- 29 Ekim 2016
- 40
- 30
- 32
Hadi hayirlisi olsun ... ilk aşılaman mi olacak ...
Evet :) ilk kismetse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayirlisi olsun ... ilk aşılaman mi olacak ...
Evet :) ilk kismetse[/QUOTE ins ilk ve son olur :)
Insallh hayırlı olsun cnm benımde 6 gun oldu yapalı ınsallh guzel hayırlı haber alırız
Asilamadan sonra nelere dikkat ettin .. ve neden asilama olmustun rahatsizliginiz neydi mesela canim.Benimde ilk asilamam tuttu merak ettiginiz seyler varsa yardimci olabilirim
Bu arada gözün aydın olsun cnm. Allah kucagina almayida nasip etsin.. darisi bana ve tüm isteyenlere...Benimde ilk asilamam tuttu merak ettiginiz seyler varsa yardimci olabilirim
Gözün aydın canımmm sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim . Darısı bizlere inşallahBenimde ilk asilamam tuttu merak ettiginiz seyler varsa yardimci olabilirim
oglunu almışsın kucagina cok şükür... ben de yeni hamile kaldin anlamisim :) ... asilamadan sonra kac gun dinlendin ... dus falan ne zaman yaptin .... bize de fikir vermis olursun cnm.Polikistik over yani yumurtam catlamiyordu bikac kere klomen kullandim fakat doktorun takipsizliginde catlama ignem zamaninda yapilmadigi icin kiste cevirdi baska doktora gittik esimdende tedt istedi ondada sperm hizi ve kalitesinde problem cikti asilama yapicam dedi yine klomen ve iki gunde bir kontroller oldu asilama yapildi ve tuttu hicbi belirti olmadi bende mide bulantisi kusmada yoktu gununde test yapip ogrendim fakat cok sorunlu bi hamilelik yasadim uc dort kere yogun kanama yasadim dusuk riskim vardi 5.ayima kadar hep uzandim sonra gecti kasimda kucagima aldim oglumu allah isteyen herkese nasip etsin ins
Hayırlı olsun cnm allah yavrunu sana bafıslasın bende ılk asılamamı oldum bugun 13 ncu gun carsamba gunu test yapıcam ınsallh bende o guzel haberı alırım 4 bucuk seneden sonra rabbım kımsenın kucagını bos bırakmasınAsilamanin 9.gunu test yaptim hemsirem yapma simdi cikmaz dedi bende merak edip yaptim ve cok silik cikti cizgi yok gibi biseydi ben tutmadi sandim fakat benim hamileligin cok baslariymis o yuzden oyle cikmis
Ins guzel haberlerini ver bize de umut olsun cnmHayırlı olsun cnm allah yavrunu sana bafıslasın bende ılk asılamamı oldum bugun 13 ncu gun carsamba gunu test yapıcam ınsallh bende o guzel haberı alırım 4 bucuk seneden sonra rabbım kımsenın kucagını bos bırakmasın
Insallh cok sagolun yazarım sonucuIns guzel haberlerini ver bize de umut olsun cnm
Evet bende 7 sbtda yaptım belırtımı bılmıyorum ama goguslerım agrıyor camasır bıle gıyemedım bugun catlatma ıgnesınden berı agrım hep vardı 2 gundur dahada arttı bıde sık ıdrar dıye bısey var gunde en fazla 3 defa gıtmezdım lavaboya dunden berı saat bası gıdıyorumE Esra yaylagulu mrb şuan herhangi bir belirttiniz var mı sanırım aynı gün aşılama olduk. 8 şubatta aşılama oldum ben sonuç için sabırsızlanıyorum
Cc arsamba gunu test yapacam ınsallh sende bende ısteyen herkez guzel haberı alırızEvet bende 7 sbtda yaptım belırtımı bılmıyorum ama goguslerım agrıyor camasır bıle gıyemedım bugun catlatma ıgnesınden berı agrım hep vardı 2 gundur dahada arttı bıde sık ıdrar dıye bısey var gunde en fazla 3 defa gıtmezdım lavaboya dunden berı saat bası gıdıyorum