- 17 Mart 2017
- 223
- 89
- 33
Pco hastasıyım kızlar geçen ay klomen kullandım 8-9mm yumurta oluşmuş Dr adetini gör gel dedi günde 3e çıkaralım dedi olmazsa aşılama dedi aşılama nasıl oluo özel hastane gidiorum devlet karsiliomu aşılama öncesi rahim film cekilcekmis çok mu acio[/
Aşılamayı devlet karşılıyor bildiğim kadarıyla. Evet aşılama öncesi Rahim filmi çekiliyor. Acıyor. ben dayanamam diye anestezili çektirdim özelde.
bnde ilk tüp bebek denememi yaptım 8. gün bugün transferden sonraSağlık olsun canim benim . Ümitsiz olma.
Umudunu kaybetme cnm Rabbim ol der olur inşallah en yakın zamanda bizlerde bebis sahibi oluruzbnde ilk tüp bebek denememi yaptım 8. gün bugün transferden sonra
4. gün embriyosu transfer edildi kan verdim birz önce ama umudum yok çoğu kişinin 8. gün idrarda silikte olsa çıkıyorgene olmadı...
bnde ilk tüp bebek denememi yaptım 8. gün bugün transferden sonra
4. gün embriyosu transfer edildi kan verdim birz önce ama umudum yok çoğu kişinin 8. gün idrarda silikte olsa çıkıyorgene olmadı...
keşke artık her ay sonunda ağlamaktan gözlerim şişiyor hiç geçmiyor günler hep acı hep keder bize sanki öyle hissediyorum 2 yıl bitiyor artıkUmudunu kaybetme cnm Rabbim ol der olur inşallah en yakın zamanda bizlerde bebis sahibi oluruz
Bizim de imtihanımız bu belki de cnm ama allah büyük derdimize derman olurkeşke artık her ay sonunda ağlamaktan gözlerim şişiyor hiç geçmiyor günler hep acı hep keder bize sanki öyle hissediyorum 2 yıl bitiyor artık
Canim 2 yildirmi istiyorsun. Sen benimle aynisin galiba benim herseyim normal esimin spermi normal. Benimde 2 yildir istiyorum. Ben bu ay ilk defa asilamayla basladim bu aksam kan vericem. Sen daha once asilama yaptrmismiydin. Tup icin erken gibi geliyor bana cesaretin icin seni kutliyorumkeşke artık her ay sonunda ağlamaktan gözlerim şişiyor hiç geçmiyor günler hep acı hep keder bize sanki öyle hissediyorum 2 yıl bitiyor artık
Canım sıkma canını herşeyin bir çaresi vardır elbet demek ki zamanı varmış. Rabbim herşeyin en iyisini bilir. Bize de iki buçuk sene oldu o kadar uğraştım ki iki buçuk senem hep hastanelerde geçti ben de artık zamana bıraktım.çıktı sıfır çıktı. bnde hiçbir sıkıntı yok polip yok kist yok hormonlar yerinde histerokospide oldum rahim film herşey yani eşimdede öyle sıkıntı bulunamadı. çaresizlik hissediyorum
evet bn iki kez aşılama yaptırdım. Birinde 9 . haftada bebeğin kalbi durdu turner sendromlu çıktı bizde genetik sıkıntı çıkmadı ikinci aşılamada olumsuz oldu. ilk tüp denememde olumsuz sonuçlandı kısmet ikinciye...Canim 2 yildirmi istiyorsun. Sen benimle aynisin galiba benim herseyim normal esimin spermi normal. Benimde 2 yildir istiyorum. Ben bu ay ilk defa asilamayla basladim bu aksam kan vericem. Sen daha once asilama yaptrmismiydin. Tup icin erken gibi geliyor bana cesaretin icin seni kutliyorum
aynen kısmet ama zamana bırakmayı sevmiyorum doktora gitmekten yılmamak lazım yılmazsan bir yerde sonuç alırsın bnce pes etme tüpe başla olmazsa bir daha yap. herkes bir yerde sonucu alıyor.Canım sıkma canını herşeyin bir çaresi vardır elbet demek ki zamanı varmış. Rabbim herşeyin en iyisini bilir. Bize de iki buçuk sene oldu o kadar uğraştım ki iki buçuk senem hep hastanelerde geçti ben de artık zamana bıraktım.
Benimde aynı canım herşey normal film temiz,esimde sıkıntı yok ama bebek olmuyor bu ay ilk kez aşılama yaptırdım devlet Hastanesi'nde iki gün kaldı adet tarihine ama sanki adet olucam gibi belim kasiklarim agriyor çok üzme kendini olur mu napalım duadan başka caremiz yok ol deyince olduran rabbimçıktı sıfır çıktı. bnde hiçbir sıkıntı yok polip yok kist yok hormonlar yerinde histerokospide oldum rahim film herşey yani eşimdede öyle sıkıntı bulunamadı. çaresizlik hissediyorum
2 gün kaldıysa kanda çıkma ihtimali var ben aşılamadan sonra 12. gün kanda bulmuştum . sonra 3. aya girdiğinde kaybettim. inş seninki tutar .. tüp uzun ve zor bir yol..Benimde aynı canım herşey normal film temiz,esimde sıkıntı yok ama bebek olmuyor bu ay ilk kez aşılama yaptırdım devlet Hastanesi'nde iki gün kaldı adet tarihine ama sanki adet olucam gibi belim kasiklarim agriyor çok üzme kendini olur mu napalım duadan başka caremiz yok ol deyince olduran rabbim
Ben hesaplıyorum 4 Aralık'ta aşılama oldu bugün 13 gün iki gün var adete bugün de dahil ama adet olacakmış in gibi kasiklarim ağrımaya başladı bekliyorum günümü bende dizinde böyle oldumu jasmenn2 gün kaldıysa kanda çıkma ihtimali var ben aşılamadan sonra 12. gün kanda bulmuştum . sonra 3. aya girdiğinde kaybettim. inş seninki tutar .. tüp uzun ve zor bir yol..
Yani adet belirtisi yasadınizmiBen hesaplıyorum 4 Aralık'ta aşılama oldu bugün 13 gün iki gün var adete bugün de dahil ama adet olacakmış in gibi kasiklarim ağrımaya başladı bekliyorum günümü bende dizinde böyle oldumu jasmenn
Kızlar merhaba bende aşılama yaptırdım çarşamba günü 15. Günümüz doluyor ve cuma da zaten adet günüm ama biz beklemicez hemen çarşamba hatta eşime göre salı kan verecez
hyr bn adet belirtisi yaşamadım ama ona göre belli olmuyor bazıları adet belirtisi yaşayıp hamile kalabiliyor bir çok kez kere kendimi bu ay hamileyim dedim öle çıkmadı ama aşılama zamanı hiç hamile gibi hissetmedim birşeyde hissetmedim ama pat kanda çıktı 3. aya kadar hamileliğimi bile fiziken anlamadım hiç belirti olmadı sadece göbeğim şişmişti adet geçikince.Yani adet belirtisi yasadınizmi
aynen salı günüde çıkabilir. varsa beta su gibi artıyor .birden çifter çifter katlıyor . o kdr ay 0.17 gibi küsüratlı değerler arasında artışı hesaplamaya çalıştımki çok zor gerçekten.Kızlar merhaba bende aşılama yaptırdım çarşamba günü 15. Günümüz doluyor ve cuma da zaten adet günüm ama biz beklemicez hemen çarşamba hatta eşime göre salı kan verecez