- 11 Ocak 2017
- 2.606
- 1.266
- 33
İnşallah hamilesindir canım allah yüzümüze baksin bu ay inşallah cok zor bir durum maalesef ama bizim de imtihanimiz Böyleymiş ne yapalım. Benim de sürekli aklımda üstümde bir durgunluk var insan normal hayatına adapte olamıyor çok zorAdet de olabilr canim.gun azaldikca korku basladi. Hem kabullenme hep ayni durum olucak die,hem de belki hamile olurum umidi.
Oyle canim. Cok uzuluyoruz.bizim de sinavimiz buymusİnşallah hamilesindir canım allah yüzümüze baksin bu ay inşallah cok zor bir durum maalesef ama bizim de imtihanimiz Böyleymiş ne yapalım. Benim de sürekli aklımda üstümde bir durgunluk var insan normal hayatına adapte olamıyor çok zor
Doktor gel test yapalım diye çağırdı mi şu gün gel filan diye cagirmadiysa bence yapma 15.günü bekle bitirmissin bile günleri ne güzelAkıntı bende de var progestandan kaynaklı beyaz akıntı dışında şu gibi akıntı var belkide ben de adet olucambu çarşamba asilamamin 13. Günü kızlar sizce 15. Günü beklesem mi ? Yoksa çarşamba yapsam cikar mi?
Doktor 15. Gün kan testi yaptir dedi. Ama kimileri daha önce de cikar dedi kararsız kaldım.Doktor gel test yapalım diye çağırdı mi şu gün gel filan diye cagirmadiysa bence yapma 15.günü bekle bitirmissin bile günleri ne güzel
10. Günden sonra kan testinde çıkıyor zaten sanırım ama 14. Gün adet olmak lazım ya doktor o yüzden 15. Gün demiştir sen bilirsin kalbinin sesini dinle ama az kalmış beklesen daha iyi olur benceDoktor 15. Gün kan testi yaptir dedi. Ama kimileri daha önce de cikar dedi kararsız kaldım.
Aslında hem merak ediyorum ama meraktan çok korku var off ne zor beklemek.10. Günden sonra kan testinde çıkıyor zaten sanırım ama 14. Gün adet olmak lazım ya doktor o yüzden 15. Gün demiştir sen bilirsin kalbinin sesini dinle ama az kalmış beklesen daha iyi olur bence
Evet canım öyle maalesef ama elimizden bir şey gelmiyor inşallah hamilesindir kalbini ferah tutAslında hem merak ediyorum ama meraktan çok korku var off ne zor beklemek.
Canım adet olacağın belli olur mu ki bu kadar önceden kasık ağrısı falan normal bence bende de aşılamadan sonra bir iki gün hafif kasık ağrısı oldu ama geçti 8. Günüm bugünKızlar benim daha 5. Günüm aşılamada ama bugun afederdiniz ilişkiden sonra adet ağrısı gibi ağrım oldu arada hafif yolluyor sanki adet sancısı gibi galiba adet olacam ben
canim sende belirti var mi?Canım adet olacağın belli olur mu ki bu kadar önceden kasık ağrısı falan normal bence bende de aşılamadan sonra bir iki gün hafif kasık ağrısı oldu ama geçti 8. Günüm bugün
ben ilk pozitifi o yumurtlama testinde gördüm canım hatta inanamadım 4 kere falan yaptım ondan sonra gidip kan verdimkızlar, aranizda ovulasyon testiyle pozitif sonuc alip hamile oldugunuzu ogrendiniz mi? internette gezinirken karsima cikti. Sizlere bir sorim dedim
ben ilk pozitifi o yumurtlama testinde gördüm canım hatta inanamadım 4 kere falan yaptım ondan sonra gidip kan verdimkızlar, aranizda ovulasyon testiyle pozitif sonuc alip hamile oldugunuzu ogrendiniz mi? internette gezinirken karsima cikti. Sizlere bir sorim dedim
Göğüslerim biraz sızlıyor sadece başka belirti yok o da zaten kullanidigm vajinal jelden oluyor bence :/ çok merak ediyorum ama yacanim sende belirti var mi?
Benim bugün 8. GünümKacinci gununuz sizin
Bilmiyorum ki bende hiç olmadı asilamadan sonra sancı filan bugün oldu ilk kezCanım adet olacağın belli olur mu ki bu kadar önceden kasık ağrısı falan normal bence bende de aşılamadan sonra bir iki gün hafif kasık ağrısı oldu ama geçti 8. Günüm bugün