Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Anladım canım bencede üniversite hastanesinde dene banada hergün 6 da yapcan dedi yanlız bir karar aldım ilkindeki gibi stres yapmiycam onunda çok büyük etkisi oluyor oluruna bırakmak en mantıklısı biraz sabırlı olucaz canım allahım kimsenin çabasını boşa çıkarmasın

Öyle yapacağım canım bidakine. Bende yapmam derim ama kayınvalidemlerle yaşıyorum. Yapmamak elde değil yani

Öyle yapacağım canım bidakine. Bende yapmam derim ama kayınvalidemlerle yaşıyorum. Yapmamak elde değil yani
Yinede birazdaha sakın olmaya çalış canım çünkü acaba varmı yokmu derken psikoloji bozuluyor ister istemez başka şeylere yönel düşünmemeye çalış allahım inşallah ikincide yüzümüzü güldürür

Amin canım inşallah. İkincide güzel şeyler yazarız buraya

Merhaba arkadaşlar.Bende ikinci aşılamam da hamile kaldım.Gerçekten çok yorucu bir süreçti ama şükür istediğimiz oldu.İnşallah bir an önce Rabbim size de bu mutluluğu yaşatsın

Merhaba canım. Ğözünüz aydın olsun. Yeni mi yaptırmıştın aşılamayı
ilk aşılamamı şubatta yaptırmış malesef tutmadı.doktorum bir ay ara vermek istedi.ikinci aşılamam 3 nisanda yapıldı.cmtesi günü kan tahlilim119 çıktı pztesi tekrar kan verdi371 olmuştu cmtesi kontrole çağırdı keseyi görebiliriz dedi

Çok sevindim canım. Sağ sağlim kucağına alırsın inşallah. Darisı bize

Tebrik ederim canim insallah sag saglim kucagina almani da nasip etsin Rabbim

Amin amin benimde ikinci aşılamam olacak önümüzdeki hafta içi
valla hep derlerdi de inanmazdım kafa rahat olunca oluyo diye gerçekten öylemiş . ben ilk aşılamamda hep gün saydım ettim hep aklım ordaydı ikinci de o kadar rahattım ki aslında günümü bekleyip öyle yapcaktım testi rüyamda görünce gidip yaptırdım şükür gördük pozitifi. sende içini ferah tut inşallah olur

Bende ilk aşılamamda baya bi stres yaptım. Stresten ağlıyordim hep. Ama bu sefer benimde içim rahat oluruna bıraktım

Guzel haberleri yazan herkesin bebisini Rabbim sag saglim kucaklarina almalarini nasip etsin insallah benim de 2.asilamam ve 7.gunum.bugun sol kasigimda agri var bu durumu yasayanlariniz var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…