Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ne guzel gozun aydin canim ustune mi gormussun yani adetin nasildi peki azmiydi?Kızlar 31 mart 2. Asiladan negatif ti bugün baş donmesi ve 3 gün adet gecikmesi nedeni ile kan verdim ve 4. Sene 882.5 çıktı hamileymiş insallah iyi bir değerdir ve sağlıkla kucağıma alırım darısı hepinizin tüm isteyenlerin basina
Geçen ay üstüne gordum sanirim azdı 1 pet anca bitti bu ay leke fln hiç bisey yok tu bi gittim melek im gelmiş meğer 4. Sene deAy ne guzel gozun aydin canim ustune mi gormussun yani adetin nasildi peki azmiydi?
Ay masallah kac yildan sonra ol ldu cnmKizlar bende iki klomen üc asilama dan sonra kendiligimden hamile kaldim hic ummadigim bi anda. Rabbim en kisa zamanda sağlıkla sizlere de nasio etsin hep dua ediyorum edicem
esinizin sperm değerleri nasıldı peki. sayıs hızı falan.Kizlar bende iki klomen üc asilama dan sonra kendiligimden hamile kaldim hic ummadigim bi anda. Rabbim en kisa zamanda sağlıkla sizlere de nasio etsin hep dua ediyorum edicem
Haziranda üc yıl olucak evleneli. Rabbim insallah sana da nasip etsinAy masallah kac yildan sonra ol ldu cnm
Bende polikistik over vardi. Esimin sperm sayisi 60 milyondu ama ileri hizli yok denilecek kadar azdi %1diesinizin sperm değerleri nasıldı peki. sayıs hızı falan.
GERÇEKTENM Mİ EŞİNİN PROBLEMİNE RAĞMEN AŞILAMAN TUTUT YANİ BİZDE DE SAYI AZ VE İLERİ HAREKET AZ HİÇ UMUDUM YOKTU UMUT OLDUN BANABende polikistik over vardi. Esimin sperm sayisi 60 milyondu ama ileri hizli yok denilecek kadar azdi %1di
Amin cnm saol Allah razi olsnHaziranda üc yıl olucak evleneli. Rabbim insallah sana da nasip etsin
canım değerin yükseldi mi merak ettim senii
Kızlar ben bugün gün boyu çay kahve içtim yemek yedim ve hiç idrarimi tutmadan test yaptım silik çıktı catlatma iğnesi olalı 6 gün oldu bu kadr güçlü mu bu iğne sabah idrarinda çıksa tamam ignedir dicem de hiç beklememis idrarda da çıkar mi 6 gün sonra bilgisi olan var mi
Aşılama işlemi yapmadan önce serpm işlemden gecryolar. Ozmaan harekete artyo.misal eşimin işlem den geçmemiş haraket li %10 iken işlemden geçtikten sonra %50 olduGERÇEKTENM Mİ EŞİNİN PROBLEMİNE RAĞMEN AŞILAMAN TUTUT YANİ BİZDE DE SAYI AZ VE İLERİ HAREKET AZ HİÇ UMUDUM YOKTU UMUT OLDUN BANA
Merhaba ümidimizi asla kaybetmeyin 4 sene sonra hamile kaldım 2. Asilama 31 mart 2017 de oldum tutmadı reglimi oldum öteki ay da tüp bebek basliyacam diye içki sigara hiç dikkat etmedim yumurtlama günü falan dahil o ay yani nisan 14 ü bebisim tutunmuş 5+5 rabbime şükür doğal yolla kaldım rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah hamile kalıp sağlıkla bebeğini kucaklamayi amin