- 17 Mart 2017
- 223
- 89
- 33
Ben de aşılama yaptırdım ve beklemedeyim bu 2. Si pek umutlu değilim
Dualarım hep hayırlı ve sağlıklı bir evladım olması için yani isteyen herkesin de olsun inşallah
kızlar merhaba.. bugün 2. asilamami oldum ilk saat bisey yokken daha sonra çok kasik ağrım oldu ve bi kaç damla kanamam. diğerinde böyle bişey yasamamistim aşılama sonrası bu durumu yaşayan varmi?
diğerinde çok rahattim hatta asilmadan sonra ise dönmüştüm agrim kanamam hiç olmamisti bu kez böyle olunca korktum. senin sancin oldumu peki canim?Canım doktor rahimle çok uğraştıysa kanama oluyor. Bende de olmuştu her iki aşılamada.
diğerinde çok rahattim hatta asilmadan sonra ise dönmüştüm agrim kanamam hiç olmamisti bu kez böyle olunca korktum. senin sancin oldumu peki canim?
saol canım içim rahatladı vallaEvett tatlım sancımda oldu kanamada. Ertesi güne geçiyor zaten. Korkmana gerek yok canım
Rica ederim canım. Benim ikinci aşılama tuttu da değerimin yükselmesini bekliyorum yarın tes icin gideceğim inşallah yükselirsaol canım içim rahatladı valla
inşallah hizla yükselir değerin bebeğin sana sımsıkı tutunur canım benim.Rica ederim canım. Benim ikinci aşılama tuttu da değerimin yükselmesini bekliyorum yarın tes icin gideceğim inşallah yükselir
Bende tekrar ikinci aşılamayı yaptırdın dün. Umarı herşey güzel sonuclanırhepimiz mutlu oluruz:)inşallah hizla yükselir değerin bebeğin sana sımsıkı tutunur canım benim.
canım değerin yükseldi mi merak ettim seniiRica ederim canım. Benim ikinci aşılama tuttu da değerimin yükselmesini bekliyorum yarın tes icin gideceğim inşallah yükselir
Merhaba benimde aynı dokuzuncu günüm bu gün benimde kasık ağrım ara ara hafif oluyo şişkinlikde var. Progestan kullanıyosan o adet belirtilerine neden oluyomuş ondan olabilir.Merhaba kızlar benim 9 günüm bugün sürekli süren Bi kasık Ağrı'm vardı baştan beri şuan adet olcak gibi Ağrı'm var olabilme ihtimalim varmı 9 gün
Vala canım bi vitamin bi coraspirin ve jel kullanıyorum of belirsizlik öldürdü beni senin ilk aşılamanmı benim ikinci daha öncesi böyle değildiMerhaba benimde aynı dokuzuncu günüm bu gün benimde kasık ağrım ara ara hafif oluyo şişkinlikde var. Progestan kullanıyosan o adet belirtilerine neden oluyomuş ondan olabilir.
Hayırlısı olsun inşallah tutmuştur canım. Benim ilk aşılamamVala canım bi vitamin bi coraspirin ve jel kullanıyorum of belirsizlik öldürdü beni senin ilk aşılamanmı benim ikinci daha öncesi böyle değildi