Adetimin 9.günümü hamile kalıcam???? Oldu teşekkürler
Dr una sordun mu canım bunu önce? Dr un tavsiyesi ne oldu
Histereskopi önerdiler mi ? Rahime içerden bakıldı mı hiçYok cnm hafta gidicem ama merak ediyorum yaşayanlar nasıl bir yol istedi bide doktorlara göre bişey olmaz Birgün tutar diyorlar sinir oluyorum ben zor hamile kalıyorum. Bide bunu yaşamak çok acı şükür tabi halime ama bir cagre işte
Histereskopi önerdiler mi ? Rahime içerden bakıldı mı hiç
Insallah Benim de olmadi olduysada farketmedim bu defa cok agrim oldu aklima o geldi iste guzel allahim artik o mu bu mu dedirtmesin saglikli evlatlar versin insallah yuregim in yanginini Anlatamamİnşallah öyle birşey yaşamam şimdiye kadar hiç kistim falan olmadı çünkü
Anlayabilirim canım seni Allah umutlarımızı boşa çıkarmasınInsallah Benim de olmadi olduysada farketmedim bu defa cok agrim oldu aklima o geldi iste guzel allahim artik o mu bu mu dedirtmesin saglikli evlatlar versin insallah yuregim in yanginini Anlatamam
8.9 gün test yapmıştım ikinci çizgi silik çıkmıştı bugün 11.gunum tekrar yaptım negatif çıktı bu ay ümidim kalmadı daha 3 gün var edetime perşembe günü hastaneye gidicem kontrol için bakalım Rabbim yardımcımız olsunInsallah Benim de olmadi olduysada farketmedim bu defa cok agrim oldu aklima o geldi iste guzel allahim artik o mu bu mu dedirtmesin saglikli evlatlar versin insallah yuregim in yanginini Anlatamam
Ben de 3 nisan asilama yapmıştım.. İdrar testi yapmıştım 11.günü negatif çıkmıştı, şimdi kan verdim 1 saat sonra sonuçlanacak.. İnşallah tutmuşturKizlar 3 nisanda asilama yaptiranlar test yaptiniz mi? pozitif cikan var mi? erken mi acaba test icin...
İnşallah güzel haberler alırsınızBen de 3 nisan asilama yapmıştım.. İdrar testi yapmıştım 11.günü negatif çıkmıştı, şimdi kan verdim 1 saat sonra sonuçlanacak.. İnşallah tutmuştur
Rahimin herşeyine bakıyolar canım. Yapışıklık hsg de belli oluyor bi nebzede olsa zaten. Polip falan varsa net görebiliyolar.Yok cnm yapışıklık var mı diye mı neye bakıyor histereskopide
9 ve 10. Gün iğne etkisi geçer. 11.günü idrarda negatifse %90 doğrudur. Umarım yanılırım cnm.Ben de 3 nisan asilama yapmıştım.. İdrar testi yapmıştım 11.günü negatif çıkmıştı, şimdi kan verdim 1 saat sonra sonuçlanacak.. İnşallah tutmuştur
Rahimin herşeyine bakıyolar canım. Yapışıklık hsg de belli oluyor bi nebzede olsa zaten. Polip falan varsa net görebiliyolar.
Canim hamileymisim.. kan testinin sonucu pozitif çıktı9 ve 10. Gün iğne etkisi geçer. 11.günü idrarda negatifse %90 doğrudur. Umarım yanılırım cnm.
Valla hayatımda ki en güzel haberi aldım ben.. kan testinde pozitif çıktıİnşallah güzel haberler alırsınız
Valla hayatımda ki en güzel haberi aldım ben.. kan testinde pozitif
Çok sevindim canım. Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsinilk aşılamanmıydı
Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallah Kaçıncı gün yaptırdınız tahliliValla hayatımda ki en güzel haberi aldım ben.. kan testinde pozitif çıktı
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alirsinValla hayatımda ki en güzel haberi aldım ben.. kan testinde pozitif çıktı
Tebrik ederim canımCanim hamileymisim.. kan testinin sonucu pozitif çıktı
Regliye mi benziyo yoğun mu ?Bugun asilama olali 6. Gün ve sabahtan beri koyu renkte az az kanamam var neden olabilir hafta sonu oldugu icin doktora da soramiyorum lutfen bilenler yazsin