Demekki gerçekten herkeste farklı durumlar oluyo. Benim günlerce agrılarım şiddetliydi.. aynı zamanlarda aşılama yaptırmışız :)Bugün 7. Günüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demekki gerçekten herkeste farklı durumlar oluyo. Benim günlerce agrılarım şiddetliydi.. aynı zamanlarda aşılama yaptırmışız :)Bugün 7. Günüm
Olabilir senin akıntın kanaman filan olmuş muydu aşılamadan sonraDemekki gerçekten herkeste farklı durumlar oluyo. Benim günlerce agrılarım şiddetliydi.. aynı zamanlarda aşılama yaptırmışız :)
Kanamam olmadı ama hemşire uyarmıştı kanaman olabilir diye. Akıntım çok olmadı. Peki senin oldu mu ?Olabilir senin akıntın kanaman filan olmuş muydu aşılamadan sonra
Femara nedir?Kızlar femara kullanan varmiydi aranızda???
Hap ... bugün dr verdi bana yumurta gelisimi icin heraldeFemara nedir?
Yumurta gelişimi için hap kullanmadım. O yüzden bilemiyorumHap ... bugün dr verdi bana yumurta gelisimi icin heralde
Benim de kahverengi akıntım oldu çok az peki doktor kullanman için herhangi bir ilaç verdi miKanamam olmadı ama hemşire uyarmıştı kanaman olabilir diye. Akıntım çok olmadı. Peki senin oldu mu ?
Ben bir tek klomen kullandım hap olarak onu hiç duymadımKullanan hic yokmu aranizda kızlar
Bende kahverengi akıntı da olmadı. Vajina jel kullanıyorum.Benim de kahverengi akıntım oldu çok az peki doktor kullanman için herhangi bir ilaç verdi mi
Bana doktorum vermedi hiçbir ilaç yaa hep görüyorum kullananları bana neden vermedi acabaBende kahverengi akıntı da olmadı. Vajina jel kullanıyorum.
Tekirdağ kapaklı da irmet diye bir özel hastanedeEğer gebelik oluşmuşsa tutunması için genelde kullanılıyor. Aslında seninde kullanman gerekiyodu. Nerde yaptırdın aşılamanı..
Hmm anladım. İnşAllah sorun olmaz ama şaşırdım normalde kullanman gerekiyordu i. Belki doktorunun bir bildiği vardır. Agrıların çok olmadı demiştin dimi ?Tekirdağ kapaklı da irmet diye bir özel hastanede
Sadece o gün olmuştu bi de gün içinde arada yokluyor ama çoğunlukla gaz sancısı oluyor hatta bende acaba adet mi oluyorum diye düşünüyorum ama bilmiyorumHmm anladım. İnşAllah sorun olmaz ama şaşırdım normalde kullanman gerekiyordu i. Belki doktorunun bir bildiği vardır. Agrıların çok olmadı demiştin dimi ?
Sadece o gün olmuştu bi de gün içinde arada yokluyor ama çoğunlukla gaz sancısı oluyor hatta bende acaba adet mi oluyorum diye düşünüyorum ama bilmiyorum
Gaz sancısı bende çok var. 7 günlük aşılamada zannetmiyorum mes dönemine gireceğini.
Evet benimde ilk aşılamam. Gerçekten beklemek artık zor geliyo banaBende zannetmiyorum ama işte tutacak mı acaba diye bir tedirginlik var ya o yüzden senin de mi ilk aşılaman
Ne kadar zamandır evlisinEvet benimde ilk aşılamam. Gerçekten beklemek artık zor geliyo bana