çok sevindimmm, bende 2017 nisan annesiyim ve inşallah ta 2018 mayıs annesi olacağım. sizinle durumumuz aynı gibi sanki. çocuğunuzu emziriyor musunuz acaba?Selam arkadaslar uzun zaman oldu bu topige girmeyeli bende ikinci asilama ile hamile kalanlardanim suan kizim 6 buçuk aylik oldu ve ben suan normal yolla ikinci bebegime hamileyim bu arada sorunum polikistik overdi yani demek istedigim umudunuzu kaybetmeyin ve en onemlisi stresten uzak durun insallah sizede nasip olur amin
Hayirli olsun canm hayir benim kizim iki ay emdi birakti zaten o yuzden birakcam dye zorlanmadim ama bildgm kadariyla ve cevremden gorduklerime deginerek soylicemki emzirebilirsin birakmasina gerek yokçok sevindimmm, bende 2017 nisan annesiyim ve inşallah ta 2018 mayıs annesi olacağım. sizinle durumumuz aynı gibi sanki. çocuğunuzu emziriyor musunuz acaba?
Canim erken yapmissin bence bekle biraz dahaMerhaba kızlar ben ee asilama yaptirdim bugün 10. Gun Saba idrar testi yaptım negatif çıktı sonuç değişirmi acaba
ay inşallah canım adet belirtisi değil de bebeğin belirtisidir kasıklarında yanma gibi his var mıBenim aşılamamın 12.günü aynı şeyi bende yaşıyorum inşallah öyledir canım
Canim erken yapmissin bence bekle biraz daha
İnsallah yükselir canım. Benim de test günüm salıDün aşılamanın 10. günüydü dayanamayıp kan testi verdim beta 3.50 çıktı bu akşam tekrar vereceğim bugün 11. günüm. umudum yok.
bugün 11. gün yine test yaptım beta yine aynı yükselmemiş. 15. gün normalde kan testi istiyor dr. 4 gün var ama hiç umudum kalmadı. 2. aşılamada mutlu sonuç vermedi hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen...İnsallah yükselir canım. Benim de test günüm salı
bu arada bnmde test günüm salı. aynı gün aşılama olmuşuz sanırımİnsallah yükselir canım. Benim de test günüm salı
Bende sabah iddar testi yapacam benim de hiç umudum yok amabu arada bnmde test günüm salı. aynı gün aşılama olmuşuz sanırım