2.5 yıldır evliyim peki senNe kadar zamandır evlisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2.5 yıldır evliyim peki senNe kadar zamandır evlisin
Benim 4.5 yıl oldu2.5 yıldır evliyim peki sen
Bende Çikolata kist’i ve myom var. Eşiminde sperminde hareket sorunu var. Biz hiç tedavi sürecine girmedik.direk aşılama istedim. Peki sizin ne sorununuz varSizin olmamasının nedeni neydi
Bende pcos var onun haricinde başka bir sorunumuz yok ben daha önce hap kullandım ya çok büyüdü ya da kalitesi düşük çıktı o yüzden yine iğne vurulmuştum doktor ya normal yol ya aşılama ama benim Öner’im aşılama dedi bende kabul ettimBende Çikolata kist’i ve myom var. Eşiminde sperminde hareket sorunu var. Biz hiç tedavi sürecine girmedik.direk aşılama istedim. Peki sizin ne sorununuz var
Hmm anladım. Hayırlısıyla tutar inşAllah :)Bende pcos var onun haricinde başka bir sorunumuz yok ben daha önce hap kullandım ya çok büyüdü ya da kalitesi düşük çıktı o yüzden yine iğne vurulmuştum doktor ya normal yol ya aşılama ama benim Öner’im aşılama dedi bende kabul ettim
İnşallah hepimizin hayırlısıyla tutar ve hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip olurHmm anladım. Hayırlısıyla tutar inşAllah :)
Amin cümlemizin inşAllah teşekkür ederim :)İnşallah hepimizin hayırlısıyla tutar ve hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip olur
Mrb cnm ben 3 gun once asılama yaptımda sızmı okuyosunz meryem suresınıİyi akşamlar Kızlar. Meryem suresi topiğimize hamile kalmak isteyen veya hamile takım arkadaşları arıyoruz (üç günde bir bir kişiye 41sure)
Bende katılmak ıstıyorumİyi akşamlar Kızlar. Meryem suresi topiğimize hamile kalmak isteyen veya hamile takım arkadaşları arıyoruz (üç günde bir bir kişiye 41sure)
Canım şöyle aramızda toplanıp 41 Meryem suresi okuyoruz üç günde bitiyorBende katılmak ıstıyorum
Insallh hayırlı olsun cnm benımde 6 gun oldu yapalı ınsallh guzel hayırlı haber alırızMerhaba kızlar bugün aşılamam yapıldı inşallah güzel sonuçlar yazarım buraya
Sorun neydı senın kac yıldır eclısınMerhaba kızlar bugün aşılamam yapıldı inşallah güzel sonuçlar yazarım buraya
Kac gün var aşılamana benim 20 şubat galiba ama tam belli değil canım...Selamlar bende katildim araniza:)
Bende asilama icin gun sayiyorum ignelerimin bitmesini bekliyorum ins hepimizinki tutar guzel haberlwr veririz birbirimize
Kac gün var aşılamana benim 20 şubat galiba ama tam belli değil canım...
Hadi hayirlisi olsun ... ilk aşılaman mi olacak ...Bugun ignelerimin 4. Gunu 10 igne var persembe gunu belli olucak ne zaman asilama yapicaz