Benim yasimdakilerin 2 tane uctane çocuğu var cnm üzülüyorum onları görünce zaman çabuk geçiyor senin nie kritikCanım daha yasin küçükmüş olur Allahın izniyle üzülme sen umudunu kaybetme asıl benim bundan sonra durumum kritik allahım hepimize yardım etsin kimsenin kucağını boş birakmasin
Amin cnm inş bebisin seninledir beklemek çok zor anlıyorum su an seni bende bir kez aşılama olmuştum zaman geçmek bilmiyodu 10. gününde kan yaptır sonuç o zamn belli oluyoAllahın izniyle olur canım sen psikolojik olarak rahat olman lazım önemli olan o ben 37 yaşındayım benimde 7 gün önce aşılamak oldu bu sene aşılama ve tüp bebekten yararlanabiliyor bir sene ara verirsem devlet karsilamiyor benim hiç vaktim kalmadı yinede ümidimi kesmiyorum doktor aşılamak yüzde 20 yüzde 30 şansın var dedi bakalım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
İnşallah canım allahim hepimizi yüzünü güldürsün 10.gun idrar testi yapayım diye düşünüyorum haftaya perşembe hastaneye gidicem o gün 15 gün oluyor doktorum 15 gün sonra gel demişti adet olmazsam test yapılacak olursam ikinci aşılamaya başlanacak şuan crinone jel kullanıyorum akşamları haftaya çarşambada ilacım biticekAmin cnm inş bebisin seninledir beklemek çok zor anlıyorum su an seni bende bir kez aşılama olmuştum zaman geçmek bilmiyodu 10. gününde kan yaptır sonuç o zamn belli oluyo
İdrar yapma yanıltır seni iğneden dolayı pozitif çıkar kanda baktir değer hamilelik degerindeyse iki gün sonra tekrar yaptır yukselmismi diye 15 gün beklemene gerek yok ama yinede sen bilirsin eğer Dayana biliyorsan hem idrar hem kanı 15 yaptirİnşallah canım allahim hepimizi yüzünü güldürsün 10.gun idrar testi yapayım diye düşünüyorum haftaya perşembe hastaneye gidicem o gün 15 gün oluyor doktorum 15 gün sonra gel demişti adet olmazsam test yapılacak olursam ikinci aşılamaya başlanacak şuan crinone jel kullanıyorum akşamları haftaya çarşambada ilacım biticek
Bekleyebildigim kadar bekliycem bakalım canım allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah tskredrim ederimİdrar yapma yanıltır seni iğneden dolayı pozitif çıkar kanda baktir değer hamilelik degerindeyse iki gün sonra tekrar yaptır yukselmismi diye 15 gün beklemene gerek yok ama yinede sen bilirsin eğer Dayana biliyorsan hem idrar hem kanı 15 yaptir
Can'ım sen niye hemen tüp düşünüyorsun? Daha yumurtlama tedavisi bile görmedin doğru düzgün. Hem yaşında küçük. Ben daha yeni evlenmiştim o yaşta.Y
Benim yasimdakilerin 2 tane uctane çocuğu var cnm üzülüyorum onları görünce zaman çabuk geçiyor senin nie kritik
Eşimin sperm sayısı çok düşük üroloji doktoru tüp bebeğe başlayın dedi doktoruma attım sonucu cvp atmış birkere aşılama deneriz olmasa tüp bebeğe gondeririz dediCan'ım sen niye hemen tüp düşünüyorsun? Daha yumurtlama tedavisi bile görmedin doğru düzgün. Hem yaşında küçük. Ben daha yeni evlenmiştim o yaşta.
Sen başka doktorlara da görün. Hemen tüp gerektiren ciddi bir şey yoktur umarım.
Bende 2 gündür yürüyüşe başladım, bu dr dönemlerinde e ilaçlar da içtik 55 ten 62 ye çıkmışım. Patates ve su başka bişey ne yiyorum ne içiyorum,kalsiyum içinde arada bi kase yoğurt. 55 e inmem lazımCnm yaş 27 kilo 54 bende daha fazla zamn kaybetmek istemiyorum
Ahhh ahhh bende evlilik için 33 ü beklemeyeydim iyiydiCan'ım sen niye hemen tüp düşünüyorsun? Daha yumurtlama tedavisi bile görmedin doğru düzgün. Hem yaşında küçük. Ben daha yeni evlenmiştim o yaşta.
Sen başka doktorlara da görün. Hemen tüp gerektiren ciddi bir şey yoktur umarım.
Ben öleyim o zaman, 35 oldumY
Benim yasimdakilerin 2 tane uctane çocuğu var cnm üzülüyorum onları görünce zaman çabuk geçiyor senin nie kritik
Fazla. Kilon yokki nie klo vermeye calisiyosunBende 2 gündür yürüyüşe başladım, bu dr dönemlerinde e ilaçlar da içtik 55 ten 62 ye çıkmışım. Patates ve su başka bişey ne yiyorum ne içiyorum,kalsiyum içinde arada bi kase yoğurt. 55 e inmem lazım
Sizler benden buyuksunuz anladım kadarıyla ablalarimsinizBen öleyim o zaman, 35 oldum
Özge abla sen kaç yaşındasın kaç kilosunCan'ım sen niye hemen tüp düşünüyorsun? Daha yumurtlama tedavisi bile görmedin doğru düzgün. Hem yaşında küçük. Ben daha yeni evlenmiştim o yaşta.
Canım ben kendi isteğim ile bekledim vücudum hormonları atıp normal düzenine girdiğinde daha sağlıklı bir olacağına inanıyorum. Tüp bebek için smrna yı düşünüyoruz ama ancak ekimde izin alıp gidebilirim esimle. Bekliycem hepimizin hakkinda hayirlisi olsun
Bende yaş 36 canım, boy 175, kilo 80Cnm yaş 27 kilo 54 bende daha fazla zamn kaybetmek istemiyorum
Sanırım en büyüğünüz benim burda canlarım allah yardımcımız olsunBende yaş 36 canım, boy 175, kilo 80anlayacağın her açıdan alarm veriyorum.
Abla boyuna göre kilon iyiBende yaş 36 canım, boy 175, kilo 80anlayacağın her açıdan alarm veriyorum.
Amin abla Rabbim kucagimizi boş bırakmasın biran önce evlat kokusunu tattırır bizeSanırım en büyüğünüz benim burda canlarım allah yardımcımız olsun