Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kaç gün geçti aşılamanızdan

Canım Rabbim hayırlı sonuçlar almak nasip etsin bende dün çok kasık ağrısı yaşadım. Yarın 12. Günüm test yapmayı düşünüyorum Allahın izniyle Rabbim bizlerede nasip eder insallah içini rahat tut.

Fotoğrafta gözükmüyor canım ilk yaptığım da baya belirgindi sonradan kuruyunca sakinleşti yarın kan testi yaptıracam bakalim

Fotoğrafta gözükmüyor canım ilk yaptığım da baya belirgindi sonradan kuruyunca sakinleşti yarın kan testi yaptıracam bakalim
Lütfen burdan yaz olur mu benmle aynı senin. Ben az önce test yaptım sen diyince bian hevese geldim bendede çıkarmıki diye hiç bişey çıkmadı maalesef

Lütfen burdan yaz olur mu benmle aynı senin. Ben az önce test yaptım sen diyince bian hevese geldim bendede çıkarmıki diye hiç bişey çıkmadı maalesef
Bende çok merak ediyorum acaba tutumu diye yarın catlatma ignesinin12 gunu asilamanin 10 gunu kan testi yapicam artık dayanamıyorum cunki

Valla bende hiç belirti yok. Arada sağ sol kasıklarıma ağrılar giriyor o kadar. Ben hiç test yapmadım. Ama yarın yada carsamba yapmayı düşünüyorum insallah nasip olursa. İnsallah hamileyizdir yoksa artık ben tüp bebeğe gitcem
[/QUOTE]
Canım senden ses soluk çıkmıyor ne yaptın

Kızlar bu gün catlatma ignesinden sonra 12 günüm ve silik cizgi hala var sizce bu nedir normal mi catlatma ignesinin etkisi gecmemismidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…