Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Dr una sordun mu canım bunu önce? Dr un tavsiyesi ne oldu

Yok cnm hafta gidicem ama merak ediyorum yaşayanlar nasıl bir yol istedi bide doktorlara göre bişey olmaz Birgün tutar diyorlar sinir oluyorum ben zor hamile kalıyorum. Bide bunu yaşamak çok acı şükür tabi halime ama bir cagre işte

İnşallah öyle birşey yaşamam şimdiye kadar hiç kistim falan olmadı çünkü
Insallah Benim de olmadi olduysada farketmedim bu defa cok agrim oldu aklima o geldi iste guzel allahim artik o mu bu mu dedirtmesin saglikli evlatlar versin insallah yuregim in yanginini Anlatamam

Insallah Benim de olmadi olduysada farketmedim bu defa cok agrim oldu aklima o geldi iste guzel allahim artik o mu bu mu dedirtmesin saglikli evlatlar versin insallah yuregim in yanginini Anlatamam
8.9 gün test yapmıştım ikinci çizgi silik çıkmıştı bugün 11.gunum tekrar yaptım negatif çıktı bu ay ümidim kalmadı daha 3 gün var edetime perşembe günü hastaneye gidicem kontrol için bakalım Rabbim yardımcımız olsun

Ben de 3 nisan asilama yapmıştım.. İdrar testi yapmıştım 11.günü negatif çıkmıştı, şimdi kan verdim 1 saat sonra sonuçlanacak.. İnşallah tutmuştur
9 ve 10. Gün iğne etkisi geçer. 11.günü idrarda negatifse %90 doğrudur. Umarım yanılırım cnm.

Bugun asilama olali 6. Gün ve sabahtan beri koyu renkte az az kanamam var neden olabilir hafta sonu oldugu icin doktora da soramiyorum lutfen bilenler yazsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…