- 26 Ocak 2012
- 1.300
- 1.113
Veremiyorum 5 kilocuk ya 5, verilmez mi yok arkadaş gitmioYok Can'ım var. En az 5 kilo vermem lazım. Pko var sonuçta. Ne kadar verirsem o kadar iyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Veremiyorum 5 kilocuk ya 5, verilmez mi yok arkadaş gitmioYok Can'ım var. En az 5 kilo vermem lazım. Pko var sonuçta. Ne kadar verirsem o kadar iyi
o lanet kilolar gidermi hic artik hamilr kalirim dusuncesiyle kilo vermeyide biraktim ben birksam onlar birakmio beniVeremiyorum 5 kilocuk ya 5, verilmez mi yok arkadaş gitmio
Benim ki yine ve yine negatif beklemiyorum artik bu saatten sonra pozitife donmez.yine emek uzuntu umut hepsi bosa gitti insallah sizin bekleyisiniz pozitif olur...Amin canım allah hepimizin yardımcısı olsun bende öyle düşündüm pazar günü 12.gunum olucak tekrar deniycem
Amin canım benimde pek ümidim yok ama hayırlısı sende bozma moralini bu ay olmaz önümüzdeki ay hamile kalirsin allah büyükBenim ki yine ve yine negatif beklemiyorum artik bu saatten sonra pozitife donmez.yine emek uzuntu umut hepsi bosa gitti insallah sizin bekleyisiniz pozitif olur...
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah en kısa zamanda sizde güzel haberler alırsınız sonuçta daha önce hamile kalmışsınız şansınız daha yüksekMrblar negatif gormek cok kotu bir durum ama bunda da vardir bir hayir Allah im buyuk ben 3 senelik evliyim bir kere tup bebek yaptirdik olmadi daha sonra esimin varikosel ameliyatindan sonra kendiliginden hamile kaldim ama kese gelismedigi icin dusuk yaptim ilk asilamayi ekimde yaptirdik olmadi dun ikinci asilamayi yaptirdik insallah hayirlisi olur hepimiz zamanimiz gelince annelik duygusunu tadabiliriz
Şu an düşünmüyorum Can'ım. 2. Aşılamayı da yaptırıp rapor hakkı kazanayım da bakarız ilerde.Aynen abla sen tüp bebek hiç dusunmuyomusn
Sorma ya veremiyorum ben de. İlaçlardan kaldı kilolar kaç senedir gitmiyor. Hele şu aşılamadaki iğneler iyice şişirdi sanki beni. Dikkat etmeye çalışıyorum işte.Veremiyorum 5 kilocuk ya 5, verilmez mi yok arkadaş gitmio
Amin insallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin ☺Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah en kısa zamanda sizde güzel haberler alırsınız sonuçta daha önce hamile kalmışsınız şansınız daha yüksek
Insallah seninki olur.agrilarinin da daha yogun olani yasadim Ben de dune kadar sonra hafifledi.o agrilara yaniltti beni bebek degilse kist olmustur herhalde bu kadar agri sanci baska aciklamasi yoktur...Amin canım benimde pek ümidim yok ama hayırlısı sende bozma moralini bu ay olmaz önümüzdeki ay hamile kalirsin allah büyük
İnşallah öyle birşey yaşamam şimdiye kadar hiç kistim falan olmadı çünküInsallah seninki olur.agrilarinin da daha yogun olani yasadim Ben de dune kadar sonra hafifledi.o agrilara yaniltti beni bebek degilse kist olmustur herhalde bu kadar agri sanci baska aciklamasi yoktur...
Beni de çok şişirdi ilaçlar. Atamadık daha napalım. Ben dün testlere başladım, biliyosun 12-14 arası yumurtlarım hep. Ama baksana bugün 9.günüm ama çift galiba??? Ne diosun yavrum ? 3 gündür ilişki de olmadı bu arada, yoğunduk olsa mıydı? Bu arada sabah uyandığımda çamaşırımda akıntımda olmuş yapışkanŞu an düşünmüyorum Can'ım. 2. Aşılamayı da yaptırıp rapor hakkı kazanayım da bakarız ilerde.
Sorma ya veremiyorum ben de. İlaçlardan kaldı kilolar kaç senedir gitmiyor. Hele şu aşılamadaki iğneler iyice şişirdi sanki beni. Dikkat etmeye çalışıyorum işte.
Kızlar 2 gündür kasigim tek tarafına şiddetli bir ağrı giriyor ama saniye sürüp kesiliyor bıçak batması gibi yanlız seyrek oluyor bugün asilama min 10.gunu acaba aranızda böyle bir sorun yaşayan varmı?
Tskredrim canım allah yardımcımız olsunBen hep yaşarım o batmayı, aşılamamda da yaşamıştım. Çok takılma üşütmüş de olabilirsin
Canım 8 ve 9.gunler bende yapmıştım pozitif çıkmıştı bugün 11.gunum tekrar yaptım şimdide negatif çıktı sanırım ilaçlar yaniltiyoBeni de çok şişirdi ilaçlar. Atamadık daha napalım. Ben dün testlere başladım, biliyosun 12-14 arası yumurtlarım hep. Ama baksana bugün 9.günüm ama çift galiba??? Ne diosun yavrum ? 3 gündür ilişki de olmadı bu arada, yoğunduk olsa mıydı? Bu arada sabah uyandığımda çamaşırımda akıntımda olmuş yapışkan
Ben 3 ay oldu tedavi bırakalı canım, ilaç kullanmıyorum yani.Canım 8 ve 9.gunler bende yapmıştım pozitif çıkmıştı bugün 11.gunum tekrar yaptım şimdide negatif çıktı sanırım ilaçlar yaniltiyo
Dr una sordun mu canım bunu önce? Dr un tavsiyesi ne olduKızlar merhaba ben iki boş gebelik yapadim pihtilasma yaptırdım bişey çıkmadı rahim filmi falnda temiz tekrarlayan boş gebeliklerde aşılama çözüm olabilir mı yaptıran varmı bı yardım ne yapacağımı şaşırdım
O zaman hamile olabilirsin canım inşallah öyledir bence bir kan testi yaptırıp emin olBen 3 ay oldu tedavi bırakalı canım, ilaç kullanmıyorum yani.
Adetimin 9.günümü hamile kalıcam???? Oldu teşekkürlerO zaman hamile olabilirsin canım inşallah öyledir bence bir kan testi yaptırıp emin ol