- 26 Ocak 2012
- 1.300
- 1.113
Bugün test yaptın mı? Çıkmadı mı hala çizgi ?Doktor demişti. Rahim duvarından parçalar dökülüyormuş. Belki de yumurtladın bilemiyorum tabi. Farkında olmamışsındır.
Yok Can'ım yapmadım. Bir şey hissetmiyorum. Akıntım da Yok. Ben de yumurtlamadım sanırımBugün test yaptın mı? Çıkmadı mı hala çizgi ?
insAllah hamilesinizdir Allah bebek isteyen herkesin sesini duysun icinde benide. ben yeni uye oldum 2. asilamanizi nekadar sure sonra yaptirdiniz ve w. asilamayi da 1. asilamayi yapan doktorami yaptirdiniz. bize 1. asilamada nasip olmadi 2. asilamayi dusunuyoruz kendi yasadiklarinizi paylasabilir misiniz? 2 asilama icin oneeileriniz var mi?Kızlar HAMILEYIM GALIBAAA 31 mart da2. Asilamami şimdi yani gece 12 de kan verdim 5.71 sonuç ilk asilamada ilac etkisini meraktan için 4. Gün kan verdim 0.100 du 6. Günü de belki yükselir diye verdim gene negatif ti bol da su tukettim bu sefer 9. Gün ele alırsak tutmuş sanirim insallah yaa isin garibi sevinemedim eşim sakinligime şaşırdı. Dedim 2 gün sonra yüksek çıkmaz falan erken sevinmedim dedim oda kursakta kaldı sevinci.. 30 mart sabah 12 de vuruldum ovitral i 8 gün bitmiş oluyor bilemiyorum ki ben hissediyorum dedim eşime kan vermeden önce ama şimdi çok düşük sevinemiyorum gerçi Aşılama gününü sayarsak 8 günlük bebek ne kadar bthcg salgılar dimi..allahım sen kimsenin kucağını boş bırakma dusmanima bile evlat hasreti verip evlatla sınama rabbim tüm isteyen arkadaşlarıma nasip etsin analık babalık duygusunu tüm isteyenlere taddirsin. Hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarimizi kucaklamayi nasip etsin rabbim.Bugun cuma bol dua ettim böyle gerçi şimdi cumartesiye girmiş bulunuyoruz. Bu arada ilk gebeligimde de 2. Haftasinda bulanti kusma yasadim eger 2 gundur olan bulanti (bugun kusturdu sabah) tam kan idrarda verdim extra bir l rahatsızlık fln da yok insallah bebisim benimle..
Komedi yaYok Can'ım yapmadım. Bir şey hissetmiyorum. Akıntım da Yok. Ben de yumurtlamadım sanırım
Yaptım test. Silik hem de çok. Belki de adetim yaklaştı. Hiç bilmiyorum.Komedi ya
Benim beyaz akıntım başladı yumurta catladimi acaba cnmKomedi ya
Canım ikiside devlette hangi dr a denk gelirse ona yaptırdım. Ilkinde m dikkat ettim cenine jel kullandım. Olmadı. 2 . De allaha emanet dedim C ronine jel bile kullanmadım ve öyle yazmadım fazla ağır işlerden kaçındım. Sigarayi gunde 2 kere ictim dunden beri icmiyorum ama sonuc suan pozitif oldugu icin insallah yarin yukselir.insAllah hamilesinizdir Allah bebek isteyen herkesin sesini duysun icinde benide. ben yeni uye oldum 2. asilamanizi nekadar sure sonra yaptirdiniz ve w. asilamayi da 1. asilamayi yapan doktorami yaptirdiniz. bize 1. asilamada nasip olmadi 2. asilamayi dusunuyoruz kendi yasadiklarinizi paylasabilir misiniz? 2 asilama icin oneeileriniz var mi?
insAllah saglikli bir sekilde yukselir ben ozel hastanede yaptirdim gayet dikkat ettim sigara alkol kullanan biri degilim ikinci asilamayi istanbulda yaptirmayi dusunuyorum tup bebek merkezinde eger 2.ds olmazsa siye devam edecegim bir yer olmasi adina bizim burada ne ozel hastane ne de devlet hastanesi tup bebek yapiyor. 1. asilamamin kan tahlilini 11. gunde yaptirmistim negatif cikti ama hala regly olamadim.Canım ikiside devlette hangi dr a denk gelirse ona yaptırdım. Ilkinde m dikkat ettim cenine jel kullandım. Olmadı. 2 . De allaha emanet dedim C ronine jel bile kullanmadım ve öyle yazmadım fazla ağır işlerden kaçındım. Sigarayi gunde 2 kere ictim dunden beri icmiyorum ama sonuc suan pozitif oldugu icin insallah yarin yukselir.
9 gün sonra derken asilamadan mi iğneden sonra mi canım ben iğneden sonra yaptırdım ilk asilamada 4. Ve 6. Gün ilaç etkisini meraktan kan yaptırdım negatif ti etkisi 5 günden fazla degil gibi geliyor etkisi tabi bünye den bünyeye değişiyordu.r. ama gene De kimseye demedim emin olmadan. Bugünde sabah 8 de arabaya atlayip gezmeyee gittim 3 saat birde oralarda gezdim indim çıktım yani varsa allaha emanet net olmadığından rahat takıldım ama dikkat ettim tabi gene de abartmadan olursa da sukur olmazsada sukur rabbimin bir bildigi vardır .İnş cnm bebisin sana sımsıkı tutunur bende 9 gün sonra yaptırmıştır 6 çıkmıştı 11 tekrar yaptirmistim düşmüştü degerim sevincini kursağında bırakmak istemem ama sen yinede 13 gününde yaptır test kesin sonuç için sonra çok üzülürsün benim gibi
Asilamadan sonra cnm9 gün sonra derken asilamadan mi iğneden sonra mi canım ben iğneden sonra yaptırdım ilk asilamada 4. Ve 6. Gün ilaç etkisini meraktan kan yaptırdım negatif ti etkisi 5 günden fazla degil gibi geliyor etkisi tabi bünye den bünyeye değişiyordu.r. ama gene De kimseye demedim emin olmadan. Bugünde sabah 8 de arabaya atlayip gezmeyee gittim 3 saat birde oralarda gezdim indim çıktım yani varsa allaha emanet net olmadığından rahat takıldım ama dikkat ettim tabi gene de abartmadan olursa da sukur olmazsada sukur rabbimin bir bildigi vardır .
