[/QUOTE]Kızlar aşılama hakkında bilgi verir misinizz??
Nasıl yapılıyor
Adetliyken mi adetten sonra mı kaçıncı gün yapılıyor
Tutma ihtimali nasıl??
Tutma ihtimali %15 ile %20 diye biliyorum nasip[/QUOTE]Adetin 2. günü ya da 3. günü tahlilleriniz yapılıyor yumurta büyüyücü iğne kullanıyorsunuz sonra da yumurta takibiniz başlıyor yumurta yeterli büyüklüğe ulaşınca çatlatma iğnesi yapıp yaklaşık 36 saat sonra aşılama yapılıyor benim adetin 14. Gününe denk geldi
ben geçen ay klomen kullanmıştım onda da yumurta takibi yaptı ve iğne vurduCanım
Tutma ihtimali %15 ile %20 diye biliyorum nasip
Canım benim aynı aşama fakat bana klomen yerine göbekten yapılan menegon adında bir iğne uygulandı yumurta çatlatma iğnesinden sonra da eşimin spermleri yıkanarak aşılamam yapıldı[/QUOTE]ben geçen ay klomen kullanmıştım onda da yumurta takibi yaptı ve iğne vurdu
Ona benziyor dimi?
Sayiliyo cnm
Kızlar nasılsınız? Hatırladınız mı beni?Negatif canım yaz tatiline çıktım biraz ara verelim dedi doktorum. Eylül sonu gitmeyi düşünüyorum.
Hatirlamammi cnm sürekli bakiyodum bişey yazdinmi diye ama ses yoktu senden ben tedaviyi bıraktım cnm belki normal yolla hamiş kalırım diyeKızlar nasılsınız? Hatırladınız mı beni?
Merak ettim sizleri? Neler yaptınız?
Tüp bebeğe başlayacaktınız en son?
Tüp bebek tuttumu cnm hamismisinKızlar nasılsınız? Hatırladınız mı beni?
Merak ettim sizleri? Neler yaptınız?
Tüp bebeğe başlayacaktınız en son?
Evet canım. 2. Denemede tuttu çok şükür ama artacak mı kan değerim bilmiyorum. Bekliyorum şuan. Salı günü testimTüp bebek tuttumu cnm hamismisin
Allahın izniyle artar cnm kafana takma hiç bişey morelini yüksek tut etkilemesin bebisi cnm tedavi nsl oluyo tüp bebekteEvet canım. 2. Denemede tuttu çok şükür ama artacak mı kan değerim bilmiyorum. Bekliyorum şuan. Salı günü testim
İnşallah Can'ım inş.Allahın izniyle artar cnm kafana takma hiç bişey morelini yüksek tut etkilemesin bebisi cnm tedavi nsl oluyo tüp bebekte
İlki tutmadimiİnşallah Can'ım inş.
Aşılama süreci gibi iğne vuruluyorsun daha yüksek dozda. Yeterince büyüyünce yumoşlar yumurtalar toplanıyor ve spermle buluşturuluyor.
Döllenme durumuna göre 3. Yada 5. Gün embriyo transferi yapılıyor. O günden sonra teknik olarak hamile oluyorsun. Test gününü bekliyorsun. Tabi transferi ilk Aydan yapılmayanlar var. Onların embriyoları donduruluyor.
Bu ay bana 2 tane transfer yapıldı. 5 tanede sağlıklı embriyom vardı. Onları da dondurduk.
Yok Can'ım. Geçen ay yaptırmıştım ilk kez. O tutmadı.İlki tutmadimi
Yok Can'ım. Geçen ay yaptırmıştım ilk kez. O tutmadı.[/QUOvalla çok sevindim darısı basima inş