Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aynen öyle vardır bir vakti saati allah büyük ikinciye güzel haberler alırız inşallah ikinci asilamaniz oldumu sizin yoksa daha iğnemi kullaniyosun

İğne kullanıyorum daha. Çarşamba günü ultrasona gideceğim. Bidi bişey sorcam sanö dr sana decavit multi vitamin hapı verdi mi

İğne kullanıyorum daha. Çarşamba günü ultrasona gideceğim. Bidi bişey sorcam sanö dr sana decavit multi vitamin hapı verdi mi
hadi hayırlısı canım inşallah ikinciye güzel haberler alırsın hayır vermedi bana sende sorun neydi canım bana aşılama dan sonra vajinal jel vermisti

hadi hayırlısı canım inşallah ikinciye güzel haberler alırsın hayır vermedi bana sende sorun neydi canım bana aşılama dan sonra vajinal jel vermisti

Amin canım hepimiz alırız inşallah güzel haberler. Nedensiz benim ki. Tüplerimde açık. Eşimdede sıkıntı yok. Galiba bu içtiğim vitamin yumurtanın daha sağlıklı olması ve tutunması için. Banada aşılamadan sonra progestan hapı verdi.

Amin canım bu ikinci aşilamada ultrasonda kaç yumurtan vardı

Himm anladım canım doktor hormon ignesine baslamadan öncede bakıyorya adetliyken o yüzden sordum iğneden sonra ne kadar buyuduklerine bakıyo bende haftaya pazartesi gidicem

Şimdi anladım canım çarşamba günü söyler şu kudar yumurta var şu kadar büyümüş diye.

Ankaradayım bende. Özel hastanede devam ediyorum. Benim de ikinci olmazsa üniversite hastanelerinin tüp bebek merkezlerine gitmeyi düşünüyorum.
Bencede canım universitede profesörler oluyor çünkü daha yüksek olur şansın ben çok memnunum hiç özele gitmedim puregon ignesini belli saatlerdemi yapıyorsun yoksa günü içindeki doktorun bir saat söyledimi bunun için

Evet canım. Ya doktorum iyi çokta memnunum 2 senedir kontrolündeyim. Oda dedi eğer doktor değişikliği yaparsan haberim olsun tüp bebek için üniversite hastanelerini önerebilirim. Puregon iğnesi içinde akşam 6 ile 8 arası yap dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…