iyi haberini almak icin dua edecem bende haftaici istanbul fulya bahceci ye gidecem sonuc negatifse insAllah hemen regly olurumda duzene girerimIlk asilamada ben 56 gün sonra regli oldum.2. Asilamani 3 ay aradan sonra yaptırdım eski adet düzenini bekledim oldu şükür. Şimdi bir tek yarın değerin yükselmesini bekliyorum. Idrar testine yemin liyım hamileligim kesinlesmeden ve 50 üzeri olmadan yapmiycam. Ondan yarın gene kan ver cem . Hayırlısı neyse o olsun
Inşallah benimde duam seninle ve burada olan olmayan tum evlat isteyenler icin canım 2017 de tüm isteyenler hamile kalsın 2018 e ana baba olarak sağlıklı evlatlarımız kucağımızda girelimiyi haberini almak icin dua edecem bende haftaici istanbul fulya bahceci ye gidecem sonuc negatifse insAllah hemen regly olurumda duzene girerim
aminnn insAllahhhInşallah benimde duam seninle ve burada olan olmayan tum evlat isteyenler icin canım 2017 de tüm isteyenler hamile kalsın 2018 e ana baba olarak sağlıklı evlatlarımız kucağımızda girelim
HAyırlı olsun canım gözün aydın :) değerlerin yükselir inşallah bebişin tutunur sana sımsıkı :)Kızlar HAMILEYIM GALIBAAA 31 mart da2. Asilamami şimdi yani gece 12 de kan verdim 5.71 sonuç ilk asilamada ilac etkisini meraktan için 4. Gün kan verdim 0.100 du 6. Günü de belki yükselir diye verdim gene negatif ti bol da su tukettim bu sefer 9. Gün ele alırsak tutmuş sanirim insallah yaa isin garibi sevinemedim eşim sakinligime şaşırdı. Dedim 2 gün sonra yüksek çıkmaz falan erken sevinmedim dedim oda kursakta kaldı sevinci.. 30 mart sabah 12 de vuruldum ovitral i 8 gün bitmiş oluyor bilemiyorum ki ben hissediyorum dedim eşime kan vermeden önce ama şimdi çok düşük sevinemiyorum gerçi Aşılama gününü sayarsak 8 günlük bebek ne kadar bthcg salgılar dimi..allahım sen kimsenin kucağını boş bırakma dusmanima bile evlat hasreti verip evlatla sınama rabbim tüm isteyen arkadaşlarıma nasip etsin analık babalık duygusunu tüm isteyenlere taddirsin. Hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarimizi kucaklamayi nasip etsin rabbim.Bugun cuma bol dua ettim böyle gerçi şimdi cumartesiye girmiş bulunuyoruz. Bu arada ilk gebeligimde de 2. Haftasinda bulanti kusma yasadim eger 2 gundur olan bulanti (bugun kusturdu sabah) tam kan idrarda verdim extra bir l rahatsızlık fln da yok insallah bebisim benimle..
Inşallah canım hepimizin ki tutar insallahHAyırlı olsun canım gözün aydın :) değerlerin yükselir inşallah bebişin tutunur sana sımsıkı :)
sonuc mrgativse nasil hamilesin anlamadim. hala cozmus degilm ya bi asilama yapaydimda anliyaydim ne demek istediginizi.insallah hamilesindir insallahHAyırlı olsun canım gözün aydın :) değerlerin yükselir inşallah bebişin tutunur sana sımsıkı :)
Kızlar HAMILEYIM GALIBAAA 31 mart da2. Asilamami şimdi yani gece 12 de kan verdim 5.71 sonuç ilk asilamada ilac etkisini meraktan için 4. Gün kan verdim 0.100 du 6. Günü de belki yükselir diye verdim gene negatif ti bol da su tukettim bu sefer 9. Gün ele alırsak tutmuş sanirim insallah yaa isin garibi sevinemedim eşim sakinligime şaşırdı. Dedim 2 gün sonra yüksek çıkmaz falan erken sevinmedim dedim oda kursakta kaldı sevinci.. 30 mart sabah 12 de vuruldum ovitral i 8 gün bitmiş oluyor bilemiyorum ki ben hissediyorum dedim eşime kan vermeden önce ama şimdi çok düşük sevinemiyorum gerçi Aşılama gününü sayarsak 8 günlük bebek ne kadar bthcg salgılar dimi..allahım sen kimsenin kucağını boş bırakma dusmanima bile evlat hasreti verip evlatla sınama rabbim tüm isteyen arkadaşlarıma nasip etsin analık babalık duygusunu tüm isteyenlere taddirsin. Hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarimizi kucaklamayi nasip etsin rabbim.Bugun cuma bol dua ettim böyle gerçi şimdi cumartesiye girmiş bulunuyoruz. Bu arada ilk gebeligimde de 2. Haftasinda bulanti kusma yasadim eger 2 gundur olan bulanti (bugun kusturdu sabah) tam kan idrarda verdim extra bir l rahatsızlık fln da yok insallah bebisim benimle..