır eğer artmişsa zaten kesin hamilesim.Nolur bizi de haberdar etKizlar dun bhcg baktirdim bu gun de baktirsam yukselme olurmu
Kızlar bu gün yine batırdım dün 2.9 du bu gün ikiden küçüktür diyor yani düşmüş artık bir dahaki aya insallahCanım bence yarın sabahtan baktır eğer artmişsa zaten kesin hamilesim.Nolur bizi de haberdar et
Hayrlısı olsun vakti varmış demekki her ay yeni bi umut Rabbim cok bekletmesin insallahKızlar bu gün yine batırdım dün 2.9 du bu gün ikiden küçüktür diyor yani düşmüş artık bir dahaki aya insallah
Amin canım insallahHayrlısı olsun vakti varmış demekki her ay yeni bi umut Rabbim cok bekletmesin insallah