Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bendede pco var yumurtam gelısmıyordu 2 ay ıfne kullandım ondan sonra 3 tane yumurtam gelıstı
Ben ağrıdayken klomen kullanmıştım gelişmemişti sonra menogomla birlikte kullandım çok büyüdü kist yaptı Çerkezköy de önceki ay günde 4 tane klomen kullandım büyüdü ama kalitesi düşüktü bu ay Gonal f 75 mg kullandım 2 tane büyüdü benimde

Ben ağrıdayken klomen kullanmıştım gelişmemişti sonra menogomla birlikte kullandım çok büyüdü kist yaptı Çerkezköy de önceki ay günde 4 tane klomen kullandım büyüdü ama kalitesi düşüktü bu ay Gonal f 75 mg kullandım 2 tane büyüdü benimde[/QUOTEdurumuz aynı hemen hemen elımızden gelenı yaptık artık hersey naaıpte varsa olur allah buyıktur bızıde goruyor rabbım hakkımızda hayırlısı

Ben Ağrı’da değilim artık kapaklıya atandım ben Gonal fye 220 verdim aşılamada 700 çatlatma iğnesi de 80 bilmiyorum bakalım tutar inşallah

Doktorunuz ne zaman test yapmanızı istedi kızlar benimki 12. Günde kan testi yapmamı istedi. Aşılama da kimyasal gebelik durumu olabilir böyle bi durum olursa önceden önlemimizi alalım dedi

Doktorunuz ne zaman test yapmanızı istedi kızlar benimki 12. Günde kan testi yapmamı istedi. Aşılama da kimyasal gebelik durumu olabilir böyle bi durum olursa önceden önlemimizi alalım dedi
Benimki 15. Günü çağırdı

Demekki gerçekten herkeste farklı durumlar oluyo. Benim günlerce agrılarım şiddetliydi.. aynı zamanlarda aşılama yaptırmışız :)

X