- 22 Mart 2017
- 36
- 13
- 37
helal olsun harika bi esin var.allah mutlulugunuz daim etsin.belki inanmayacaksin ama bende esimle dun konustum sorun onda oldugu icin beli etmesede baya uzuluo.biz cocuk icin birbirimizi sevmedik olsa guzel olur olmazsada biz birbirimize yetioruz beni bir cocuk gibi seviorsun sevgin sevkatin arkadsaligin ve babaligin bana yetior.dedim hersey nasip kismet.Kızlar 30 mart catlatma iğnesi 31 mart asilama oldum 7 nisanda Gece acilde kanda 5.71 di 9 nisan da öğlen 12 de kan testi 2.89 çıktı ...ilk asilammada 4. Ve 6. Günü kanda negatif ti ... bu hormonlar asilama dan aşılamaya ve vücudun o dönemdeki fonksiyonel durumuna göre değişiyor sanirim.2. Asilammada bol su içtim bir an önce hormon atmak için ise yaramıyor anlaşılan.. üzüldüm mu neden se hayır uzulmedim. Yaktım sigara mi atladım arabaya gezdim kocamlan .. eşim üzüldü sonra onunla Gece dünyanın en güzel kokusu filmini izledik. Eşim gözleri dolu bir şekilde cocuk değil sen daha onemlisin senle sağlıkla buyuyeteceksek olsun dedi.. yani olmayan herşeyde bir hayır var . Artık o kadar da takılmıyorum.
amin allag herkesin gonlune gore versinHayır canım eşimdede sorun yok benim 6 yaşında bir kızım var kardeş için uğraşıyorum.. Normal yoldan hamile kalmıştım ama 13 haftalıkken kalbi durdu malesef.. Bende direk aşılama yapalım dedim.. Hakkımızda hayırlısı inşallah
Çalış dersine bol bolYapmıyorum cnm ama bugün aşırı derecede kasiklarim agriyo duramiyorum ağrıdan akıntıda var bugün catliyo yumurtalar galiba
Catlatma iğnesini ben cumartesi günü yapmıştım..Bugün 9.gün oluyor o zaman yarından sonra yaptirabilirim.. sen daha hasta olmadiysan inşallah tutmuştur o zaman..bizde burda seviniriz snn adına hem motive olur bize...evet catlatma ignesinin etkisi 10 gun suruyormus 10 gun sonra yapilan test ssaglikli oluyormus ben 11. gun yaptirdim negatif cikgi 15. gun yaptirdim negatif cikti bugu 17. gunum hala hasta olamadim yarin doktoruma gidecem ama insAllah seninki tutar seninle birlikte bizde guzel duygulari yasariz bize umut olursun
İnşallah herşey iyi olur.. hakkında hayırlısı olsun canım.. tabi tüp daha sağlıklı ve daha garantili ama şuan maddi olarak onu kaldiramazdik biz.. o yüzden Aşılama yaptık.. senin imkanın varsa tabiki de tüp yap bence..bende ilk defa yapacagim ama suan testleri yapioruz bu ayin 27 sinde beli olacak insallah hangi gun asilama yapilavagi.bana sorsan direk tup bebek yapsalar daha iyi bosuna zaman kaybetmeyiz ama belki tutar diyede umutluyum
Geçmiş olsun canım.benimde sıkıntım yoktu bugun hasta oldum ve inanilmaz sancim var yarin doktora gidecem insAllah kist olmamistir dogum komtrol hapi kullanmak istemiyorum
merhabalar, idrar testi sonuc olarak guvenilir olmuyor kan testinin zamanini bekle istersen ve insAllah guzel haberini aliriz.Merhaba ben yeni üye oldum birşey sormak istiyorum 6 gün önce asilama oldum ö günden beri hafif kasik ağrım var genelde oturup kalkarken ve yatdigim zaman oluyor idrar testi ne zaman yapsam iyi sonuç alabilirim cvp verirseniz sevinirim
bugun hasta oldum Allah onumuzdeki aylarda insAllah nasip eder. beklemek sabirsizca cok iyi anliyorum nekadar gec yaptirirsan okadar iyi olurCatlatma iğnesini ben cumartesi günü yapmıştım..Bugün 9.gün oluyor o zaman yarından sonra yaptirabilirim.. sen daha hasta olmadiysan inşallah tutmuştur o zaman..bizde burda seviniriz snn adına hem motive olur bize...
acikcasi benim de pek bir bilgim yok elimden geldigi kadar yardimci olurum tabiki bana klomen(5gun)+ catlatma ignesi verildi bizim problemimiz sperm azligi insAllah Allah ikinci asilamamizda ya da omcesinde nasip eder insAllah sizinde guzel haberinizi alirizBu arada kullandığım jelden hiç sorun yaşamadım ne akintim var nede ilaç geri geliyor ilginiz için teşekkür ederim bu konularla alakalı beni bilgilendirirseniz sevinirim çok ihtiyacım var bilgilerinize
Cnm moralim bozuk eşime bugün yeniden sperm testi yaptık üroloji doktoru tüp bebeğe başlayın dedi zamn kaybetmedenÇalış dersine bol bol
devam et aynı satte 3 saat sıvı tüketmeden devam et testi yapmaya yavaş yavaş koyulaşır inşallhYaptım test. Silik hem de çok. Belki de adetim yaklaştı. Hiç bilmiyorum.
Canim hiç üzülme.. vardır Allahın bir bildiği.. İnşallah ilerde tutar..ama hiç ara verme bence..sonuna kadar mücadele et ve hiç modunu düşürme moralini bozma canım..bugun hasta oldum Allah onumuzdeki aylarda insAllah nasip eder. beklemek sabirsizca cok iyi anliyorum nekadar gec yaptirirsan okadar iyi olur
insAllah asilamam pozitif ve saglikla sonuclanir guzel habeeleeini alirizMerhaba kızlar bende bugün asilama yaptırdım bat 25 nisan hakkımızda hayırlısı ya çok istiyorum bi bebisim olsun
Benim de kasık agiralim vardı hala da var..Bugün 9. Gün..aşılamadan sonra 15 gün geçmesi gerekiyormuş..o zaman daha doğru olurmuş..o yüzden bende bekliyorum..sen de beklesen iyi olur.. hem catlatma iğnenin etkisi 10 gün sürüyormuş.. şimdi yaparsan testi yanlış sonuçlar alabilirsin canım..Merhaba ben yeni üye oldum birşey sormak istiyorum 6 gün önce asilama oldum ö günden beri hafif kasik ağrım var genelde oturup kalkarken ve yatdigim zaman oluyor idrar testi ne zaman yapsam iyi sonuç alabilirim cvp verirseniz sevinirim