- 17 Mart 2017
- 223
- 89
- 33
Amin aminInsallah allah emeklerımızı bosa cıkarmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin aminInsallah allah emeklerımızı bosa cıkarmasın
inşallah canım, ben başladım iki gün önce reglin ikinci gününde doktora gittim, doktor doğum kontrol hapı ile kısa protokol uygulayacağız dedi. Yumurtaları baskı altına almalıyız dedi bu ay dinlen önümüzdeki ilk adetin ikinci günü iğnelere başlayacağız dedi. Bende durumlar böyle, sen nasılsın, nasıl gidiyor?Ay inşallah geçmiştir bebisi vardır sen naptın tüp bebek isini
İnşallah hamilesindir canım benim aşılamamın 12. Günü çatlatma ignesinin de 14. Günü sabah gebelik testi yaptım negatif çıktı artık iğne etkisi kalmamış onu anladım ama acaba gebelik var mı onu bilemiyorum idrarda erken olduğu için çıkmadı mı acaba :/Arkadaslar bugun 11.gun pazartesı sonucum cıkıcak test yaptım gene hala sılık ıyıce umutlanmaya basladım
15.gun bıdaha yap bence 16.gun ogrenen cok sıtede ınsallah sende hamılesındırben anlasılan kan tahlılını gormeden sevınmıyım oncekı 4 catlama ıgnemdede 10.gun hıcbısey cıkmıyodu testte suan 11.gun sılık cıkması bıraz umut verdıİnşallah hamilesindir canım benim aşılamamın 12. Günü çatlatma ignesinin de 14. Günü sabah gebelik testi yaptım negatif çıktı artık iğne etkisi kalmamış onu anladım ama acaba gebelik var mı onu bilemiyorum idrarda erken olduğu için çıkmadı mı acaba :/
Âmin canım inşallah. Aynen kan tahlili daha güvenilir geliyor bana da . Ama sen daha önce denemişsin iğnenin etkisinin olup olmadığını görmüşsün testte Şuan senin için de umut var yani bende olsam senin yerinde öyle düşünürdüm hayrilsi bakalım bekleyip görücez15.gun bıdaha yap bence 16.gun ogrenen cok sıtede ınsallah sende hamılesındırben anlasılan kan tahlılını gormeden sevınmıyım oncekı 4 catlama ıgnemdede 10.gun hıcbısey cıkmıyodu testte suan 11.gun sılık cıkması bıraz umut verdı
Bıde 11 veİnşallah hamilesindir canım benim aşılamamın 12. Günü çatlatma ignesinin de 14. Günü sabah gebelik testi yaptım negatif çıktı artık iğne etkisi kalmamış onu anladım ama acaba gebelik var mı onu bilemiyorum idrarda erken olduğu için çıkmadı mı acaba :/
Evet oyle haber verıcem pazartesıÂmin canım inşallah. Aynen kan tahlili daha güvenilir geliyor bana da . Ama sen daha önce denemişsin iğnenin etkisinin olup olmadığını görmüşsün testte Şuan senin için de umut var yani bende olsam senin yerinde öyle düşünürdüm hayrilsi bakalım bekleyip görücez
kızlar puregon kullanıyorum dün 6. iğneyi yapmayı unutmuşum şimdi farkettim ne yapmam lazım böyle bisi yaşayan varmı saat erken doktoruda arayamiyorum
Görüştün mü doktorunla? Ben ikinci aşılamamda gonal-f i bir kez arada atlamıştım yanlışlıkla ama yumurta gelişimimi etkilememişti, yumurta gayet iyi geliştiği için doktora söylememiştim.kızlar puregon kullanıyorum dün 6. iğneyi yapmayı unutmuşum şimdi farkettim ne yapmam lazım böyle bisi yaşayan varmı saat erken doktoruda arayamiyorum
İyi cnm ya bende ev taşıyorum doktora daha gidemedim ev aramaktan buldum bide taşınma derdi var bidaki ay gidicem doktorainşallah canım, ben başladım iki gün önce reglin ikinci gününde doktora gittim, doktor doğum kontrol hapı ile kısa protokol uygulayacağız dedi. Yumurtaları baskı altına almalıyız dedi bu ay dinlen önümüzdeki ilk adetin ikinci günü iğnelere başlayacağız dedi. Bende durumlar böyle, sen nasılsın, nasıl gidiyor?
evet görüştüm hiç bişey yapma bugün yine aynı saatinde aynı doz vurun. kontrole geldiğinde bi gün atladığını belirt ona göre yumurta gelişiminin normal olup olmadığına bakalım dedi çarşamba günü kontrolüm var inşallah gelişimi etkilememistirGörüştün mü doktorunla? Ben ikinci aşılamamda gonal-f i bir kez arada atlamıştım yanlışlıkla ama yumurta gelişimimi etkilememişti, yumurta gayet iyi geliştiği için doktora söylememiştim.
Inşallah yükselmiştir, haberdar et bizi de.Kızlar sonucumu aldım bugün 5.53 çıktı. Doktor pozitif gibi ama düşük değer dedi. Çarşamba tekrar yapalım dedi testi. İnşallah değer yükselir
Hayırlı olsun yeni evinde sağlıkla huzirla oturun inşallah ve tabiki bebisinde sizinle olsun..İyi cnm ya bende ev taşıyorum doktora daha gidemedim ev aramaktan buldum bide taşınma derdi var bidaki ay gidicem doktora
Bende aynen doktorunun dediği gibi yapmıştım ve gelişimi normal olmuştu.inşallah seninde herşey yolundadır.evet görüştüm hiç bişey yapma bugün yine aynı saatinde aynı doz vurun. kontrole geldiğinde bi gün atladığını belirt ona göre yumurta gelişiminin normal olup olmadığına bakalım dedi çarşamba günü kontrolüm var inşallah gelişimi etkilememistir
Inşallah yükselmiştir, haberdar et bizi de.
yolunda canım yarin aşılama olacak inşallahBende aynen doktorunun dediği gibi yapmıştım ve gelişimi normal olmuştu.inşallah seninde herşey yolundadır.
Aminnn inş cnm benimHayırlı olsun yeni evinde sağlıkla huzirla oturun inşallah ve tabiki bebisinde sizinle olsun..