- 27 Ağustos 2019
- 218
- 68
- 26
Vardır bundada bir hayır canım.rabbim inşallah isteyen herkese nasip eder evlat sagibi olmayı.bakalım bizlerin sonuçları nasıl olacakKızlar bu gün yine batırdım dün 2.9 du bu gün ikiden küçüktür diyor yani düşmüş artık bir dahaki aya insallah
Canım regl olman için hemde hamileliğini anlaman için çok erken ama brlki bebek yerleştiği için kasıklarında hareketlenme vardır.rabbim hakkında ne hayırlı ise onu versin ama azıcık sabretmen lazımSelam kızlar hepimize geçmiş olsun rabbim kucağımızı doldursun aşılamamın olduğum günü sayarsam 7 saymazsam 6. Günü iğnemin 9. Günü 2 gün önce test pozitifti iğne etkisiyle bugün negatif acaba hamile değil miyim daha erken mi tutsa bile çıkmaz mıydı
Kasıklarım ağrıyo sanırım regl olucam çok üzgünüm
Canım test yaptım 2 tane birisinde çok çok hafif gölge var diğerinde hiç yok iğne etkisi geçmiş ama çizgi acaba tutunduğuna mı işaret bilemedim 10. Gün kan vericem bi çünkü iğne etkisi geçti testlerden gördüğümCanım regl olman için hemde hamileliğini anlaman için çok erken ama brlki bebek yerleştiği için kasıklarında hareketlenme vardır.rabbim hakkında ne hayırlı ise onu versin ama azıcık sabretmen lazım
KAN verdin mi veya test canımKızlar bugün çatlatma iğnesinin 15. günü ve aşılamanın 13. günü.bel ağrım var ve göğüslerim acıyor ama özellikle uç kısımları.bugün kasıklarımda ciddi ağrım var.hastalandım diye gidiyorum tuvalete ama birşey yok.bakalım sonuç ne çıkacak.aslında çok merak ediyorum ama hayal kırıklığına upramaktanda çok korkuyorum.rabbim hepimizin hakkında hayırlı ne ise onu versin.
Cok erken canım. Su idrar testlerine erken test olsa bile güvenmeyinki senin için henüz cok erken. Daha yumurta döllenenecek sonra rahime gidecek yerlesecek 9 günlük bi sürec ki kanda bile cıkmazken idrarda nasıl cıksın bu zaman zarfında. Doktorlar o yüzden 12 14.gğn yapın dşyorlar onu da kan testi olaraboşuna strese sokma kendini bebişi sabırla beklemeye devamSelam kızlar hepimize geçmiş olsun rabbim kucağımızı doldursun aşılamamın olduğum günü sayarsam 7 saymazsam 6. Günü iğnemin 9. Günü 2 gün önce test pozitifti iğne etkisiyle bugün negatif acaba hamile değil miyim daha erken mi tutsa bile çıkmaz mıydı
Kasıklarım ağrıyo sanırım regl olucam çok üzgünüm
İnsallah güzel haberler verirsin canımKızlar bugün çatlatma iğnesinin 15. günü ve aşılamanın 13. günü.bel ağrım var ve göğüslerim acıyor ama özellikle uç kısımları.bugün kasıklarımda ciddi ağrım var.hastalandım diye gidiyorum tuvalete ama birşey yok.bakalım sonuç ne çıkacak.aslında çok merak ediyorum ama hayal kırıklığına upramaktanda çok korkuyorum.rabbim hepimizin hakkında hayırlı ne ise onu versin.
İnşallah canım.Rabbim isteyen herkese evlat sevgisini tattırsın inşallah.İnsallah güzel haberler verirsin canım
yok daha yaptırmadım kan testi canım.KAN verdin mi veya test canım
Insallah pozitifi görürsün canım benimde çarşamba günü oldu aşılamamKızlar şimdi kan testi verdim.sonuç 2 saate çıkar dediler.nolur dualarınızı eksik etmeyin
Dualarımız seninle rabbim nasip etsin hepimize şu cuma gününün yüzü suyu hurmetineKızlar şimdi kan testi verdim.sonuç 2 saate çıkar dediler.nolur dualarınızı eksik etmeyin
Hayırlısı olsun canım Nasipten ötesi yok Rabbim gönlüne göre versin inşallahDoktor 8 eylüle kadar bekle tekrar test yaptır negatif çıkarsa progestan ı bırak dedi.
Benim de çarşamba oldu birlikte bekleyeceğiz inşallah hayırlı haberler alırızInsallah pozitifi görürsün canım benimde çarşamba günü oldu aşılamam
Amin inşallahBenim de çarşamba oldu birlikte bekleyeceğiz inşallah hayırlı haberler alırız