Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim senin adina cok sevindim gözlerim doldu okurken. Umarim ayni haberi bende alirim ve bu sefer mutluluk gozyaslarim olur. Bende de cok sanci var adet sancisi gibi ve umidimi kaybediyorum 13. Gun asilama gunuyle birlikte. Idrar testi yaptim negatifti. Bizim icin de dualarini eksik etme.

çok sevindimmm, bende 2017 nisan annesiyim ve inşallah ta 2018 mayıs annesi olacağım. sizinle durumumuz aynı gibi sanki. çocuğunuzu emziriyor musunuz acaba?

çok sevindimmm, bende 2017 nisan annesiyim ve inşallah ta 2018 mayıs annesi olacağım. sizinle durumumuz aynı gibi sanki. çocuğunuzu emziriyor musunuz acaba?
Hayirli olsun canm hayir benim kizim iki ay emdi birakti zaten o yuzden birakcam dye zorlanmadim ama bildgm kadariyla ve cevremden gorduklerime deginerek soylicemki emzirebilirsin birakmasina gerek yok

Merhaba kızlar ben ee asilama yaptirdim bugün 10. Gun Saba idrar testi yaptım negatif çıktı sonuç değişirmi acaba

benim de aşılamamın 10. günü ama ben pazara kadar test yapmayacağm

arkadaşlar yumurta akı kıvamında az da kahverengi akıntım var bu bir belirtimi yoksa yerleşme kanaması mı ya..yaşayan var mı

Benim aşılamamın 12.günü aynı şeyi bende yaşıyorum inşallah öyledir canım

ilk aşılamam tuttu ama 9. haftada bebeği kaybettim. 18 ay koşturmam bitti dediğim yerde tekrar başa döndüm. allah kimseye yaşatmasın. ikinci aşılamam bir kaç gün sonra yapılacak , sonra sonra gün sayacağım. inş olumlu olur. bu son aşılama denemem,

Merhaba kızlar,
dün 2. aşılamam yapıldı şimdi bekliyoruz. çok korkuyorum sonuçla yüzleşmekten.

sonucu öğrenmeye çok az kaldı iyi haberler olursa bnm gibi iyi haber arayanlar için yazacağım.

Dün aşılamanın 10. günüydü dayanamayıp kan testi verdim beta 3.50 çıktı bu akşam tekrar vereceğim bugün 11. günüm. umudum yok.

İnsallah yükselir canım. Benim de test günüm salı
bugün 11. gün yine test yaptım beta yine aynı yükselmemiş. 15. gün normalde kan testi istiyor dr. 4 gün var ama hiç umudum kalmadı. 2. aşılamada mutlu sonuç vermedi hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen...

11.gün gne 3 çıktı bu akşam 12.gece gne kan vericem idrara çıkabileceğini sanmıyorum azda olsa çift çizgi görünüyor bndede ama çıkmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…