Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sağol canım allah hepimize nasip etsin yumurtan fazlaysa şansın daha yüksek olur canım stres yapma ilaclarla geliştiriyorlar zaten önemli olan yumurtanın fazla olması
Inşallah canım benim valla benim adetim çok düzensiz ve hiç gelismemis yumurtalarım ileri derecede pkoyum yani

Inşallah canım benim valla benim adetim çok düzensiz ve hiç gelismemis yumurtalarım ileri derecede pkoyum yani
Ben nelerini gördüm canım hastanede yumurtalarini almışlar çoğun olmaz bundan sonra demişler 9 sene sonra hamile kalmış birde ikiz Allahın izniyle olur canım bozma moralini sen tedavini aksatma pes etme olumlu düşün olumlu olsun

Allah büyük tabi o verdikten istedikten sonra haklısın canım saol desteğin için:*

Kizlar 3 nisanda asilama yaptiranlar test yaptiniz mi? pozitif cikan var mi? erken mi acaba test icin...
Ben 5 de yaptırdım canım haftaya perşembe hastaneye gidicem test için iki gün önce yapmıştım evde idrar testi 2.cizgi çok silik çıkmıştı ilaçlardan olabilir diye düşündüm hafta sonu 12 günüm tekrar deniycem evde

Iki gun once yaptigin ilactandir 9.gun oluyor galiba.ben 8.gun yapmistim pozitif cikti ilacin etkisi suruyor mu diye yapmistim 10.gun negatif bugun de negatif di 11.gun asilama gunuyle beraber. Ilk asilamam tutmustu Benim yanilmiyorsam 12.-13.gun cok silik pozitif gormustum ondan biraz daha umudum var insallah tutar Allah buyuk sabredip bekleyelim

Amin canım allah hepimizin yardımcısı olsun bende öyle düşündüm pazar günü 12.gunum olucak tekrar deniycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…