- 9 Ocak 2014
- 1.505
- 1.409
- 34
Anladım canımm hayırlısı olsun insallah11.gün gne 3 çıktı bu akşam 12.gece gne kan vericem idrara çıkabileceğini sanmıyorum azda olsa çift çizgi görünüyor bndede ama çıkmıyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canımm hayırlısı olsun insallah11.gün gne 3 çıktı bu akşam 12.gece gne kan vericem idrara çıkabileceğini sanmıyorum azda olsa çift çizgi görünüyor bndede ama çıkmıyor.
Merhaba arkadaşlar 3 yıllık evliyim 1,5 yıldır gebelik istiyoruz. Sebepsiz infertilite, eşimde ve bende bir sorun yok. 4 ay önce hsg çekildim. Hsgden sonraki ay kimyasal gebelik yaşadım, daha sonra 2ay daha bekledik olmadı. Sonrasında bu ay reglimin 3.günü dra gittim dr aşılama önerdi ve kabul ettim. bugün aşılamamın 7.günü, ara ara kasıklarımda çok az sızı oluyor, sabırsızlıkla günlerin geçmesini bekliyorum, umarım hepimizin dilekleri duaları kabul olur güzel haberleri buradan paylaşırız mervemu yakın zamanda aşılama yaptırmışız inş güzel haber de alırız
bende seninle aynı şekilde sebepsiz infertilite yaşıyorum. 2 aşılamamın sonucuda yüzümü güldürmedi. 20 aydır bebek gelmiyor. bu ay tüp bebek tedavisine başladım kısmetse cumartesi yumurtalarımı toplayacaklar.Cok cok uzulerek yaziyorum. Inanin hem kendim icin hem de size umut olamadim diye cok uzunum. 13. Gunum ve beta hgc 3.36. Rabbim hepimizin yuzunu guldursun insallah
Cok cok uzulerek yaziyorum. Inanin hem kendim icin hem de size umut olamadim diye cok uzunum. 13. Gunum ve beta hgc 3.36. Rabbim hepimizin yuzunu guldursun insallah
bende seninle aynı şekilde sebepsiz infertilite yaşıyorum. 2 aşılamamın sonucuda yüzümü güldürmedi. 20 aydır bebek gelmiyor. bu ay tüp bebek tedavisine başladım kısmetse cumartesi yumurtalarımı toplayacaklar.
9. günde doğru sonuç vermiyor. İdrar testi değil bence 12. günden itibaren kan testinde çıkıyor ilk aşılamam 12. gün kanda 55 çıkmıştı ama 3 aylık kalbi durdu kaybettik.Kızlar ben test yaptım aşırııııı silik çıkdı çatlama iğnesini 9cü günü onun etkisimi acabaaa ???????
Ve sonrada belirginleşti az bekleyınce ümitlenemıyorum iğnenın etkısidir diye
Bugun 10 .gün test yaptım o sılık cok az daha belirgin cıkdı 12 ci gun kan vercem9. günde doğru sonuç vermiyor. İdrar testi değil bence 12. günden itibaren kan testinde çıkıyor ilk aşılamam 12. gün kanda 55 çıkmıştı ama 3 aylık kalbi durdu kaybettik.
inşallah canımmm herkese nasip olsuninşallah tuttmuştur. 12 gün güzel haberlerini alırız inşallah
ben yerinde olsam verirdim ilk aşılamada 12. gün 55 buldum 14. gün 155 e çıkmıştı... hadi inş seninde çıkar.Günaydın kızlar ben erken gebelık testı yaptım Ikıncı çizgi görünüyor buraya atcam ön kamerayla cekdım diğer türlü çözünürlük yuksek oldugu için reskm atılmıyor buraya 2 cizgi silik cıkdı ama bakınca görünuuor çatlama iğnesi 11.gün kan vereyim mi bugunnnn ??????? ;(
Günaydın kızlar ben erken gebelık testı yaptım Ikıncı çizgi görünüyor buraya atcam ön kamerayla cekdım diğer türlü çözünürlük yuksek oldugu için reskm atılmıyor buraya 2 cizgi silik cıkdı ama bakınca görünuuor çatlama iğnesi 11.gün kan vereyim mi bugunnnn ??????? ;( [
Günaydın kızlar ben erken gebelık testı yaptım Ikıncı çizgi görünüyor buraya atcam ön kamerayla cekdım diğer türlü çözünürlük yuksek oldugu için reskm atılmıyor buraya 2 cizgi silik cıkdı ama bakınca görünuuor çatlama iğnesi 11.gün kan vereyim mi bugunnnn ??????? ;(
Kızlar negatif ikinci aşılama için yarın gidiyorum..ama ümitsizim amacım tüp bebek için RAPOR ALMAK .ADANA BAŞKENT TÜP BEBEKDE ONERECEGINIZ DOKTOR VARMI ??M
Merhaba canim merak ettim sonuç ne çıktı acaba
Sağlık olsun canim benim . Ümitsiz olma.Kızlar negatif ikinci aşılama için yarın gidiyorum..ama ümitsizim amacım tüp bebek için RAPOR ALMAK .ADANA BAŞKENT TÜP BEBEKDE ONERECEGINIZ DOKTOR VARMI ??