Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
insAllah hamilesinizdir Allah bebek isteyen herkesin sesini duysun icinde benide. ben yeni uye oldum 2. asilamanizi nekadar sure sonra yaptirdiniz ve w. asilamayi da 1. asilamayi yapan doktorami yaptirdiniz. bize 1. asilamada nasip olmadi 2. asilamayi dusunuyoruz kendi yasadiklarinizi paylasabilir misiniz? 2 asilama icin oneeileriniz var mi?

Canım ikiside devlette hangi dr a denk gelirse ona yaptırdım. Ilkinde m dikkat ettim cenine jel kullandım. Olmadı. 2 . De allaha emanet dedim C ronine jel bile kullanmadım ve öyle yazmadım fazla ağır işlerden kaçındım. Sigarayi gunde 2 kere ictim dunden beri icmiyorum ama sonuc suan pozitif oldugu icin insallah yarin yukselir.

insAllah saglikli bir sekilde yukselir ben ozel hastanede yaptirdim gayet dikkat ettim sigara alkol kullanan biri degilim ikinci asilamayi istanbulda yaptirmayi dusunuyorum tup bebek merkezinde eger 2.ds olmazsa siye devam edecegim bir yer olmasi adina bizim burada ne ozel hastane ne de devlet hastanesi tup bebek yapiyor. 1. asilamamin kan tahlilini 11. gunde yaptirmistim negatif cikti ama hala regly olamadim.

Ilk asilamada ben 56 gün sonra regli oldum.2. Asilamani 3 ay aradan sonra yaptırdım eski adet düzenini bekledim oldu şükür. Şimdi bir tek yarın değerin yükselmesini bekliyorum. Idrar testine yemin liyım hamileligim kesinlesmeden ve 50 üzeri olmadan yapmiycam. Ondan yarın gene kan ver cem . Hayırlısı neyse o olsun

9 gün sonra derken asilamadan mi iğneden sonra mi canım ben iğneden sonra yaptırdım ilk asilamada 4. Ve 6. Gün ilaç etkisini meraktan kan yaptırdım negatif ti etkisi 5 günden fazla degil gibi geliyor etkisi tabi bünye den bünyeye değişiyordu.r. ama gene De kimseye demedim emin olmadan. Bugünde sabah 8 de arabaya atlayip gezmeyee gittim 3 saat birde oralarda gezdim indim çıktım yani varsa allaha emanet net olmadığından rahat takıldım ama dikkat ettim tabi gene de abartmadan olursa da sukur olmazsada sukur rabbimin bir bildigi vardır .

Asilamadan sonra cnm

iyi haberini almak icin dua edecem bende haftaici istanbul fulya bahceci ye gidecem sonuc negatifse insAllah hemen regly olurumda duzene girerim

iyi haberini almak icin dua edecem bende haftaici istanbul fulya bahceci ye gidecem sonuc negatifse insAllah hemen regly olurumda duzene girerim
Inşallah benimde duam seninle ve burada olan olmayan tum evlat isteyenler icin canım 2017 de tüm isteyenler hamile kalsın 2018 e ana baba olarak sağlıklı evlatlarımız kucağımızda girelim

HAyırlı olsun canım gözün aydın :) değerlerin yükselir inşallah bebişin tutunur sana sımsıkı :)

HAyırlı olsun canım gözün aydın :) değerlerin yükselir inşallah bebişin tutunur sana sımsıkı :)
sonuc mrgativse nasil hamilesin anlamadim. hala cozmus degilm ya bi asilama yapaydimda anliyaydim ne demek istediginizi.insallah hamilesindir insallah

Canım inşl hamilesindir de hep birlikte seviniriz. Bende yarın yaptıracağım test. İnşl hayırlı bir sonuç alırım.

Merhaba arkadaşlar. Ben 3 nisanda Aşılama yaptirmistim ve kasık ağrılarımdan ve göğüs hassasligimdan bişey hissetmiyorum.. yarın yarın 1 hafta olacak.. hiç test yapmadım.. Ağır iş yapmadım ama normal hayatıma devam ettim.. kan testi yaptırmak istiyorum.. 1 hafta sonra yapan var mı aranızda?! Ha bide Üşüyorum.. uykuya dalıyorum bir an.. cvp verirseniz çok sevinirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…