Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
helal olsun harika bi esin var.allah mutlulugunuz daim etsin.belki inanmayacaksin ama bende esimle dun konustum sorun onda oldugu icin beli etmesede baya uzuluo.biz cocuk icin birbirimizi sevmedik olsa guzel olur olmazsada biz birbirimize yetioruz beni bir cocuk gibi seviorsun sevgin sevkatin arkadsaligin ve babaligin bana yetior.dedim hersey nasip kismet.

Catlatma iğnesini ben cumartesi günü yapmıştım..Bugün 9.gün oluyor o zaman yarından sonra yaptirabilirim.. sen daha hasta olmadiysan inşallah tutmuştur o zaman..bizde burda seviniriz snn adına hem motive olur bize...

bende ilk defa yapacagim ama suan testleri yapioruz bu ayin 27 sinde beli olacak insallah hangi gun asilama yapilavagi.bana sorsan direk tup bebek yapsalar daha iyi bosuna zaman kaybetmeyiz ama belki tutar diyede umutluyum
İnşallah herşey iyi olur.. hakkında hayırlısı olsun canım.. tabi tüp daha sağlıklı ve daha garantili ama şuan maddi olarak onu kaldiramazdik biz.. o yüzden Aşılama yaptık.. senin imkanın varsa tabiki de tüp yap bence..

Merhaba ben yeni üye oldum birşey sormak istiyorum 6 gün önce asilama oldum ö günden beri hafif kasik ağrım var genelde oturup kalkarken ve yatdigim zaman oluyor idrar testi ne zaman yapsam iyi sonuç alabilirim cvp verirseniz sevinirim

merhabalar, idrar testi sonuc olarak guvenilir olmuyor kan testinin zamanini bekle istersen ve insAllah guzel haberini aliriz.

bugun hasta oldum Allah onumuzdeki aylarda insAllah nasip eder. beklemek sabirsizca cok iyi anliyorum nekadar gec yaptirirsan okadar iyi olur

[QUOTE="ecrin0631, Tskredrim allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 10 hormon iğnesi kullandım çatlatma iğnesini bir buçuk gün sonra aşılamam oldu şuan crinone jel kullanıyorum her akşam bir defa normalde eşimde ve bende hiç bir sorun yok sadece rahimimin üst kısmında kavis varmış bu yüzden gecikmeli gittiği için yaşımdan dolayi doktorum aşılamaya önerdi

Bu arada kullandığım jelden hiç sorun yaşamadım ne akintim var nede ilaç geri geliyor ilginiz için teşekkür ederim bu konularla alakalı beni bilgilendirirseniz sevinirim çok ihtiyacım var bilgilerinize

Bu arada kullandığım jelden hiç sorun yaşamadım ne akintim var nede ilaç geri geliyor ilginiz için teşekkür ederim bu konularla alakalı beni bilgilendirirseniz sevinirim çok ihtiyacım var bilgilerinize
acikcasi benim de pek bir bilgim yok elimden geldigi kadar yardimci olurum tabiki bana klomen(5gun)+ catlatma ignesi verildi bizim problemimiz sperm azligi insAllah Allah ikinci asilamamizda ya da omcesinde nasip eder insAllah sizinde guzel haberinizi aliriz

Merhaba kızlar bende bugün asilama yaptırdım bat 25 nisan hakkımızda hayırlısı ya çok istiyorum bi bebisim olsun

Kızlar değerlere bakım bi

Eklentiler

• 1491832973572-1109249901.jpg
    33,8 KB · Görüntüleme: 82
Merhaba kızlar tüp bebek tutma oranı %60 olmuş ben 2 asilama oldum tutmadı haziranda tüp bebek olacaktım fakat ekim veya kasıma kalacak . Çünkü hem is yerlerinden esimde bende çok izin kullandık hemde bedenimdeki hormonları atıp adetinin düzenli şekilde olmasını devamını getirmem lazım 17 nisan regl tarihim umarım ilk asilamada olduğu gibi 2 ay a yakın gecikme yaşamam.

bugun hasta oldum Allah onumuzdeki aylarda insAllah nasip eder. beklemek sabirsizca cok iyi anliyorum nekadar gec yaptirirsan okadar iyi olur
Canim hiç üzülme.. vardır Allahın bir bildiği.. İnşallah ilerde tutar..ama hiç ara verme bence..sonuna kadar mücadele et ve hiç modunu düşürme moralini bozma canım..

Benim de kasık agiralim vardı hala da var..Bugün 9. Gün..aşılamadan sonra 15 gün geçmesi gerekiyormuş..o zaman daha doğru olurmuş..o yüzden bende bekliyorum..sen de beklesen iyi olur.. hem catlatma iğnenin etkisi 10 gün sürüyormuş.. şimdi yaparsan testi yanlış sonuçlar alabilirsin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…