Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aaa evet başlamış yumurtlaman. Ama çatlama ne zaman olur bilemiyorum.

canim allah yuzumuzu guldursun insallah bu ay da boyle olsun.ilk mi senin asilaman? aaa bir de su genetik sorun var mi diye yapilan bir test varmis duydun mu boyle bir test, bizler icin yani DNA testi mi ne tam ismini bilmiyorum...onu yaptirmak istiyorum ben iki dusugum oldu ikinci 12 haftalikti ve genetik problem var denildi sizde sorun yok dedi dr ama ben istiyorum ki test yaptirim.

Ben de 3 nisan asilama yapmıştım.. İdrar testi yapmıştım 11.günü negatif çıkmıştı, şimdi kan verdim 1 saat sonra sonuçlanacak.. İnşallah tutmuştur
ayyy cok sevindim allah hayirli etsin insallah saglikla kucagina al :) sana dr ne zaman test yap demisti?

Evet canım ilk aşılamam 11 gün oldu hiç duymadım öyle birşey ama doktorun sana gerek görmemiş sanırım yoksa yaptırırdı doktorun zaten sen istemeden ama içim rahat etsin diyorsan gittiğin de doktoruna bir danış istersen canım senin aşılama oldumu

Dr kurtajdan sonra cocuk da sorun varmis ama sizde sorun yok dedi aslinda ama yine de icime sinmedi nasil yapildi o test anlamadim cok uzgundum sormadim birsey.Bir umut carsambayi bekleyecem ondan sonra konusacam artik hastaneyle.Ben asilamanin bugun 12.gunundeyim dun ki testim negatif hastanenin takvimine gore 11.gun negatif cikti yani haktan hayirlisi canim insallah sizlerinki olur cok sevinirim...

Allahım hepimize nasip etsin canım hiç birzaman ümidini kaybetmek bende bugün test yaptım negatif çıktı ama bu kesin yok anlamına gelmez kuzum biliyosun idrarda gebelik testi daha geç çıkıyor bizim hasta olmadan test yapmamız yanlış zaten kendi kendimize moralimizi bozuyoruz

Doktor sizde sorun görseydi zaten o testi isterdi canım sen yinede gittiğinde bir doktoruna sor istersen için rahat etmiş olur daha önceki hamileliğin doğal yollamı olmustu

oyle valla insallah supriz olur degisir sonuc... aslinda test satisini durdurmalilar gunu geldiginde hastane saglik ocagi yapmali yazik bize degil mi:)) otuzlu paket al her gun yap yap uzul gozlerim bozuldu dikkatli bakmaktan cubuga yan cevir duz cevir belki ince bir cizgi gorurum diye Allah acisin bize:)

:)) aynı senin yaşadıklarını şu 3 4 gündür bende yaşıyorum kuzum psikolojimi bozdum oturduğum yerde asilamanin 8.9 günü yaptım çok silik çıkmıştı ikinci çizgi bugünde negatif çıktı o zaman yaptığımda ilaçların etkisi vardı daha halbuki herkes söylüyor zaten idrar testi adet geçtikten sonra yapın diye biz kendimiz acele ettiğimiz için böyle oluyor zaten kuzum :))

Ben de denemek icin yapmistim ilk zamanlar 8.gun pozitif di 10.gun negatife dondu ilacin etkisi var demislerdi denemek istedim.kismet bu isler varsa gunu geldiginde istedigin kadar sitres yasa su olsun bu olsun olur.insan oglu iste sabirsiz bununla da sinanir...Allah buyuk dua uzeri olalim.

Amin canım Rabbim en kısa zamanda güzel haberler almamızı nasip etsin 4 günüm kaldı geçse adet olursam ikinci aşılamam olucak olmazsam test yapılacak bu ay hasta olursam karar verdim ikinci aşılamam da hiç test yapmiycam zamanına birakicam

Bu arada kaç yıllık evlisin canım

Bilmiyorum senin vucudun nasil tepki verir ama ben uc ay arayla yaptirdim ucuncu asilamami yumurtalar gelismedi 8 gunluk igneyi 12 gun vurdum hala 15mlde kaldi oyle asilama yapildi.Ara vermek gerekiyor galiba herkes ayni olmayabilir tabi.Insallah sabredebilirsin tabi ki en buyuk arzum bu ay olmasi gerek kalmaz insallah...

ayyyy 4 yil olacak mayis da... senin canim
en kısa zamanda sende bebeğine kavuşursun inşallah canım.ben 1 yıllık evliyim benim 2 tane olgunlaşmış yumurta vardı herşey normal eşiminde benimde asilamaya %20%30 şansın var dedi doktorum Rabbim bizlerinde yüzünü güldürür inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…