Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar 31 mart 2. Asiladan negatif ti bugün baş donmesi ve 3 gün adet gecikmesi nedeni ile kan verdim ve 4. Sene 882.5 çıktı hamileymiş insallah iyi bir değerdir ve sağlıkla kucağıma alırım darısı hepinizin tüm isteyenlerin basina:anneadayı:

Selam kızlar bende bu ay aşılama yaptırcam. Cuma günü klomen serüvenine başlıyorum. İlk kez denicemo_O

Kızlar 31 mart 2. Asiladan negatif ti bugün baş donmesi ve 3 gün adet gecikmesi nedeni ile kan verdim ve 4. Sene 882.5 çıktı hamileymiş insallah iyi bir değerdir ve sağlıkla kucağıma alırım darısı hepinizin tüm isteyenlerin basina:anneadayı:
Ay ne guzel gozun aydin canim ustune mi gormussun yani adetin nasildi peki azmiydi?

Kızlar pazartesi günü sabah catlatma iğnesi yapıldı o gün çok ağrım oldu aşılama yapıldı ama normalde benim catladiktan hemen sonra göğüslerim acimaya başlar dolgunladirdi bu sefer hiç acıma başlamadı ve sonukler catlamadi mi acaba.bu konuda bilgisi olan var mi ovitrelle yapip catlamayan

Kızlar ben bugün gün boyu çay kahve içtim yemek yedim ve hiç idrarimi tutmadan test yaptım silik çıktı catlatma iğnesi olalı 6 gün oldu bu kadr güçlü mu bu iğne sabah idrarinda çıksa tamam ignedir dicem de hiç beklememis idrarda da çıkar mi 6 gün sonra bilgisi olan var mi

Kızlar ben bugün gün boyu çay kahve içtim yemek yedim ve hiç idrarimi tutmadan test yaptım silik çıktı catlatma iğnesi olalı 6 gün oldu bu kadr güçlü mu bu iğne sabah idrarinda çıksa tamam ignedir dicem de hiç beklememis idrarda da çıkar mi 6 gün sonra bilgisi olan var mi

Canım o çatlatma iğnesinin etkisi 10 günde atılıyor vücuttan. Bende aşılamanın 7 gününde yapmıştım ama ilacın etkisinden dolayı öyle çıkıyormuş. Sonradan negatif cıkmıştı

GERÇEKTENM Mİ EŞİNİN PROBLEMİNE RAĞMEN AŞILAMAN TUTUT YANİ BİZDE DE SAYI AZ VE İLERİ HAREKET AZ HİÇ UMUDUM YOKTU UMUT OLDUN BANA
Aşılama işlemi yapmadan önce serpm işlemden gecryolar. Ozmaan harekete artyo.misal eşimin işlem den geçmemiş haraket li %10 iken işlemden geçtikten sonra %50 oldu

Merhaba ümidimizi asla kaybetmeyin 4 sene sonra hamile kaldım 2. Asilama 31 mart 2017 de oldum tutmadı reglimi oldum öteki ay da tüp bebek basliyacam diye içki sigara hiç dikkat etmedim yumurtlama günü falan dahil o ay yani nisan 14 ü bebisim tutunmuş 5+5 rabbime şükür doğal yolla kaldım rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah hamile kalıp sağlıkla bebeğini kucaklamayi amin

Merhaba ümidimizi asla kaybetmeyin 4 sene sonra hamile kaldım 2. Asilama 31 mart 2017 de oldum tutmadı reglimi oldum öteki ay da tüp bebek basliyacam diye içki sigara hiç dikkat etmedim yumurtlama günü falan dahil o ay yani nisan 14 ü bebisim tutunmuş 5+5 rabbime şükür doğal yolla kaldım rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah hamile kalıp sağlıkla bebeğini kucaklamayi amin

Hayırlı olsun canım çok sevindim. Allah tamamına erdirsin. Hep tüp bebek kararı alıp hamile kalanları duyuyorum ama bende öyle olmadı. Bu iki gün içinde tüp ilaclarına başlıyorum bakalım. Darısı bizlerin başına.

X