Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Doktorum aşılama tutmazsa ikinci yapılacak oda tutmazsa tüp bebeğe geçicez dedi benim yaş kısıtlamam olduğu için doktorum kendiliğinden olmasını beklemememi tavsiye etti canim

Doktorum aşılama tutmazsa ikinci yapılacak oda tutmazsa tüp bebeğe geçicez dedi benim yaş kısıtlamam olduğu için doktorum kendiliğinden olmasını beklemememi tavsiye etti canim
hiiii Allah kolaylastirsin insallah.Yas sorun olacak diye mi asilamaya da erken basladin normalde bir yil erken degil mi tedavi icin.Ben iki yil bekledim tedavi icin bir yil boyunca kan aldilar hormon takibi yaptilar bana daha sonra hastaneye gonderdiler.

1 yıl geçmesi gerekiyormuş tedaviye başlamak için kan ve hormon testim rahim filmim ve eşimin tahlili yapıldıktan sonra doktorum asilama tedavisine başladı ben 37 yaşındayım canım

1 yıl geçmesi gerekiyormuş tedaviye başlamak için kan ve hormon testim rahim filmim ve eşimin tahlili yapıldıktan sonra doktorum asilama tedavisine başladı ben 37 yaşındayım canım
Benim bütün tahlillerim ve aşılamak aynı hastanede oldu

Yok benzemiyo farkli bisey cok koyu renk afedersin günlük ped koymustum yarisi dolmus oglenden beri. Korkuyorum nerden cikti bu simdi doktorun verdigi dusuk onleyici jeli surmem gerekiyo kanama da var nasil olcak bilmiyorm
Canım devam edio mu kanaman? Erken regl olmuş olabilirsin , aklına kötü seyler getirme, bende aşılama sonrası erken regl olmuştum,5-6 gün geriden hemde

Sanırım hala yumurtlamadım di mi kızlar? Dünden daha koyu t çizgisi... dün ilişki olmuştu koyu diye, o zaman bugünde olacak di mi ? Yarın çatlar sanki ya da yarın mı ilişki olsun

Kızlar az önce az birşey açık kırmızı halinde kan geldi sanırım benim asilamam tutmadı vajina jeli kullaniyordum acaba bugün kullanmiycakmiyim şimdi 2 gün vardı daha adetime
İnşallah Yerleşme kanamasıdır bozmayın hemen moralinizi... yormayın kendinizi dinlenin

Oooo t çizgisi c den daha koyu. Kız sen yumurtluyorsun maşallah. Sen bugünleri es geçme yavru
Yumurtluyorum da tutmuyo işte gülüm dün koyu sandık ya çizgiyi hemen ilişki oldu zaten öğlen, bugün daha koyu görünce yine akşam oldu ilişki, ya yarında olsun deme bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…