İnş bebisin seninledir sana sıkıca tutulur ben kararsızım cnm bı kez dahami aşılama yaptirsam yoksa bayramdan sonra direk tüp bebegemi gitsem kolaymi tedavi sureciYaptırdım canım. Pazar günü transferim yapıldı. şimdilik test gününü bekliyorum. Sende durumlar nasıl?
Aşılamadan çok farklı bir süreç değil aslında, sadece ilaçların dozu ve adedi daha fazla. Aynı aşılamadaki gibi iğnelerle yumurta geliştirme ve takip süreci var, ardından yumurta toplama işlemi zaten anestezili oluyor. kısa bir işlem ama 15 dakika falan. Sonrası kaç yumurta toplandığı ve bunların kaçının döllenip embriyo olduğu en önemli kısım bu zaten. sonra embriyonun laboratuarda önce 3 gün, gelişimleri normal ilerlerse de 5 gün içinde transferine karar veriyorlar. Benim 5. gün transferim oldu.İns
İnş bebisin seninledir sana sıkıca tutulur ben kararsızım cnm bı kez dahami aşılama yaptirsam yoksa bayramdan sonra direk tüp bebegemi gitsem kolaymi tedavi sureci
Kaç tane embriyo transferi yapıldı sanaAşılamadan çok farklı bir süreç değil aslında, sadece ilaçların dozu ve adedi daha fazla. Aynı aşılamadaki gibi iğnelerle yumurta geliştirme ve takip süreci var, ardından yumurta toplama işlemi zaten anestezili oluyor. kısa bir işlem ama 15 dakika falan. Sonrası kaç yumurta toplandığı ve bunların kaçının döllenip embriyo olduğu en önemli kısım bu zaten. sonra embriyonun laboratuarda önce 3 gün, gelişimleri normal ilerlerse de 5 gün içinde transferine karar veriyorlar. Benim 5. gün transferim oldu.
Ben tek istedim tek transfer yapıldı ama 6 tane daha dondurulmuş embriyom var. İnşallah tutar tabi ama yinede ilerde gerekebilir.Kaç tane embriyo transferi yapıldı sana
Keşke iki tane embriyo transfer yaptirsaydin biri tutmasa diğeri tutar di ama inş bidaha gerek kalmaz bebiş haberini verirsin maliyeti ne olduBen tek istedim tek transfer yapıldı ama 6 tane daha dondurulmuş embriyom var. İnşallah tutar tabi ama yinede ilerde gerekebilir.
Canım benim vereceğim rakamlar memorial hastanesinin standart ücretinden daha düşük çünkü benim doktorum dışardan. 5500tl hastaneye ödedim. İlaçlarım 1600 tuttu. Embriyo dondurma ücreti 260€ Ben ayrıca doktorumun kliniğine 150tl ödedim.Bide ne kadar tuttu
10 milyara yakın tutmuş inş tutarda çabaları boşa gitmez bende samsun 19 mayısta yaptiricam büyük ihtimalle orası devletle anlasmaliymis galibaCanım benim vereceğim rakamlar memorial hastanesinin standart ücretinden daha düşük çünkü benim doktorum dışardan. 5500tl hastaneye ödedim. İlaçlarım 1600 tuttu. Embriyo dondurma ücreti 260€ Ben ayrıca doktorumun kliniğine 150tl ödedim.
Kızlar ablam 7 aylık evli bu ay korunmayı bıraktı adet günü gelmeden hamile kaldığını öğrendi rabbim çok büyük bizlerin senelerdir olmuyo ablam ilk ay kaldı hamile inş darısı başıma sizlerinde başına
Ewet cnm değilmiş değeri yükselmeye başladıKimyasal değilmiş sevindim sizin adınıza
Ewet cnm değilmiş değeri yükselmeye başladı
Aminn cnm darısı basimizaSağlıcakla kucağına alsın inşallah
Sonra cikanlar malesef pozitif olmuyorKızlar bu test ilk yaptığımda yoktu saatler sonra resimdeki gibi olmus catlatma iğnesi olmadim sizce durum nedir
Ya zaten adete 7 gün var ama biz kadınlar durduramiyoeiz kendimizi ışteSonra cikanlar malesef pozitif olmuyor
merhaba sonuç ne olduMerhaba geçen bana klomen kullandıraral aşılama yapıldı ve tutmadı. Bu ay iğne verildi geçen perşembe aşılama oldu. Ama benim hiç umudum yok.. Bekliyorum amh değerim çok düşük. Zaten onu da anlamıyorum... Beklemedeyiz.