merhaba kasik agrin devam ediyor mu? agri nasil oluyor hangi tarafta ayrica ayagina vuruyor mu?Benimde kasik agrim basladi bu 10.gun. erken mi adet olmam icin ya. Bari 12gunu tamamlayim asilamada
reglyden nekadar once yapmistin peki ben bugunde yaptim dunkuyle ayni sekilde cikti.ben ilk pozitifi o yumurtlama testinde gördüm canım hatta inanamadım 4 kere falan yaptım ondan sonra gidip kan verdim
ara ara gırıyo sol tarafımda daha cok agrı oluyo. ara ara devam edıyo. bugun 11.gunum. senın kacıncı gundu nasıl gıdıomerhaba kasik agrin devam ediyor mu? agri nasil oluyor hangi tarafta ayrica ayagina vuruyor mu?
benim reglim 18 nisanda gelmesi gerekiyodu ben 14 nisanda yaptım o testi baya ikinci çizgi hemen oluştu ve baya koyulaştı hemenreglyden nekadar once yapmistin peki ben bugunde yaptim dunkuyle ayni sekilde cikti.
benim 9. gunum benimde sol tarafta agri oluyor bazen sol ayagimda cekme akintim bugun biraz daha yogun 1. asilamamda bunlar olmamisti insan korkuyor olumsuz sonuc almaktanProgestan kullanmiyordununz dimi
ara ara gırıyo sol tarafımda daha cok agrı oluyo. ara ara devam edıyo. bugun 11.gunum. senın kacıncı gundu nasıl gıdıo
benim reglyme 6 gun var ikisi ayni koyulukta degildi Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin canimbenim reglim 18 nisanda gelmesi gerekiyodu ben 14 nisanda yaptım o testi baya ikinci çizgi hemen oluştu ve baya koyulaştı hemen
aminn canım sen istersen bir kan testi ver benim hemen döllendi sanırım ondan bu kadar çabuk çıktı o testtebenim reglyme 6 gun var ikisi ayni koyulukta degildi Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin canim
yok canim kan testi vermiyecem beklicem gecen cok uzulmustum 12. gunde negatif oldugunu ogrendim regly gecince gider veririm. kendimi oyalamak icin her seyi yapiyorum bugunlerdeaminn canım sen istersen bir kan testi ver benim hemen döllendi sanırım ondan bu kadar çabuk çıktı o testte
Canım nasıl gidiyor ben geçmiş mesajları okuyamadım ama reglin mi geçti yoksaKızlar 16 nisanda test pik ti, 17 nisanda silikti. O zaman bugün adet günüm olabilir mi? Dün 14.gün oluyo tam,yani 17 sinde yumurtladıysam yanlış mıyım
Ay inşallah geçmiştir bebisi vardır sen naptın tüp bebek isiniCanım nasıl gidiyor ben geçmiş mesajları okuyamadım ama reglin mi geçti yoksa
Nolur akıl verın catlıycam kan verdım test oyle olunca pazartesı cıkıcak sonuc 4 yıldır ugrasıyorum
Evet verdım kan bugun ıdrarda koyulasınca cunku 10.gun 9.gunden daha sılıktı dun yaptıgım grı gıbı ısıkta anca gorunuyodu bugun daha pembelesınce verdım kanıMerhaba canım. Tam anlayaladım ama kan testi verdin ama pazartesi mi alacaksın kan testi sonuçunu
InsallahCanım keşke bekleseydin biraz daha 12. Gün kanda baktirsaydin inşallah hamilesindir
İyi yapmışsın ozaman canım. İnşl güzel haberlerini alırızEvet verdım kan bugun ıdrarda koyulasınca cunku 10.gun 9.gunden daha sılıktı dun yaptıgım grı gıbı ısıkta anca gorunuyodu bugun daha pembelesınce verdım kanı