Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar dün akşam kasıklarımda sanki hastalanacakmışım gibi ciddi ve yoğun sancılar yaşadım hatta sabahta oldu.Allah biliyor ya korktum.birşeyler ters gidiyor diye.tam 1 hafta sonra kan testi yaptıracağım bakalım.bugün progestana fitil şeklinde başladım.müthiş bel ağrısı yaşıyorum.göğüs uçlarım iyice hassaslaştı ve evet çok sık tuvalete çıkıyorum ama ben günde 3 lt ye yakın su içiyorum bu yüzdende olabilir.Bu arada sabah fitili atınca bir baş dönmesi yaşadım.ama ilacın yan etkisiymiş.bugün hep ağlayasım var nedense.sanırım yavaş yavaş umudumu kaybediyorum ben.ama tabiki biliyorum rabbimden umut kesilmez.acayip duygular içersindeyim
Kaç gün geçti aşılamanızdan

Kızlar dün akşam kasıklarımda sanki hastalanacakmışım gibi ciddi ve yoğun sancılar yaşadım hatta sabahta oldu.Allah biliyor ya korktum.birşeyler ters gidiyor diye.tam 1 hafta sonra kan testi yaptıracağım bakalım.bugün progestana fitil şeklinde başladım.müthiş bel ağrısı yaşıyorum.göğüs uçlarım iyice hassaslaştı ve evet çok sık tuvalete çıkıyorum ama ben günde 3 lt ye yakın su içiyorum bu yüzdende olabilir.Bu arada sabah fitili atınca bir baş dönmesi yaşadım.ama ilacın yan etkisiymiş.bugün hep ağlayasım var nedense.sanırım yavaş yavaş umudumu kaybediyorum ben.ama tabiki biliyorum rabbimden umut kesilmez.acayip duygular içersindeyim
Canım Rabbim hayırlı sonuçlar almak nasip etsin bende dün çok kasık ağrısı yaşadım. Yarın 12. Günüm test yapmayı düşünüyorum Allahın izniyle Rabbim bizlerede nasip eder insallah içini rahat tut.

Fotoğrafta gözükmüyor canım ilk yaptığım da baya belirgindi sonradan kuruyunca sakinleşti yarın kan testi yaptıracam bakalim

Fotoğrafta gözükmüyor canım ilk yaptığım da baya belirgindi sonradan kuruyunca sakinleşti yarın kan testi yaptıracam bakalim
Lütfen burdan yaz olur mu benmle aynı senin. Ben az önce test yaptım sen diyince bian hevese geldim bendede çıkarmıki diye hiç bişey çıkmadı maalesef

Lütfen burdan yaz olur mu benmle aynı senin. Ben az önce test yaptım sen diyince bian hevese geldim bendede çıkarmıki diye hiç bişey çıkmadı maalesef
Bende çok merak ediyorum acaba tutumu diye yarın catlatma ignesinin12 gunu asilamanin 10 gunu kan testi yapicam artık dayanamıyorum cunki

Eklentiler

• Screenshot_20200901_201507.jpg
    Screenshot_20200901_201507.jpg
    77,9 KB · Görüntüleme: 29
Merhaba canım.ben akşamları mide bulantısı yaşıyorum ve itiraf etmek gerekirse çatlatma iğnemden sonra 7. gün tes yapmaya başladım.bildiğin kaset testlerden ve bugün bile hayalet çizgiyi gördüm.belimde acayip bir ağrı var ve göğüs uçlarım sızlıyor.Sende de belirtiler var mı?İnşallah hamileyizdir.Valla çifte bayram yaparız ne güzel olur ya
Valla bende hiç belirti yok. Arada sağ sol kasıklarıma ağrılar giriyor o kadar. Ben hiç test yapmadım. Ama yarın yada carsamba yapmayı düşünüyorum insallah nasip olursa. İnsallah hamileyizdir yoksa artık ben tüp bebeğe gitcem🙄
[/QUOTE]
Canım senden ses soluk çıkmıyor ne yaptın

Kızlar bu gün catlatma ignesinden sonra 12 günüm ve silik cizgi hala var sizce bu nedir normal mi catlatma ignesinin etkisi gecmemismidir

X