Bende dün aşılama oldum aşılama esnasında ve sonrasında çok agrım oldu hafif kan geldi lekelenme oldu akşama dogru gaz agrıları oldu bugünde karnımın sol tarafında batma oluyor sizdede oldumu bunlarkızlar selamünaleyküm.ben şimdi aşılamamı oldum.şuan yatırıyorlar.dün acayip karnım şişmişti ve ağrım vardı.şimdi iyiyim.her gün size hissettiklerimi yazarım.atın 8 inde yani 8 eylülde test yaptıracağım.1 eylüldede progestan fitil kullanmaya başlayacağım 100mg olandan sabah 2 adet akşam 2 adet olarak.hayırlısı olur inşallah
Canım benim lütfen ümitsizlipe kapılma.bak düşün ya hamileysen sebin üzüntün bebeğe de işler.kimin hamile olup kimin olmadığını şuan bilmiyoruz.benim göğüslerim her geçen gün daha çok acıyor ama belki ben hamile değilim yada belki ikimizde hamilyizdir.nolur bak ümitsizlik yokKizlar bu gun asilamamin 7 gunu ve gogus agrim cok az kaldi geciyor galiba tutmadi bu seferde
Evet canım bende acayip gaz sorunu yaşadım ve iki gün acı çektim ama kan gelirse sakın korkma demişti doktor o yüzden için rahat olsunBende dün aşılama oldum aşılama esnasında ve sonrasında çok agrım oldu hafif kan geldi lekelenme oldu akşama dogru gaz agrıları oldu bugünde karnımın sol tarafında batma oluyor sizdede oldumu bunlar
Saol canımEvet canım bende acayip gaz sorunu yaşadım ve iki gün acı çektim ama kan gelirse sakın korkma demişti doktor o yüzden için rahat olsun
Canım bugün 10 günümüz nasıl gidiyor. Bir belşrti var mı sende. Test yapmamak için kendimi zor tutuyorumSaol canım
İnaşşalh canım ya birde sende hamile kalsan üçü birarada oluruz valla.Rabbim nasip etsin inşallah.nolur üçümüzde birbiririmizi bilgilendirelim.Kizlar bu gun asilamanin 8 gunu benim uc yumurtam vardi 2 tanesi catlamis insallah tutmustur
Saol canımEvet canım bende acayip gaz sorunu yaşadım ve iki gün acı çektim ama kan gelirse sakın korkma demişti doktor o yüzden için rahat olsun
Merhaba canım.ben akşamları mide bulantısı yaşıyorum ve itiraf etmek gerekirse çatlatma iğnemden sonra 7. gün tes yapmaya başladım.bildiğin kaset testlerden ve bugün bile hayalet çizgiyi gördüm.belimde acayip bir ağrı var ve göğüs uçlarım sızlıyor.Sende de belirtiler var mı?İnşallah hamileyizdir.Valla çifte bayram yaparız ne güzel olur yaCanım bugün 10 günümüz nasıl gidiyor. Bir belşrti var mı sende. Test yapmamak için kendimi zor tutuyorumLady Isabella
Amin canım rabbim nasip eder insalalhİnaşşalh canım ya birde sende hamile kalsan üçü birarada oluruz valla.Rabbim nasip etsin inşallah.nolur üçümüzde birbiririmizi bilgilendirelim.
Rabbim hepimize bebek nasip eder inşallah.nasıl gidiyor canım senin?Saol canım
Canım bugün 10 günümüz nasıl gidiyor. Bir belşrti var mı sende. Test yapmamak için kendimi zor tutuyorumSaol canım
Benim daha var cuma günü aşılamam oldu agrım falan kalmadı bekliyorum sabırsızlıkla eylülün 14 gibi falan test yaparımCanım bugün 10 günümüz nasıl gidiyor. Bir belşrti var mı sende. Test yapmamak için kendimi zor tutuyorumLady Isabella
Benim daha var cuma günü aşılamam oldu agrım falan kalmadı bekliyorumCanım bugün 10 günümüz nasıl gidiyor. Bir belşrti var mı sende. Test yapmamak için kendimi zor tutuyorumLady Isabella
Canım ben 22 eylülde aşılama yaptırdım.bugün 9. günüm.Benim daha var cuma günü aşılamam oldu agrım falan kalmadı bekliyorum sabırsızlıkla eylülün 14 gibi falan test yaparım
Meraba canım ben aşılama ile hamile kaldım sakin umudunu kesme oldu de olcak de kendini motive et pozitif olarak yaşa o güne kadar ama bi kaç gün geçmiş ben ilk 1 hafta ayaklarımı kaldırarak oturmuştum devamlı modelde çok önemli dikkat et kendine canımkızlar selamünaleyküm.ben şimdi aşılamamı oldum.şuan yatırıyorlar.dün acayip karnım şişmişti ve ağrım vardı.şimdi iyiyim.her gün size hissettiklerimi yazarım.atın 8 inde yani 8 eylülde test yaptıracağım.1 eylüldede progestan fitil kullanmaya başlayacağım 100mg olandan sabah 2 adet akşam 2 adet olarak.hayırlısı olur inşallah
canım resmen yazın bana umut oldu.allah senden razı olsun.rabbime benle birlikte isteyen herkese nasip etsin inaşşallh.çok teşekkür ederim tekrardanMeraba canım ben aşılama ile hamile kaldım sakin umudunu kesme oldu de olcak de kendini motive et pozitif olarak yaşa o güne kadar ama bi kaç gün geçmiş ben ilk 1 hafta ayaklarımı kaldırarak oturmuştum devamlı modelde çok önemli dikkat et kendine canım