Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Progestan kullanmiyordununz dimi

ara ara gırıyo sol tarafımda daha cok agrı oluyo. ara ara devam edıyo. bugun 11.gunum. senın kacıncı gundu nasıl gıdıo
benim 9. gunum benimde sol tarafta agri oluyor bazen sol ayagimda cekme akintim bugun biraz daha yogun 1. asilamamda bunlar olmamisti insan korkuyor olumsuz sonuc almaktan

Kızlar 16 nisanda test pik ti, 17 nisanda silikti. O zaman bugün adet günüm olabilir mi? Dün 14.gün oluyo tam,yani 17 sinde yumurtladıysam yanlış mıyım

aminn canım sen istersen bir kan testi ver benim hemen döllendi sanırım ondan bu kadar çabuk çıktı o testte
yok canim kan testi vermiyecem beklicem gecen cok uzulmustum 12. gunde negatif oldugunu ogrendim regly gecince gider veririm. kendimi oyalamak icin her seyi yapiyorum bugunlerde

Kızlar 16 nisanda test pik ti, 17 nisanda silikti. O zaman bugün adet günüm olabilir mi? Dün 14.gün oluyo tam,yani 17 sinde yumurtladıysam yanlış mıyım
Canım nasıl gidiyor ben geçmiş mesajları okuyamadım ama reglin mi geçti yoksa

Slm arkadaslar ben bu ay gonal f kullandım fakat yumurta fazla gelıstıgı ıcın asılama yapmadı normal yolla dene bu ay dedı 10gun once catlama ıgnemı oldum 9.gun meraktan ıgne etkısını gormek ıcın test yaptı yok denecek kadar sılık grı cızgı vardı bugun 10.gun sabah ıdrarıyla tekrar yaptım bu sefer daha belırgın pembelık bellı sızce normalmı ıgne erkısı dahada sılıklesmesı gerekmezmı

Ya soyle ben sırf etkısıne bakmak ıcın test yaptım9.gun varmı hala dıye bktım cok sıllık hatta grı gıbı bende 10.cu gun tekrar yaptım dahada sılıklesıp yokolması gerekırken cızgı pembelesmıs dahada belırgın bılmıyorum ya hepımızın hakkında hayırlısı cok yoruldum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…