- 22 Mart 2017
- 36
- 13
- 37
seni umutlandirmak istemem ama hamile ola bilirsin bu sitede bu gibi belirtilerde genelde gebe kalmislar.tabu normal adet oncesi sendromda ola bilior insallah hamilesindir canim ben daha o asamaya gelemedimMerhaba arkadaşlar. Ben 3 nisanda Aşılama yaptirmistim ve kasık ağrılarımdan ve göğüs hassasligimdan bişey hissetmiyorum.. yarın yarın 1 hafta olacak.. hiç test yapmadım.. Ağır iş yapmadım ama normal hayatıma devam ettim.. kan testi yaptırmak istiyorum.. 1 hafta sonra yapan var mı aranızda?! Ha bide Üşüyorum.. uykuya dalıyorum bir an.. cvp verirseniz çok sevinirim..
Bende 3 nisanda aşılama oldum canm. Daha test için çok erken benceMerhaba arkadaşlar. Ben 3 nisanda Aşılama yaptirmistim ve kasık ağrılarımdan ve göğüs hassasligimdan bişey hissetmiyorum.. yarın yarın 1 hafta olacak.. hiç test yapmadım.. Ağır iş yapmadım ama normal hayatıma devam ettim.. kan testi yaptırmak istiyorum.. 1 hafta sonra yapan var mı aranızda?! Ha bide Üşüyorum.. uykuya dalıyorum bir an.. cvp verirseniz çok sevinirim..
ilacin etkisi 10. gunden itibaren bitiyor biraz daha sabret insAllah hamilesindirMerhaba arkadaşlar. Ben 3 nisanda Aşılama yaptirmistim ve kasık ağrılarımdan ve göğüs hassasligimdan bişey hissetmiyorum.. yarın yarın 1 hafta olacak.. hiç test yapmadım.. Ağır iş yapmadım ama normal hayatıma devam ettim.. kan testi yaptırmak istiyorum.. 1 hafta sonra yapan var mı aranızda?! Ha bide Üşüyorum.. uykuya dalıyorum bir an.. cvp verirseniz çok sevinirim..
Ayy inşallah.. yarın 7.gün olacak çok sabırsızlaniyorum açıkçası..ilacin etkisi 10. gunden itibaren bitiyor biraz daha sabret insAllah hamilesindir
Bence de çok erken de..işte merak konusu canım.. İnşallah seninki de tutmuştur..Bende 3 nisanda aşılama oldum canm. Daha test için çok erken bence
Normalde adet öncesi sadece kasık ağrılarım vardı o kdr..Göğüs ağrısı hiç olmamıştı diyebilirim..belki 2 veya 3 defa olmuştur.. yani her zaman ki adet öncesi sendromuna da benzemiyor.. İnşallah tutmuştur.. sen Aşılama yaptın mi canım? Yapmak mi istiyorsun?seni umutlandirmak istemem ama hamile ola bilirsin bu sitede bu gibi belirtilerde genelde gebe kalmislar.tabu normal adet oncesi sendromda ola bilior insallah hamilesindir canim ben daha o asamaya gelemedim
Bişi soracam canım.. hangi ilacın etkisi 10 gün sürüyor? Catlatma ilacı mi?!ilacin etkisi 10. gunden itibaren bitiyor biraz daha sabret insAllah hamilesindir
evet catlatma ignesinin etkisi 10 gun suruyormus 10 gun sonra yapilan test ssaglikli oluyormus ben 11. gun yaptirdim negatif cikgi 15. gun yaptirdim negatif cikti bugu 17. gunum hala hasta olamadim yarin doktoruma gidecem ama insAllah seninki tutar seninle birlikte bizde guzel duygulari yasariz bize umut olursunBişi soracam canım.. hangi ilacın etkisi 10 gün sürüyor? Catlatma ilacı mi?!
bende ilk defa yapacagim ama suan testleri yapioruz bu ayin 27 sinde beli olacak insallah hangi gun asilama yapilavagi.bana sorsan direk tup bebek yapsalar daha iyi bosuna zaman kaybetmeyiz ama belki tutar diyede umutluyumNormalde adet öncesi sadece kasık ağrılarım vardı o kdr..Göğüs ağrısı hiç olmamıştı diyebilirim..belki 2 veya 3 defa olmuştur.. yani her zaman ki adet öncesi sendromuna da benzemiyor.. İnşallah tutmuştur.. sen Aşılama yaptın mi canım? Yapmak mi istiyorsun?
İnşallah güzel hayırlı haberlerini alırız :)Canım inşl hamilesindir de hep birlikte seviniriz. Bende yarın yaptıracağım test. İnşl hayırlı bir sonuç alırım.
insAllah olumlu sonuc alirsin ve guzel haberlerin bize umut olurHerkese Merhabalar kızlar. Bende bu ay aşılama olucam inşallah. 6 gün iğne kullandım. Yarın yumurta kontrolum var. Bakalım ne diyecek doktor.Aşılaması tutan arkadaş varsa tebrik ederim. Inşallah bizimki de tutar...
Kaçıncı gündesin ? Hiç mi silikleşmelerde biraz daha koyu olan olmadı ?Yaptım test. Silik hem de çok. Belki de adetim yaklaştı. Hiç bilmiyorum.
Akıntılara artık güvenmiyorum ben be canım. Kafalarına göre takılıo onlar cunku, üşütmektende gelebiliyor çnkü. Ovü test yapmıyo musun? Ben bu ay yapıcam yine napiimBenim beyaz akıntım başladı yumurta catladimi acaba cnm
Yapmıyorum cnm ama bugün aşırı derecede kasiklarim agriyo duramiyorum ağrıdan akıntıda var bugün catliyo yumurtalar galibaAkıntılara artık güvenmiyorum ben be canım. Kafalarına göre takılıo onlar cunku, üşütmektende gelebiliyor çnkü. Ovü test yapmıyo musun? Ben bu ay yapıcam yine napiim
Evet canım aslında benim yumurtlama ve çatlama sorunu yok ama doktor iğneyle aşılama da başarı şansı yüksek dedi o yüzden Gonal-f kullandım.. Hayırlısı hakkımızdainsAllah olumlu sonuc alirsin ve guzel haberlerin bize umut olur
klomen yerine mi igne kullaniyorsun?
benimde sıkıntım yoktu bugun hasta oldum ve inanilmaz sancim var yarin doktora gidecem insAllah kist olmamistir dogum komtrol hapi kullanmak istemiyorumEvet canım aslında benim yumurtlama ve çatlama sorunu yok ama doktor iğneyle aşılama da başarı şansı yüksek dedi o yüzden Gonal-f kullandım.. Hayırlısı hakkımızda
leylacim sorun esindemi ? bendede sorun yok ama esimin spermsayisi az.Evet canım aslında benim yumurtlama ve çatlama sorunu yok ama doktor iğneyle aşılama da başarı şansı yüksek dedi o yüzden Gonal-f kullandım.. Hayırlısı hakkımızda
Hayır canım eşimdede sorun yok benim 6 yaşında bir kızım var kardeş için uğraşıyorum.. Normal yoldan hamile kalmıştım ama 13 haftalıkken kalbi durdu malesef.. Bende direk aşılama yapalım dedim.. Hakkımızda hayırlısı inşallahleylacim sorun esindemi ? bendede sorun yok ama esimin spermsayisi az.