Evet canım belli oldu ilk asilamam tutmamış malesef bugün tekrar puregona başlattı doktor 7 gün sonra ultrasona gidicem ikinci asilamam olucakBelli oldu mu canım. Ne dedi doktor
Evet canım belli oldu ilk asilamam tutmamış malesef bugün tekrar puregona başlattı doktor 7 gün sonra ultrasona gidicem ikinci asilamam olucak
Aynen öyle vardır bir vakti saati allah büyük ikinciye güzel haberler alırız inşallah ikinci asilamaniz oldumu sizin yoksa daha iğnemi kullaniyosunCanın sağolsun yaa. Benim de ilk aşılama olmadı. İkinciye devam ediyorum
Aynen öyle vardır bir vakti saati allah büyük ikinciye güzel haberler alırız inşallah ikinci asilamaniz oldumu sizin yoksa daha iğnemi kullaniyosun
hadi hayırlısı canım inşallah ikinciye güzel haberler alırsın hayır vermedi bana sende sorun neydi canım bana aşılama dan sonra vajinal jel vermistiİğne kullanıyorum daha. Çarşamba günü ultrasona gideceğim. Bidi bişey sorcam sanö dr sana decavit multi vitamin hapı verdi mi
hadi hayırlısı canım inşallah ikinciye güzel haberler alırsın hayır vermedi bana sende sorun neydi canım bana aşılama dan sonra vajinal jel vermisti
Amin canım bu ikinci aşilamada ultrasonda kaç yumurtan vardıAmin canım hepimiz alırız inşallah güzel haberler. Nedensiz benim ki. Tüplerimde açık. Eşimdede sıkıntı yok. Galiba bu içtiğim vitamin yumurtanın daha sağlıklı olması ve tutunması için. Banada aşılamadan sonra progestan hapı verdi.
Amin canım bu ikinci aşilamada ultrasonda kaç yumurtan vardı
Himm anladım canım doktor hormon ignesine baslamadan öncede bakıyorya adetliyken o yüzden sordum iğneden sonra ne kadar buyuduklerine bakıyo bende haftaya pazartesi gidicemÇarşamba günün gideceğim canım kaç yumurtam olduğunu ozaman öğreneceğim.
Himm anladım canım doktor hormon ignesine baslamadan öncede bakıyorya adetliyken o yüzden sordum iğneden sonra ne kadar buyuduklerine bakıyo bende haftaya pazartesi gidicem
Anladım canım doktorum bugün bana baktığında 7 8 sağda 7 8 de solda dedi en büyüğü şuan 3.5mm dedi 7 gün sonra gittiğimde ne kadar büyüdüğünü bakicakŞimdi anladım canım çarşamba günü söyler şu kudar yumurta var şu kadar büyümüş diye.
Osmangazi Üniversitesi üreme merkezine eskisehir gidiyorum kuzum bu ikincide tutmazsa tüp bebeğe gecicegini söyledi doktorum sen nerde gidiyorsunCanım nerede gidiyorsun dr a
Bencede canım universitede profesörler oluyor çünkü daha yüksek olur şansın ben çok memnunum hiç özele gitmedim puregon ignesini belli saatlerdemi yapıyorsun yoksa günü içindeki doktorun bir saat söyledimi bunun içinAnkaradayım bende. Özel hastanede devam ediyorum. Benim de ikinci olmazsa üniversite hastanelerinin tüp bebek merkezlerine gitmeyi düşünüyorum.
Bencede canım universitede profesörler oluyor çünkü daha yüksek olur şansın ben çok memnunum hiç özele gitmedim puregon ignesini belli saatlerdemi yapıyorsun yoksa günü içindeki doktorun bir saat söyledimi bunun için
Amin..çok teşekkür ederim inşallah canım.. allahım kimseyi evlatsiz birakmasin.. her isteyene versin Yüce RabbimHayırlı olsun inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alirsin
Çok teşekkür ederim canım.. darısı bekleyenlerin başına inşallahTebrik ederim canım
Çok teşekkür ederim canım.. 13.gün yapmıştım bide 15.gün tekrar yapmıştım..ama ultrasona daha erkenmis.Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallah Kaçıncı gün yaptırdınız tahlili