Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vaz geçtim cnm sonra zamna biraktimİnşallah arkadaşım.
Bir ara tüp bebeğe başlayacaktın sen de?
Hayırlısı olsun Can'ım. Daha yaşın da küçük. İnş bu bekleme sürecinde sana sürpriz olurVaz geçtim cnm sonra zamna biraktim
İnş cnm benimHayırlısı olsun Can'ım. Daha yaşın da küçük. İnş bu bekleme sürecinde sana sürpriz olur
canımmmm ay tüylerim diken diken oldu inan görünce. çooook sevindim çok tebrik ederim gülüm benim. nasıl oldu anlat ay şükür canım ya. ben hiç bişey yapmıyorum aynı. yazlıktayım aylardır. tatil modu. anlat hadi beni boşverCoffeeturk canım sen nerelerdesin?
En son tedaviyi bırakmıştın.
Merak ettim hepinizi.
Ben geçen ay tüp bebeğe başladım. Çok aniden oldu. Hiç düşünmezken.
Can'ım ben 2. Aşılama için tedaviye başladım geçen ay. Ama pko olduğundan çok fazla yumurta gelişti. İptal oldu. Doktor da bu yumurtalar boşa gitmrsin tam tüp bebeğe uygun halde diyince apar topar tüp bebeğe geçtik. Bir gün sonra yumurtalar toplandı ama geçen ay tutmadı maalesef.canımmmm ay tüylerim diken diken oldu inan görünce. çooook sevindim çok tebrik ederim gülüm benim. nasıl oldu anlat ay şükür canım ya. ben hiç bişey yapmıyorum aynı. yazlıktayım aylardır. tatil modu. anlat hadi beni boşver
peki 46 normalmiymiş.dualarım seninle sakın canını sıkma hiçbişeye. sağlıkla gelicektir. bol bol uzan dinlen. herşeyden önce sağlıkla gelsin tatlışCan'ım ben 2. Aşılama için tedaviye başladım geçen ay. Ama pko olduğundan çok fazla yumurta gelişti. İptal oldu. Doktor da bu yumurtalar boşa gitmrsin tam tüp bebeğe uygun halde diyince apar topar tüp bebeğe geçtik. Bir gün sonra yumurtalar toplandı ama geçen ay tutmadı maalesef.
Ben de başka bir şehirde memuriyet kazandım. Oraya gidicem ve tedavi imkanı Yok orda. Eşimle de bir iki sene ayrı kalıcaz mecbur. İstanbul'a da tedavi için gelip gitmem imkansız. Uzun sürüyor malum. Kazandığım yerden çağrılmadan hemen 2. Tüp bebeğe başladık. En azından embriyoları dondururuz transfer için bir gün gelir giderim diye düşündüm. Çok şükür dondurulacak kadar embriyo oluştu ve 5 ini dondurduk. 2 si transfer edildi. Transferin 9. Günü kan değerim 46 çıktı ama o gün test günüm değildi. Bugün tekrar yapıcaz testi. Umarım sağlıklıdır ve artmıştır değer. Malum tutması kadar devam etmesi de önemli. Bende böyle işte Can'ım.
Gününe göre normal Can'ım. Bugün de yaptırdım 395 çıktı çok şükür. Umarım aynı şekilde devam eder. Sen de çok bekleme.peki 46 normalmiymiş.dualarım seninle sakın canını sıkma hiçbişeye. sağlıkla gelicektir. bol bol uzan dinlen. herşeyden önce sağlıkla gelsin tatlış
inşallah sağlıkla devam eder canım. sen bilinçli bi kadınsın. herşey güzel olur merak etme. bana gelince açıkcası düşünme vakti geldi sanırım. bir sene oldu dinleneli. ve hala tık yok. nasipteyse tüpe aşılamaya gerek yok gelir diyeli bi sene olmuş. ama ilaçlar beni geri çekiyor gülüm. iki kere kullandım kistlerle çok uğraştım biliyosun. yıprandırıcı bi süreç.Gününe göre normal Can'ım. Bugün de yaptırdım 395 çıktı çok şükür. Umarım aynı şekilde devam eder. Sen de çok bekleme.
Ah canım benim şu iki yaşadığım süreç nasıl zordu. Gerçekten zor bir süreç. Ama bebek için katlanıyoruz işte. Geçen ay yaşadığım hayal kırıklığı. Üstüne hızlı bir şekilde tedaviye tekrar başlama. Bedensel ve ruhsal çok çok yıprandım. Allah herkesin yardımcısı olsun.inşallah sağlıkla devam eder canım. sen bilinçli bi kadınsın. herşey güzel olur merak etme. bana gelince açıkcası düşünme vakti geldi sanırım. bir sene oldu dinleneli. ve hala tık yok. nasipteyse tüpe aşılamaya gerek yok gelir diyeli bi sene olmuş. ama ilaçlar beni geri çekiyor gülüm. iki kere kullandım kistlerle çok uğraştım biliyosun. yıprandırıcı bi süreç.
amin canım. devlette mi oldu senin. hangisi peki. biliyosun ben istanbuldayım. bilgim olsunAh canım benim şu iki yaşadığım süreç nasıl zordu. Gerçekten zor bir süreç. Ama bebek için katlanıyoruz işte. Geçen ay yaşadığım hayal kırıklığı. Üstüne hızlı bir şekilde tedaviye tekrar başlama. Bedensel ve ruhsal çok çok yıprandım. Allah herkesin yardımcısı olsun.
