- 26 Ocak 2016
- 4.743
- 26.886
- 30
Insallah canım saolasin:)Hayırlı olsun, inşallah başarılı olur tedavin.
Hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın :)Kızlar nasipse haftaya bende aşılama tedavisine basliyorum Allah hepimize nasip etsin hayırlısıyla:)
İNşallah cnm bu aşılamanın tutma oranı yüzde kaç oluyoHayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın :)
Çok yüksel değil malesef %10-%15 falanİNşallah cnm bu aşılamanın tutma oranı yüzde kaç oluyo
Hayırlı olsun canım allah güzel haberler almayı nasip etsinKızlar nasipse haftaya bende aşılama tedavisine basliyorum Allah hepimize nasip etsin hayırlısıyla:)
Bana doktorum %20 %30 şansın var dedi tabi belki kişiye göre değişe bilir canimİNşallah cnm bu aşılamanın tutma oranı yüzde kaç oluyo
Hayırlısı olsun canım inşallahBana doktorum %20 %30 şansın var dedi tabi belki kişiye göre değişe bilir canim
Aminnn canım inşallahHayırlı olsun canım allah güzel haberler almayı nasip etsin
Hadi ya benim çok yumurtam varmış ama gelişmiyomus normalÇok yüksel değil malesef %10-%15 falan
Sağol canım allah hepimize nasip etsin yumurtan fazlaysa şansın daha yüksek olur canım stres yapma ilaclarla geliştiriyorlar zaten önemli olan yumurtanın fazla olmasıHadi ya benim çok yumurtam varmış ama gelişmiyomus normal
Inşallah canım benim valla benim adetim çok düzensiz ve hiç gelismemis yumurtalarım ileri derecede pkoyum yaniSağol canım allah hepimize nasip etsin yumurtan fazlaysa şansın daha yüksek olur canım stres yapma ilaclarla geliştiriyorlar zaten önemli olan yumurtanın fazla olması
Ben nelerini gördüm canım hastanede yumurtalarini almışlar çoğun olmaz bundan sonra demişler 9 sene sonra hamile kalmış birde ikiz Allahın izniyle olur canım bozma moralini sen tedavini aksatma pes etme olumlu düşün olumlu olsunInşallah canım benim valla benim adetim çok düzensiz ve hiç gelismemis yumurtalarım ileri derecede pkoyum yani
Allah büyük tabi o verdikten istedikten sonra haklısın canım saol desteğin için:*Ben nelerini gördüm canım hastanede yumurtalarini almışlar çoğun olmaz bundan sonra demişler 9 sene sonra hamile kalmış birde ikiz Allahın izniyle olur canım bozma moralini sen tedavini aksatma pes etme olumlu düşün olumlu olsun
Önemli değil canım allah tez zamanda bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsinAllah büyük tabi o verdikten istedikten sonra haklısın canım saol desteğin için:*
Aminnn kuzum amin inşallah :*Önemli değil canım allah tez zamanda bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Ben 5 de yaptırdım canım haftaya perşembe hastaneye gidicem test için iki gün önce yapmıştım evde idrar testi 2.cizgi çok silik çıkmıştı ilaçlardan olabilir diye düşündüm hafta sonu 12 günüm tekrar deniycem evdeKizlar 3 nisanda asilama yaptiranlar test yaptiniz mi? pozitif cikan var mi? erken mi acaba test icin...
Iki gun once yaptigin ilactandir 9.gun oluyor galiba.ben 8.gun yapmistim pozitif cikti ilacin etkisi suruyor mu diye yapmistim 10.gun negatif bugun de negatif di 11.gun asilama gunuyle beraber. Ilk asilamam tutmustu Benim yanilmiyorsam 12.-13.gun cok silik pozitif gormustum ondan biraz daha umudum var insallah tutar Allah buyuk sabredip bekleyelimBen 5 de yaptırdım canım haftaya perşembe hastaneye gidicem test için iki gün önce yapmıştım evde idrar testi 2.cizgi çok silik çıkmıştı ilaçlardan olabilir diye düşündüm hafta sonu 12 günüm tekrar deniycem evde
Amin canım allah hepimizin yardımcısı olsun bende öyle düşündüm pazar günü 12.gunum olucak tekrar deniycemIki gun once yaptigin ilactandir 9.gun oluyor galiba.ben 8.gun yapmistim pozitif cikti ilacin etkisi suruyor mu diye yapmistim 10.gun negatif bugun de negatif di 11.gun asilama gunuyle beraber. Ilk asilamam tutmustu Benim yanilmiyorsam 12.-13.gun cok silik pozitif gormustum ondan biraz daha umudum var insallah tutar Allah buyuk sabredip bekleyelim