Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
seni umutlandirmak istemem ama hamile ola bilirsin bu sitede bu gibi belirtilerde genelde gebe kalmislar.tabu normal adet oncesi sendromda ola bilior insallah hamilesindir canim ben daha o asamaya gelemedim

Bende 3 nisanda aşılama oldum canm. Daha test için çok erken bence

ilacin etkisi 10. gunden itibaren bitiyor biraz daha sabret insAllah hamilesindir

seni umutlandirmak istemem ama hamile ola bilirsin bu sitede bu gibi belirtilerde genelde gebe kalmislar.tabu normal adet oncesi sendromda ola bilior insallah hamilesindir canim ben daha o asamaya gelemedim
Normalde adet öncesi sadece kasık ağrılarım vardı o kdr..Göğüs ağrısı hiç olmamıştı diyebilirim..belki 2 veya 3 defa olmuştur.. yani her zaman ki adet öncesi sendromuna da benzemiyor.. İnşallah tutmuştur.. sen Aşılama yaptın mi canım? Yapmak mi istiyorsun?

Bişi soracam canım.. hangi ilacın etkisi 10 gün sürüyor? Catlatma ilacı mi?!
evet catlatma ignesinin etkisi 10 gun suruyormus 10 gun sonra yapilan test ssaglikli oluyormus ben 11. gun yaptirdim negatif cikgi 15. gun yaptirdim negatif cikti bugu 17. gunum hala hasta olamadim yarin doktoruma gidecem ama insAllah seninki tutar seninle birlikte bizde guzel duygulari yasariz bize umut olursun

bende ilk defa yapacagim ama suan testleri yapioruz bu ayin 27 sinde beli olacak insallah hangi gun asilama yapilavagi.bana sorsan direk tup bebek yapsalar daha iyi bosuna zaman kaybetmeyiz ama belki tutar diyede umutluyum

Herkese Merhabalar kızlar. Bende bu ay aşılama olucam inşallah. 6 gün iğne kullandım. Yarın yumurta kontrolum var. Bakalım ne diyecek doktor.Aşılaması tutan arkadaş varsa tebrik ederim. Inşallah bizimki de tutar...

insAllah olumlu sonuc alirsin ve guzel haberlerin bize umut olur
klomen yerine mi igne kullaniyorsun?

Akıntılara artık güvenmiyorum ben be canım. Kafalarına göre takılıo onlar cunku, üşütmektende gelebiliyor çnkü. Ovü test yapmıyo musun? Ben bu ay yapıcam yine napiim
Yapmıyorum cnm ama bugün aşırı derecede kasiklarim agriyo duramiyorum ağrıdan akıntıda var bugün catliyo yumurtalar galiba

insAllah olumlu sonuc alirsin ve guzel haberlerin bize umut olur
klomen yerine mi igne kullaniyorsun?
Evet canım aslında benim yumurtlama ve çatlama sorunu yok ama doktor iğneyle aşılama da başarı şansı yüksek dedi o yüzden Gonal-f kullandım.. Hayırlısı hakkımızda

Evet canım aslında benim yumurtlama ve çatlama sorunu yok ama doktor iğneyle aşılama da başarı şansı yüksek dedi o yüzden Gonal-f kullandım.. Hayırlısı hakkımızda
benimde sıkıntım yoktu bugun hasta oldum ve inanilmaz sancim var yarin doktora gidecem insAllah kist olmamistir dogum komtrol hapi kullanmak istemiyorum

leylacim sorun esindemi ? bendede sorun yok ama esimin spermsayisi az.
Hayır canım eşimdede sorun yok benim 6 yaşında bir kızım var kardeş için uğraşıyorum.. Normal yoldan hamile kalmıştım ama 13 haftalıkken kalbi durdu malesef.. Bende direk aşılama yapalım dedim.. Hakkımızda hayırlısı inşallah

Kızlar 30 mart catlatma iğnesi 31 mart asilama oldum 7 nisanda Gece acilde kanda 5.71 di 9 nisan da öğlen 12 de kan testi 2.89 çıktı ...ilk asilammada 4. Ve 6. Günü kanda negatif ti ... bu hormonlar asilama dan aşılamaya ve vücudun o dönemdeki fonksiyonel durumuna göre değişiyor sanirim.2. Asilammada bol su içtim bir an önce hormon atmak için ise yaramıyor anlaşılan.. üzüldüm mu neden se hayır uzulmedim. Yaktım sigara mi atladım arabaya gezdim kocamlan .. eşim üzüldü sonra onunla Gece dünyanın en güzel kokusu filmini izledik. Eşim gözleri dolu bir şekilde cocuk değil sen daha onemlisin senle sağlıkla buyuyeteceksek olsun dedi.. yani olmayan herşeyde bir hayır var . Artık o kadar da takılmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…