Senin için de hayırlısı olsun inş Can'ım. Umarım çok yıpranmadan tek seferde tutar.
Can'ım devlet değil. Vakıf hastanesi. Bezmi alemde. Ama devletteki gibi rapor çıkarabiliyorsun. Kolay bir şekilde. Doktoru ben çok seviyorum. Merkez olarak çok iyi değil. Aslında özel hastane gibi olmasına rağmen bunun farkında değil çalışanlar. Ekip olarak çok iyi değil. Ama dediğim gibi ben doktorumun iyi niyetine çok güvendim. Embriyolog da tatlı bir kadındıamin canım. devlette mi oldu senin. hangisi peki. biliyosun ben istanbuldayım. bilgim olsun
biliyosun ben her işlemimi özelde yaptırmıştım.rapor çıkar mı bana ki.? kaça maloldu gülüm pekiCan'ım devlet değil. Vakıf hastanesi. Bezmi alemde. Ama devletteki gibi rapor çıkarabiliyorsun. Kolay bir şekilde. Doktoru ben çok seviyorum. Merkez olarak çok iyi değil. Aslında özel hastane gibi olmasına rağmen bunun farkında değil çalışanlar. Ekip olarak çok iyi değil. Ama dediğim gibi ben doktorumun iyi niyetine çok güvendim. Embriyolog da tatlı bir kadındı
Can'ım herkesin şartları farklı oluyor. Senin nasıl olur bilmiyorum. Raporsuz 5600 tüp. İaçlar hariç. Geçen ay raporsuz yaptırdık.biliyosun ben her işlemimi özelde yaptırmıştım.rapor çıkar mı bana ki.? kaça maloldu gülüm peki
teşekkür ederim canım. araba taksidimiz var ayda dört bin veriyoruz. kasımda bitiyor. şuan zaten başlarsak çıkaramayız ayı. inşallah kasımdan sonra zaten başlamam lazım. cunkü istanbul u terk edicez nisan gibi. ege ye yerleşicez. nisana kadar bir kez denemek istiyorum tüp bebeği. sen iki kez yapmışsın bi de. tutmama olasılığı da malum. hayırlısı.Can'ım herkesin şartları farklı oluyor. Senin nasıl olur bilmiyorum. Raporsuz 5600 tüp. İaçlar hariç. Geçen ay raporsuz yaptırdık.
Bu ay raporlu 3600 hastAneye 600 ilaçlara verdik. 700 gibi bişey de embriyo dondurma işlemine verdik
Arkadaşlar merhaba. Forma yeni üye oldum ve ilk defa yazıyorum. 3 senelik evliyim ve 2 senedir çocuk istiyorduk. Doktora gözüktüm rahim filmim çekildi tüpler açıktı fakat yinede olmadı. 2 ay klomen ve ovitrelle kullandım yine olmadı. Bende pko vardı ama gittiğim doktorlar buna tam pko diyemeyiz minkistik over dediler iki taneside pko değilsin dedi. Herneyse eşimde baktırdı ondada bi sıkıntı çıkmadı sadece çok az hız düşüklüğü varmış oda hamileliğe engel değil dediler. Sonra aşılamaya karar verdik ben klomen ve ovitrelle kullandım eşim omepa q10 kullandı 1 ay. 16 haziranda ilk aşılamamı ankarada Şükran Çakmak yaptı.bu formlarıokuyup umutsuzluğa kapıldım hepgenelde tutmamıştı ilkinde çoğunun. 30 haziranda kan testine çağırdı doktor. İlk defa evde test yapmadım. Öyle bir adet sancım olduki kan testinden eve dönerken arabada ağladım yine olmadı diye hatta bi akıntı geldi regl olduğuma emindim. Fakat saat 16 da hemşire aradı gebesiniz diye. 2 yılın acısıyla baya bi ağladım inanamadım. Ben sizden biriyim sizin gibi uğraştım eğer hamile olursam buraya üye olup umut vermeye ant içtim. Allaha çok şükür nasip oldu. Şuan 11 haftalık. Bana ne sormak isterseniz cevaplarım arkadaşlar.Burdaki herkesin iyi haberlerinibekliyorum