Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Daha eşime söylemedim regl olana kadar bişey demicem. 2. Aşılamayı düşünüyoruz sonra tüp düşünüyoruz normalde ama 2.yi yaptırmayıp direkt tüp mü denesek diye geçiriyorum içimden
Ikıncı asılamada sans daha varmıs dene ıstersen ınsallah tıtarbelkı ben cuma gunu gıdecem yıne

amin canım. devlette mi oldu senin. hangisi peki. biliyosun ben istanbuldayım. bilgim olsun
Coffeeturk Coffeeturk @zenderu kızlaaarrr kızlaaarrrr nasılsınızzz beni hatırladınız mıı geçen sene bu zamanlar aşılama yaptırmıştık beraber gün saymıştık❤️❤️❤️❤️❤️ Benim bu forumdaki ilk arkadaşlarımsınız, neler yaptınız be durumdasınız? @zenderu hamilesin o kadar çok sevindimkiii❤️❤️ Coffeeturk Coffeeturk sen nasılsın canım? Kimbilir neler yaşadınızz 1 sene geçmiş şaka gibi

Coffeeturk Coffeeturk @zenderu kızlaaarrr kızlaaarrrr nasılsınızzz beni hatırladınız mıı geçen sene bu zamanlar aşılama yaptırmıştık beraber gün saymıştık❤️❤️❤️❤️❤️ Benim bu forumdaki ilk arkadaşlarımsınız, neler yaptınız be durumdasınız? @zenderu hamilesin o kadar çok sevindimkiii❤️❤️ Coffeeturk Coffeeturk sen nasılsın canım? Kimbilir neler yaşadınızz 1 sene geçmiş şaka gibi
Mrb cnm hamıle kaldınmı pekı

Insallah olur bu sefer kac yıldır evlısın sorun nedır senınkı anlatmak ısterseb
İnş canım hakkımızda hayırlısı. 6 yıl bitti ama ilk 4 sene korunduk. 1,5-2 senedir de uğraşıyoruz. Bende pcos var, prolaktinim yüksek. Poliplerim vardı aldırdjm, hiç gebeliğim olmadı. Eşimde bir problem gözükmüyor. Yumurtlama kitleriyle denedim, soğan kürleri, aslan pençeleri, preseed jel fln sonuç alamadım. 1 aşılamam oldu başarısız. Drda yumurtlama takibi ve aşılama tekrar önerdi bu ay ama artık uğraşmak istemedim ve tüp bebek tedavisine başladım. Bakalım hakkımda hayırlısı. Ssnin durumun nedir?

X