Merhaba aşılamanız me kadar tuttu? Fiyatını öğrenebilşrmiyim. Bide sperm toplamı ne kadardı. Bizinde sperm çok düşük24 nisanda 2. asilamami yaptirdim. Allah hepimizin kucagini saglikli hayirli bebislerle doldursun.
Canım soru bana değil ama cvp vereyim dedimben 1.250ye yaptrdim. Yıkanmış hazır kaliteli toplam.22.5 milyon ile asilama yapıldı .hepimzn hakkında hayrli sonuçlar olsunnnn ❤Merhaba aşılamanız me kadar tuttu? Fiyatını öğrenebilşrmiyim. Bide sperm toplamı ne kadardı. Bizinde sperm çok düşük
Tşk ederim bizim sperm çok düşük herhalde mümkün olmaz aşılamaCanım soru bana değil ama cvp vereyim dedimben 1.250ye yaptrdim. Yıkanmış hazır kaliteli toplam.22.5 milyon ile asilama yapıldı .hepimzn hakkında hayrli sonuçlar olsunnnn ❤
Tşk ederim bizim sperm çok düşük herhalde mümkün olmaz aşılama
Öyle üç aylık bir tedavi gördük sonuç alamadık. Şimdi yine üç aylık tedavi başlayacak. Siz nerde kime yaptırdımızBence umutsuz olmayın istanbul da iseniz güzel hastaneler ve drlar var bi on görüşme yapın isterseniz
Medipol mega @dr.aysekarahasanoglu na cnm gidip sonuç alan tanidklarim var inşallah bizlerde hayrli sonuçlar alrizÖyle üç aylık bir tedavi gördük sonuç alamadık. Şimdi yine üç aylık tedavi başlayacak. Siz nerde kime yaptırdımız
Kızlar merhabalar ben aşılama oldum bugün 16. günüm test yapmadım henüz , bugün kahverengi lekelenmeler oldu topak topak onun yanısıra birde pembe-kahve tamamen sıvı lekenlenmeler oldu şu an devam ediyor. Adetime de daha var acaba yerleşme kanaması mıdır yoksa erken mi adet oluyorum ? Aşılama ile hamile kalanlar bilgisi olanlar yazabilirlerse çok sevinirim :)
Canım kesin sonucu kan testiyle ogrenebilrisin aşılamadan sonra 15. Günde kan tahlili yaptırın diyor doktorlar. Seni üzmek istemem ama benimde ilk aşılamamda 15.gün kahverengi leke gelmiş ve 16.gün az miktarda adet olmaya başlamıştım sonrasında çoğaldı.Kızlar merhabalar ben aşılama oldum bugün 16. günüm test yapmadım henüz , bugün kahverengi lekelenmeler oldu topak topak onun yanısıra birde pembe-kahve tamamen sıvı lekenlenmeler oldu şu an devam ediyor. Adetime de daha var acaba yerleşme kanaması mıdır yoksa erken mi adet oluyorum ? Aşılama ile hamile kalanlar bilgisi olanlar yazabilirlerse çok sevinirim :)
Evet yarın kan testine gideceğim bakalım canım teşekkür ederim cevap verdiğin için :) Herşeyin hayırlısı elbette ..Canım kesin sonucu kan testiyle ogrenebilrisin aşılamadan sonra 15. Günde kan tahlili yaptırın diyor doktorlar. Seni üzmek istemem ama benimde ilk aşılamamda 15.gün kahverengi leke gelmiş ve 16.gün az miktarda adet olmaya başlamıştım sonrasında çoğaldı.
herşey gönlünce olsun..
Evet ağrım da var bayaa hemde, yarın kan testine gideceğim bakayım :)Ben kimyasal gebelik geçirdim canım. Kanama gelirken ağrı oluyor mu? Yerleşme kanaması da olabilir. Yarın bi test yap istersen yada doktorunu ara yarın.
Can'ım tüp bebeğe geçiyormuşsun. Hadi hayırlısı. İnş iyi haberlerini okuruz.Hayırlı olsun canım çok sevindim. Allah tamamına erdirsin. Hep tüp bebek kararı alıp hamile kalanları duyuyorum ama bende öyle olmadı. Bu iki gün içinde tüp ilaclarına başlıyorum bakalım. Darısı bizlerin başına.
Evet canım cumartesi günü iğnelere ve ilaçlara başladık, puregon 200 iğne yapıyorum, 1 haziranda kontrolüm var. çok fazla ilaç aldım bu kadar ilacı nasıl kullanacağım aklım almıyor. sende ne var ne yok? Nasıl gidiyor?Can'ım tüp bebeğe geçiyormuşsun. Hadi hayırlısı. İnş iyi haberlerini okuruz.
Hayırlı olur inş Can'ım. Ben de durum aynı. Beklemedeyim. 2. Aşılama ramazandan sonra artık.Evet canım cumartesi günü iğnelere ve ilaçlara başladık, puregon 200 iğne yapıyorum, 1 haziranda kontrolüm var. çok fazla ilaç aldım bu kadar ilacı nasıl kullanacağım aklım almıyor. sende ne var ne yok? Nasıl gidiyor?
Cnm bende tüp bebekten önce bı aşılama daha belki yaptırırım Ramazan'dan sonraHayırlı olur inş Can'ım. Ben de durum aynı. Beklemedeyim. 2. Aşılama ramazandan sonra artık.
Bence de yaptır. Belki tüp bebeğe hiç gerek kalmaz.C
Cnm bende tüp bebekten önce bı aşılama daha belki yaptırırım Ramazan'dan sonra
C
Cnm bende tüp bebekten önce bı aşılama daha belki yaptırırım Ramazan'dan sonra
Bence de yaptır. Belki tüp bebeğe hiç gerek kalmaz.
inş tutunur bebisin sanaYaptır bencede ramazandan sonra. Bende ramazana denk geleceğini anlamamıştım ama bir ay kısa protokol dedi doktor ve çat diye ramazanda başladı tedavi. oruç tutamıyorum bu durumda ilaçlar çok fazla saatleri belli hep olmuyor yani hem aç karna hem tok karna alınan 7-8 tane hap alıyorum.