Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Y
Canım daha yasin küçükmüş olur Allahın izniyle üzülme sen umudunu kaybetme asıl benim bundan sonra durumum kritik allahım hepimize yardım etsin kimsenin kucağını boş birakmasin
Benim yasimdakilerin 2 tane uctane çocuğu var cnm üzülüyorum onları görünce zaman çabuk geçiyor senin nie kritik

Allahın izniyle olur canım sen psikolojik olarak rahat olman lazım önemli olan o ben 37 yaşındayım benimde 7 gün önce aşılamak oldu bu sene aşılama ve tüp bebekten yararlanabiliyor bir sene ara verirsem devlet karsilamiyor benim hiç vaktim kalmadı yinede ümidimi kesmiyorum doktor aşılamak yüzde 20 yüzde 30 şansın var dedi bakalım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Amin cnm inş bebisin seninledir beklemek çok zor anlıyorum su an seni bende bir kez aşılama olmuştum zaman geçmek bilmiyodu 10. gününde kan yaptır sonuç o zamn belli oluyo

Amin cnm inş bebisin seninledir beklemek çok zor anlıyorum su an seni bende bir kez aşılama olmuştum zaman geçmek bilmiyodu 10. gününde kan yaptır sonuç o zamn belli oluyo
İnşallah canım allahim hepimizi yüzünü güldürsün 10.gun idrar testi yapayım diye düşünüyorum haftaya perşembe hastaneye gidicem o gün 15 gün oluyor doktorum 15 gün sonra gel demişti adet olmazsam test yapılacak olursam ikinci aşılamaya başlanacak şuan crinone jel kullanıyorum akşamları haftaya çarşambada ilacım biticek

İdrar yapma yanıltır seni iğneden dolayı pozitif çıkar kanda baktir değer hamilelik degerindeyse iki gün sonra tekrar yaptır yukselmismi diye 15 gün beklemene gerek yok ama yinede sen bilirsin eğer Dayana biliyorsan hem idrar hem kanı 15 yaptir

Bekleyebildigim kadar bekliycem bakalım canım allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah tskredrim ederim

Y

Benim yasimdakilerin 2 tane uctane çocuğu var cnm üzülüyorum onları görünce zaman çabuk geçiyor senin nie kritik
Can'ım sen niye hemen tüp düşünüyorsun? Daha yumurtlama tedavisi bile görmedin doğru düzgün. Hem yaşında küçük. Ben daha yeni evlenmiştim o yaşta.
Sen başka doktorlara da görün. Hemen tüp gerektiren ciddi bir şey yoktur umarım.

Eşimin sperm sayısı çok düşük üroloji doktoru tüp bebeğe başlayın dedi doktoruma attım sonucu cvp atmış birkere aşılama deneriz olmasa tüp bebeğe gondeririz dedi

Cnm yaş 27 kilo 54 bende daha fazla zamn kaybetmek istemiyorum
Bende 2 gündür yürüyüşe başladım, bu dr dönemlerinde e ilaçlar da içtik 55 ten 62 ye çıkmışım. Patates ve su başka bişey ne yiyorum ne içiyorum,kalsiyum içinde arada bi kase yoğurt. 55 e inmem lazım

Ahhh ahhh bende evlilik için 33 ü beklemeyeydim iyiydi

Fazla. Kilon yokki nie klo vermeye calisiyosun

Özge abla sen kaç yaşındasın kaç kilosun

Anladım canım benim hormonlara bakıldı bu hafta her şey normaldi ama haklısın tabi nasıl rahat edeceksen öyle başla inşallah hayırlı olur hakkımızda.
Bende bu izinleri patronla konuştum hastane olaylarını tamamen maaşımdan kestiriyorum, yıllık iznime dokundurtmuyorum. Benimde kafam rahat onunda en azından diyorum o yüzden biraz acele ediyorum aslında yazın herkesin tatil planı zamanı benim gidişlerim daha dikkat çekecek en azından ramazanda yapılırsa kimse tatile gitmez diye düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…