Merhaba anne adayı arkadaşlarım ben 4 sene sonra uzun tedavi hastane tahlil vs derken en son tüp bebek için baş vurduk ekonomik olarak durumumu zorlayacağı halde dr lar in morfoloji bozuklugu %7 tüp bebekle demelerine rağmen baş vurdum ve haziran da gelin dediler tabi bu 3 ay sonraya tekamül ediyordu allahtan ümit kesilmez dedik ve o ara biraz birikim yapmistik derken ben is buldum derken mayısta küçük bi tatil yaptık is güç kosturmaca e tabi cocuk olmuyor diye unuttuk derdimizi 4 sene dile kolay ve sonuç ben allahın izniyle doğal yoldan hamile kalmışım hemde sigara kullanan biriyim 6 haftalik iken ogrendim asilamalardan sonra adet duzensizligi olmuştu ondan anlamadım bir gün is çıkışı bir sigara yakayim dedim basim dondu midem bulandi ee dedim adet de olmadim bi umit kimseye bir şey demeden gittim kan verdim ve şimdi allah nasip ederse 15 hft olduk kismetse rabbim sağlıkla kulağımıza evlatlarimizi almayı nasip etsin ... dua ve tevekkul birde artık unutup meşgale bulmak sanirim allah zamanı gelince veriyor .. rabbim insallah isteyen herkese 2018 de anne olmayı nasip etsin