Anladım canım bencede üniversite hastanesinde dene banada hergün 6 da yapcan dedi yanlız bir karar aldım ilkindeki gibi stres yapmiycam onunda çok büyük etkisi oluyor oluruna bırakmak en mantıklısı biraz sabırlı olucaz canım allahım kimsenin çabasını boşa çıkarmasınEvet canım. Ya doktorum iyi çokta memnunum 2 senedir kontrolündeyim. Oda dedi eğer doktor değişikliği yaparsan haberim olsun tüp bebek için üniversite hastanelerini önerebilirim. Puregon iğnesi içinde akşam 6 ile 8 arası yap dedi
Çok teşekkür ederim canım.. darısı bekleyenlerin başına inşallah.. ilk asilamamdı canım. .cokkkk sevindimmmm ay sanki ben hamileyimmm allah saglikla kucagina almayi nasio etsin kac defa denedin asilamayi
Anladım canım bencede üniversite hastanesinde dene banada hergün 6 da yapcan dedi yanlız bir karar aldım ilkindeki gibi stres yapmiycam onunda çok büyük etkisi oluyor oluruna bırakmak en mantıklısı biraz sabırlı olucaz canım allahım kimsenin çabasını boşa çıkarmasın
Yinede birazdaha sakın olmaya çalış canım çünkü acaba varmı yokmu derken psikoloji bozuluyor ister istemez başka şeylere yönel düşünmemeye çalış allahım inşallah ikincide yüzümüzü güldürürÖyle yapacağım canım bidakine. Bende yapmam derim ama kayınvalidemlerle yaşıyorum. Yapmamak elde değil yani
Yinede birazdaha sakın olmaya çalış canım çünkü acaba varmı yokmu derken psikoloji bozuluyor ister istemez başka şeylere yönel düşünmemeye çalış allahım inşallah ikincide yüzümüzü güldürür
Amin canım inşallahAmin canım inşallah. İkincide güzel şeyler yazarız buraya
Can'ım çatlamış sanırım. Sonuçta çizgi silikleşmiş. Siz bugünü de değerlendirin bence.Eki Görüntüle 1983337
Çatlamış mı gülüm? Bugünkü test bu
Merhaba arkadaşlar.Bende ikinci aşılamam da hamile kaldım.Gerçekten çok yorucu bir süreçti ama şükür istediğimiz oldu.İnşallah bir an önce Rabbim size de bu mutluluğu yaşatsın
ilk aşılamamı şubatta yaptırmış malesef tutmadı.doktorum bir ay ara vermek istedi.ikinci aşılamam 3 nisanda yapıldı.cmtesi günü kan tahlilim119 çıktı pztesi tekrar kan verdi371 olmuştu cmtesi kontrole çağırdı keseyi görebiliriz dediMerhaba canım. Ğözünüz aydın olsun. Yeni mi yaptırmıştın aşılamayı
ilk aşılamamı şubatta yaptırmış malesef tutmadı.doktorum bir ay ara vermek istedi.ikinci aşılamam 3 nisanda yapıldı.cmtesi günü kan tahlilim119 çıktı pztesi tekrar kan verdi371 olmuştu cmtesi kontrole çağırdı keseyi görebiliriz dedi
çokkk sağoll canımm Allah'ım tez zamanda sizlere de versin inşallahÇok sevindim canım. Sağ sağlim kucağına alırsın inşallah. Darisı bize
çokkk sağoll canımm Allah'ım tez zamanda sizlere de versin inşallah
ilk aşılamamı şubatta yaptırmış malesef tutmadı.doktorum bir ay ara vermek istedi.ikinci aşılamam 3 nisanda yapıldı.cmtesi günü kan tahlilim119 çıktı pztesi tekrar kan verdi371 olmuştu cmtesi kontrole çağırdı keseyi görebiliriz dedi
valla hep derlerdi de inanmazdım kafa rahat olunca oluyo diye gerçekten öylemiş . ben ilk aşılamamda hep gün saydım ettim hep aklım ordaydı ikinci de o kadar rahattım ki aslında günümü bekleyip öyle yapcaktım testi rüyamda görünce gidip yaptırdım şükür gördük pozitifi. sende içini ferah tut inşallah olurAmin amin benimde ikinci aşılamam olacak önümüzdeki hafta içi
çok teşekkür ederim canım Allah'ım isteyen herkese versinTebrik ederim canim insallah sag saglim kucagina almani da nasip etsin Rabbim
valla hep derlerdi de inanmazdım kafa rahat olunca oluyo diye gerçekten öylemiş . ben ilk aşılamamda hep gün saydım ettim hep aklım ordaydı ikinci de o kadar rahattım ki aslında günümü bekleyip öyle yapcaktım testi rüyamda görünce gidip yaptırdım şükür gördük pozitifi. sende içini ferah tut inşallah olur
Merhaba.hayirli olsun canım inşallah bizde güzel haberler alırızMerhaba canım. Ğözünüz aydın olsun. Yeni mi yaptırmıştın aşılamayı