Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Asilamanin 13. Günü lekeler başladı yine adet yine adet bikkinti geldi artık çocuk da istemiyorum ne illet buseymis sahip olması. Gelecekse artık o bana gelsin benim ona bir adim atacak takatim kalmadı umutla bekleyiş sonra yıkım yaşamak 'tan artık k emrin için hicbisey yap amaz oldum bitti artık o bebek nasipse kendisi gelsin hiç ugrasmicm biktimm 2 yilda tukenfim pes ettim

O kadar iyi anliyorumki yorgunlukla sinirle umutsuzlukla söylenmiş sozler bunlar bi kac gun gecince eminim daha mantikli düşüneceksin
Vazgecmek yok umutsuzluk yok cooookkk zor biliyorum yaşıyorum her ay her an ...

2. Asilamamin 11. Günü adet ağrıları başladı bile çok yüksek ihtimalle olmadı gene. Ama bu sefer çok rahatım alıştım herhalde. Artık olursa olur modundayim. Şimdiden zihnimi tüp bebek tedavisine alistirdim.

Konuyla alakasız ama adetim üç gün sürdü çok fazla gelmedi. Geçen aylara göre daha az geldi. Ve hiç ağrım yoktu. Şuan 4.günü ve ben ateşten yanıyorum. Adetimle birlijte ateş düşmeliydi benim 36,7 lerde. Sizce nedendir. Bilgisi olan varsa lütfen cevap yazsın int hiç nir sebep bulamadım

Emin olmak için pazartesi test yaptir istersen. Üzerine adet görme gibi bisey olabilir. Ama bana daha ziyade sicaklardan dolayı adetin az ve kısa sürmüş gibi geldi. Bana da bir iki kere öyle olmuştu. Ama sonraki ay normal yine adet olmuştum malesef.

6hairan adet gunum 19hairan asilama 30haziran adet oldum asilammin 12.gunu adet olan var mi.erken mi oldum adet.nas bu is anlamadim

Ben geçen asilamada 19. Günde falan adet oldum gecikti bile hatta ama seninki niye bukadar erken bilemedim progestan kullanmismiydin. Adetin normal mi geldi?

Galiba sıcaklardan oldu. Testte gerek yok bence üstüne görme daha farklıdır bence.

Merhaba anne adayı arkadaşlarım ben 4 sene sonra uzun tedavi hastane tahlil vs derken en son tüp bebek için baş vurduk ekonomik olarak durumumu zorlayacağı halde dr lar in morfoloji bozuklugu %7 tüp bebekle demelerine rağmen baş vurdum ve haziran da gelin dediler tabi bu 3 ay sonraya tekamül ediyordu allahtan ümit kesilmez dedik ve o ara biraz birikim yapmistik derken ben is buldum derken mayısta küçük bi tatil yaptık is güç kosturmaca e tabi cocuk olmuyor diye unuttuk derdimizi 4 sene dile kolay ve sonuç ben allahın izniyle doğal yoldan hamile kalmışım hemde sigara kullanan biriyim 6 haftalik iken ogrendim asilamalardan sonra adet duzensizligi olmuştu ondan anlamadım bir gün is çıkışı bir sigara yakayim dedim basim dondu midem bulandi ee dedim adet de olmadim bi umit kimseye bir şey demeden gittim kan verdim ve şimdi allah nasip ederse 15 hft olduk kismetse rabbim sağlıkla kulağımıza evlatlarimizi almayı nasip etsin ... dua ve tevekkul birde artık unutup meşgale bulmak sanirim allah zamanı gelince veriyor .. rabbim insallah isteyen herkese 2018 de anne olmayı nasip etsin

Bayanlar pcos var 14 aydir cocuk olmuyor klomen ovitrelle 2 kez denedik olmadi arti kist oldu baska doktora gttm o basit bi yontem klomen dedi LETRASAN Verdi onu ictim dun bitti cuma kontrle gtcm daha etkili dedi kullanan varmu letrasanla hamile kalan

Benim aşılama öncesi rahim filmi istedi doktor sonra da sorun yok deyip iki aşılama yaptı içime kurt düştü başka doktorlara gösterdim yapisikliklar var tuplerinde nasıl görmemiş dediler resmen ticaret ya neyse bende şimdi iyi bir doktor buluo lsparoskopi için araştırma yspiorum önerisi olan var .mi ankarada recai pabuccuyu düşünüyorum

bayılıyorum böyle güzel haberlereee :) amin inşallahhhh kucağına alasınn sag salım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…