Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar eşime macun hazırladım bugün başlattım bal Antep fıstığı, yer fıstığı,findik,ceviz karışımı yaptım sizce ise yararmi

Bizde 8.ayda aşılsma düşünüyoruz.sperm sayımız çok düşük. 3 ay klomen ve neofortil kullandık . İşe yaramadı. Şimdi ise piyasada tanınmayan ilaç vermiş. Almadık. Ben başka ilaçlar aldım. Kürler vs... inşallah üç aya kadar yükselirde aşılamaya yeter. Ramazan ayı olduğu için fazla yüklenemiyorum. İnş bayramdan sonra daha iyi kullanırız herşeyi.

Bizde 8.ayda aşılsma düşünüyoruz.sperm sayımız çok düşük. 3 ay klomen ve neofortil kullandık . İşe yaramadı. Şimdi ise piyasada tanınmayan ilaç vermiş. Almadık. Ben başka ilaçlar aldım. Kürler vs... inşallah üç aya kadar yükselirde aşılamaya yeter. Ramazan ayı olduğu için fazla yüklenemiyorum. İnş bayramdan sonra daha iyi kullanırız herşeyi.
Aşılama için 5 milyon harekteli yıkanmış işlemden geçmiş sperm yeterli. Toplam sayı değil tabiki toplam sayı en az 40 milyon olmalı .aşılama esnasında en az 5 milyon olmalı işlemden geçmiş. Bide eşinze çaksir otu öneririm. Arastirn çok etkili

Aşılama için 5 milyon harekteli yıkanmış işlemden geçmiş sperm yeterli. Toplam sayı değil tabiki toplam sayı en az 40 milyon olmalı .aşılama esnasında en az 5 milyon olmalı işlemden geçmiş. Bide eşinze çaksir otu öneririm. Arastirn çok etkili
Onuda düşündüm ama gangi ara vericem bilemedim.vakit kısıtlı çünkü. Nasıl hazırlanılıyor bayramda başlayayım.bizim sperm 5milyondan az. Hiç olmazsa 10 milyon olsa aşılamaya yeter. 9milyonu görmüştük. Üç ay uğraşıcaz inş yine görürüz.

Onuda düşündüm ama gangi ara vericem bilemedim.vakit kısıtlı çünkü. Nasıl hazırlanılıyor bayramda başlayayım.bizim sperm 5milyondan az. Hiç olmazsa 10 milyon olsa aşılamaya yeter. 9milyonu görmüştük. Üç ay uğraşıcaz inş yine görürüz.
Benim esiminde 40 milyon civarı hareketliydi gecen sene tahlil yaptırdığımzda şimdi 3 milyona dusmus

Benim esiminde 40 milyon civarı hareketliydi gecen sene tahlil yaptırdığımzda şimdi 3 milyona dusmus
Bizimde 3,5 milyon bu düşmüş hali. Ben takviye vitemin aldım. Q10 ,evicap,aceplus selenyum,folik asit,zinco bunları iftardan sonra ve sahurdan sonra içiyoruz.keçiboynuzu kürü başladık. Bir hafta oldu. Akşamları kabak çekirdeği ve siyah kuru üzüm. Bol bol domates. Şimdilik bunlar. Bayramdan sonra bal,polen,arı sütü,propolis,zencefil,ginseng olan bir karışım düşünüyoruz.

Yanlız biraz bsktımda evicap pek önerilmiyor doğal değilmiş. O bitsin doğal olanı alıcam. Varsa tavsiyesi olan lütfen paylaşsın. Sperm sayı az, hareket düşük,morfoloji 2 ...

Benim eşim zorla yiyo hazirladigim karışımı diğerlerini yemez keçi boynuzu pekmezini bile üç gün yedi dahada yemedi

Mecburen yiyecek bizler nasıl yumurta gelişsin diye ilaç kullanıyorsak onlarda içmeli. Eşim içer ama ramazan ayı olduğu için zorlanıyor. İnş az kaldı dahada artırıp vericem

Bence hiç aşı ile uğraşmaya. Derim kardeşim direk tüp yapın .

Benim eşim zorla yiyo hazirladigim karışımı diğerlerini yemez keçi boynuzu pekmezini bile üç gün yedi dahada yemedi[/QUOT
Benim eşim zorla yiyo hazirladigim karışımı diğerlerini yemez keçi boynuzu pekmezini bile üç gün yedi dahada yemedi
Bizim evde suan 500 liralik bitkisel formüller var .Ama maalesef hiçbirini yemiyo eşim ben bunların hepsinin karışımı olan bi hap buldum onu aldım 3ay düzenli kullandik sonuçta bayagi fark oldu tavsiye ederim.instgramda @cepalokmanhekim sayfasından bakabilrisnz

Kızlar ablam iki gün önce test yaptırdı 5 çıktı değeri bugün yeniden yaptırdı 6.5 çıktı kimyasal gebelik olabilirmi

X