- 29 Nisan 2017
- 81
- 45
- 38
Canım benim asilamadan beri kasık ağrım var bugün 11. Gün yani bence seninki normal daha belli olmaz adet olacağınKızlar benim daha 5. Günüm aşılamada ama bugun afederdiniz ilişkiden sonra adet ağrısı gibi ağrım oldu arada hafif yolluyor sanki adet sancısı gibi galiba adet olacam ben
Hmm inşallah canım.. senin az kalmış ne güzel inşallah hamilesindirCanım benim asilamadan beri kasık ağrım var bugün 11. Gün yani bence seninki normal daha belli olmaz adet olacağın
İnşallah .. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versin bana da AminnHmm inşallah canım.. senin az kalmış ne güzel inşallah hamilesindir
doktorum bana jel vermedi sol kasigimda agri var ve bugun ilk defa gogsumde sizlama oldu
insAllah kan testinde pozitifi gorursun idrar testleri herzamam dogru olmuyormusMerhaba kızlar benimde asilamanin 12. Günü ama bugün idrar testi yaptim ama negatif cıktı malesef
Slm kızlar bende aranıza yeni katıldım.Bilmiyorum ki bende hiç olmadı asilamadan sonra sancı filan bugün oldu ilk kez
Canım idrar testine güvenme bence kan tahlili yaptır hayırlısı olsun hakkında inşallahMerhaba kızlar benimde asilamanin 12. Günü ama bugün idrar testi yaptim ama negatif cıktı malesef
Hoşgeldin aşılama mi yaptırdın sende ?Slm kızlar bende aranıza yeni katıldım.
doktorum bana jel vermedi sol kasigimda agri var ve bugun ilk defa gogsumde sizlama oldu
Hayır ama bu ay yaptırıcm hayırlısıylaHoşgeldin aşılama mi yaptırdın sende ?
Hoş geldin kaçıncı günün canımSlm kızlar bende aranıza yeni katıldım.
Pardon canım okudum şimdi yaptirmamissin hadi bakalım güzel geçer inşallah her seySlm kızlar bende aranıza yeni katıldım.
Saol cnm ama çekiniyorum tutmaz diePardon canım okudum şimdi yaptirmamissin hadi bakalım güzel geçer inşallah her sey
Artık orası da kısmet canım her zaman var o olasılık hatta biliyorsun ki tutma olasılığından çok çok fazla tutmama olasılığı hakkında hayırlısı inşallah tutarSaol cnm ama çekiniyorum tutmaz die
İnşallah sen yaptırdın mı cnmArtık orası da kısmet canım her zaman var o olasılık hatta biliyorsun ki tutma olasılığından çok çok fazla tutmama olasılığı hakkında hayırlısı inşallah tutar
Üzülme canım bana doktorum 15.Günü kan tahlili yaptir dedi. Yani idrarda hemen çıkmaz zaten Ayin kacinda aşılama oldun? Ben 21 inde heycan ve korku arasında günler geçmiyorMerhaba kızlar benimde asilamanin 12. Günü ama bugün idrar testi yaptim ama negatif cıktı malesef
Hoşgeldin canım Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah.Slm kızlar aranıza yeni katıldım. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin .
Amin cnm inşalllllahhhhhhhhhHoşgeldin canım Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah.