- 13 Ocak 2018
- 105
- 21
- 30
Bendede pco var yumurtam gelısmıyordu 2 ay ıfne kullandım ondan sonra 3 tane yumurtam gelıstıBende pcos var canım adetim düzensiz senin neydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bendede pco var yumurtam gelısmıyordu 2 ay ıfne kullandım ondan sonra 3 tane yumurtam gelıstıBende pcos var canım adetim düzensiz senin neydi
Ben ağrıdayken klomen kullanmıştım gelişmemişti sonra menogomla birlikte kullandım çok büyüdü kist yaptı Çerkezköy de önceki ay günde 4 tane klomen kullandım büyüdü ama kalitesi düşüktü bu ay Gonal f 75 mg kullandım 2 tane büyüdü benimdeBendede pco var yumurtam gelısmıyordu 2 ay ıfne kullandım ondan sonra 3 tane yumurtam gelıstı
Ben ağrıdayken klomen kullanmıştım gelişmemişti sonra menogomla birlikte kullandım çok büyüdü kist yaptı Çerkezköy de önceki ay günde 4 tane klomen kullandım büyüdü ama kalitesi düşüktü bu ay Gonal f 75 mg kullandım 2 tane büyüdü benimde[/QUOTEdurumuz aynı hemen hemen elımızden gelenı yaptık artık hersey naaıpte varsa olur allah buyıktur bızıde goruyor rabbım hakkımızda hayırlısı
Cnm naptın asılama oldunmuAaa yakınız bende siirtteyim özele olucam 500 lira aşılama meslegimizden dolayı indirimimiz var 360 lira . Onun dışında ekstra catlatma iğnesi ovitrelle aldım 78 liraya o kadar canım
Dün oldum canım şükür iyi geçti dinlenmedeyim şimdiCnm naptın asılama oldunmu
hayırlı olsun cnm agrın varmıDün oldum canım şükür iyi geçti dinlenmedeyim şimdi
Insallh hayırlısı olsunBen Ağrı’da değilim artık kapaklıya atandım ben Gonal fye 220 verdim aşılamada 700 çatlatma iğnesi de 80 bilmiyorum bakalım tutar inşallah
Dinlendim mı iyi canım ama ayakta durdum mu ağrım oluyo. Dün kasık ağrım çoktu şükür azaldı amahayırlı olsun cnm agrın varmı
Dınlenmeye calısıyorum bende ayakta durdummu agrım oluyor halada varDinlendim mı iyi canım ama ayakta durdum mu ağrım oluyo. Dün kasık ağrım çoktu şükür azaldı ama
Bana gunun gecerse test yapmaya gel dedı adet olursan da3 .gunu geldedı ınsallah olmamDoktorunuz ne zaman test yapmanızı istedi kızlar benimki 12. Günde kan testi yapmamı istedi. Aşılama da kimyasal gebelik durumu olabilir böyle bi durum olursa önceden önlemimizi alalım dedi
InşAllah canım yüzümüz gülsün InşAllah cektiklerimize değsinBana gunun gecerse test yapmaya gel dedı adet olursan da3 .gunu geldedı ınsallah olmam
Insallhhh allah buyukturInşAllah canım yüzümüz gülsün InşAllah cektiklerimize değsin
Benimki 15. Günü çağırdıDoktorunuz ne zaman test yapmanızı istedi kızlar benimki 12. Günde kan testi yapmamı istedi. Aşılama da kimyasal gebelik durumu olabilir böyle bi durum olursa önceden önlemimizi alalım dedi
Vücudunda hissetiğin herhangi bir değişiklik var mı ?Benimki 15. Günü çağırdı
Bir tek sol göğsümün ucu ağrımıştı önceki gün onun haricinde yokVücudunda hissetiğin herhangi bir değişiklik var mı ?
. Kaçıncı gündesin?Bir tek sol göğsümün ucu ağrımıştı önceki gün onun haricinde yok
Bugün 7. Günüm. Kaçıncı gündesin?