- 28 Ocak 2017
- 985
- 940
Benim geçen yılın fiyatıydı, zam geldi sanırım. 6700 tüp bebek embriyo dondurma 3300 gibi bişi ödedim. İlaçlar da 3000 civarı tutuyor sanırım.Fiyatı ne kadardı acaba
merhabalr ben de aşılama yaptırmak istiyorum eşimde sıkıntı var hız 0 acaba tutar mıBenim geçen yılın fiyatıydı, zam geldi sanırım. 6700 tüp bebek embriyo dondurma 3300 gibi bişi ödedim. İlaçlar da 3000 civarı tutuyor sanırım.
Benim aşılamam olumsuz olduğu için aşılama ile ilgili olumlu bişiler söyleyemeyeceğim. Eşimde bir problem yoktu, bende pcos var ama yumurtam gelişmişti yine de tutmadı. Başarı şansı normal ilişkiden az dha çok dr baştan % 15 demişti zaten yine de denemekte fayda var sanırım. Dr unun yönlendirmesi önemlimerhabalr ben de aşılama yaptırmak istiyorum eşimde sıkıntı var hız 0 acaba tutar mı
Aşılama ile zaman kaybetme canimBende aranıza geldim. dün gittiğim doktor iki yumurtalığımda da çikolata kisti olduğunu birinin 1,5 cm diğerinin 3,5 cm olduğunu söyledi. bu ay hsg çektirecez bakalım..
Aşılama ile zaman kaybetme canim
Hayırlısı olsun inşallah canım ben 2 defa denedim olmadı esimde hız sorunu var biraz bende sorun yok nasip tabidenemekte fayda var diye düşünüyorum ben. tüp bebek veya ameliyat gibi zorlu süreçlere tamamen girmeden hem alıştırma olur.
gittiğim doktora çok güveniyorum bir de, gerçekten çok başarılı bu konularda. dün gittiğimiz de a dan z ye tüm tedavi sürecini, neler yapabilirizi anlattı. bakalım neler olacak
Hayırlısı olsun inşallah canım ben 2 defa denedim olmadı esimde hız sorunu var biraz bende sorun yok nasip tabi
bizde eşim daha hiç gitmedi, doktor da dedi şuan sıkıntı bende olduğu için benim üzerimde yoğunlaşıldı.
dediğimiz gibi Allah büyük bizlere de nasip edecektir inşallah :)
Merhaba.. Umarım hayırlısıyla nasip olur. Benim ilk aşılama da tuttu .bildirimler gelince mesajlara bakayım dedim görünce de yazmak istedim. Genelde bu tür tedavilerde kadınlara yoğunlaşılıyor ama bazen bu büyük ihmal oluyor. Ben 2 kere normal yoldan hamile kalmama rağmen sonrasında kalamadım. Tedaviler bana uygulandı ama sonra eşime test yapıldığında morfoloji ve hız sorunu olduğunu öğrenmiştik . Kadınlar kulübünde de buna benzer çok fazla durum vardı tedavi süreçlerinde kadınlar o kadar ilaç kullanıp sonra evlere bakıldığında eşte sorun çıkan. Demem o ki mutlaka eşinize de test yapılsın. .umarım hakkınızda hayırlısı olur
yorumunuz için çok teşekkür ederim :) hsg çektirdim çok şükür tüplerim açık çıktı.. adetin 2.-3. günü gel dedi doktorum ama 1-2 ay yien kendimiz denemek istiyoruz. hsg den sonra hamile kalan çok oluyormuş
Evet arkadaşım da hsg sonrası hamile kalmıştı. Umarım sizinde öyle olur
Rahim filminden sonra 3-4 gün leke olur daha sonrasında ilişki olabilir hatta olsun diger aylara göre hamile kalma şansınız daha yuksekyalnız bişey mera ediyorum, hsg cumartesi çekildi ya ilişki olacak demi bu ay? bir sorun yok yani? doktorum sağolsun bunu bile söylemedi
Rahim filminden sonra 3-4 gün leke olur daha sonrasında ilişki olabilir hatta olsun diger aylara göre hamile kalma şansınız daha yuksek
Yok yok aksine bana doktor 3 ay şansın daha yüksek olduğunu söyledi canımburadan bir bayan radyasyondan dolayı olmamalı demişti, aklımı karıştırdı. teşekkür ederim :)
Yok yok aksine bana doktor 3 ay şansın daha yüksek olduğunu söyledi canım
Merhblr hala burda misiniz acaba baya olmuş mesajı yazali bişey sorucm size dusukten sonra ne kadar sure hamile kalmadınızkendini hiç üzme,strese girersen spermlerde ölür.
bende polikistik over hastasıyım,2,5 yıldır evliyim,daha önce klomen kullandım,5 eylülde aşılamam oldu ilk kez( bu arada benim 1 tane düşüğüm var),18 eylülde kan testinde yani adet gününe 5 gün kala kanda beta hcg baktırdım,168 çıktı.hamileyim,ilkinde tuttu çok şükür.bugün 25 eylül.yani adet günümden 3 gün geciktim,2 tane kese gözüktü,bakalım haftaya birdaha bakıcaz.çok erken gördük çünkü.eğer gerçekse ve kalbi atarsa ikiz annesi olucam inş.
sende kendini üzme,hiç çocuğum olmayacakmış gibi gelio deme hiç.bende hep öyle diyordum.sanki benim çocuğum olmayacakmış gibi bir his var içimde diyordum,dr lerin bana söyledikleri"yumurtlayamayan hatta tüpleri olmayanlar bile hamile kalabiliyo artık" dediler hep.sende öyle düşün bence.yumurtan büyüyor en azından.Allah gönlüne göre versin