Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim hiç üzülme.. vardır Allahın bir bildiği.. İnşallah ilerde tutar..ama hiç ara verme bence..sonuna kadar mücadele et ve hiç modunu düşürme moralini bozma canım..
insAllah en kisa zamanda hepimiz olumlu saglikli sonuclar aliriz yarin tekar kendi doktoruma gidecem bakalim o ne diyecek

Benim de kasık agiralim vardı hala da var..Bugün 9. Gün..aşılamadan sonra 15 gün geçmesi gerekiyormuş..o zaman daha doğru olurmuş..o yüzden bende bekliyorum..sen de beklesen iyi olur.. hem catlatma iğnenin etkisi 10 gün sürüyormuş.. şimdi yaparsan testi yanlış sonuçlar alabilirsin canım..
Teşekkür ederim canım aslında doğru söylüyorsun daha çok erken beklemem gerekiyor ama gün geçmiyor allah hepimizin yardımcısı olsun guzel haberlerimizi alırız en kısa zamanda

acikcasi benim de pek bir bilgim yok elimden geldigi kadar yardimci olurum tabiki bana klomen(5gun)+ catlatma ignesi verildi bizim problemimiz sperm azligi insAllah Allah ikinci asilamamizda ya da omcesinde nasip eder insAllah sizinde guzel haberinizi aliriz
Amin ecrin Teşekkür ederim Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün beklemek çok zor :KK12:

Kaçıncı gündesin ? Hiç mi silikleşmelerde biraz daha koyu olan olmadı ?
Can'ım gün saymıyorum. En son 11 Mart'ta kanamam oldu ama o normal adet değildi hatırlarsan. Doğum kontrol hapını bıraktığım için olmuştu. O yüzden sağlıklı sonuç alacağımı sanmıyordum testlerden. Yapmayı bıraktım zaten. Dünden beri belim çok ağrıyor. Adetim yakın sanırım.
Cnm moralim bozuk eşime bugün yeniden sperm testi yaptık üroloji doktoru tüp bebeğe başlayın dedi zamn kaybetmeden

Kızlar değerlere bakım bi
Can'ım baktım ama terimler yabancı olduğu için anlamadım. Türkçe yazsaymış keşke. Sen doktorlara bakma. Bana ilk klomen sonrası doktor tüp bebek demişti. Ama 1,5 sene sonra kendiliğinden hamile kaldım. Moralini bozma hemen. Eşine pekmez takviyesi falan yap.

Can'ım gün saymıyorum. En son 11 Mart'ta kanamam oldu ama o normal adet değildi hatırlarsan. Doğum kontrol hapını bıraktığım için olmuştu. O yüzden sağlıklı sonuç alacağımı sanmıyordum testlerden. Yapmayı bıraktım zaten. Dünden beri belim çok ağrıyor. Adetim yakın sanırım.

Can'ım baktım ama terimler yabancı olduğu için anlamadım. Türkçe yazsaymış keşke. Sen doktorlara bakma. Bana ilk klomen sonrası doktor tüp bebek demişti. Ama 1,5 sene sonra kendiliğinden hamile kaldım. Moralini bozma hemen. Eşine pekmez takviyesi falan yap.
Keçi boynuzu pekmezi yediriyorum sonucu kendi doktorumada attım cvp bekliyorum

evet çok haklısın ben geçen ay ilk aşılama mi oldum klomen verdi ve 1hafta içtim pazar günü akşam bitmişti ilacım salı doktora gittim iğne vurdular persembede asilamam oldu hatta doktorum şunu dedi normalde kadın ayda 1yumurtlar benim 3yumurtam olusmus ama asilamam tutmadi adet oldum 4.gunu doktora gittim tüp bebek dedim bir aşılama daha önerdi tamam dedim ara vermeden bir asilamam daha var klomenin yanında birde başka ilaç verdi bu sefer seni biraz zorluyalim dedi stres dolu günler Rabbim herkesin yüzünü güldürdü
Ne ilaç verdi başka, neden zorlanacaksın ki.

Merhaba kızlar bende bugün asilama yaptırdım bat 25 nisan hakkımızda hayırlısı ya çok istiyorum bi bebisim olsun
Hayırlısı olsun canım inşallah Rabbim bizlerinde bebek sahibi yapar allah büyük umudunu kaybetme
Merhaba kızlar bende bugün asilama yaptırdım bat 25 nisan hakkımızda hayırlısı ya çok istiyorum bi bebisim olsun

Merhaba kızlar tüp bebek tutma oranı %60 olmuş ben 2 asilama oldum tutmadı haziranda tüp bebek olacaktım fakat ekim veya kasıma kalacak . Çünkü hem is yerlerinden esimde bende çok izin kullandık hemde bedenimdeki hormonları atıp adetinin düzenli şekilde olmasını devamını getirmem lazım 17 nisan regl tarihim umarım ilk asilamada olduğu gibi 2 ay a yakın gecikme yaşamam.
Selam canım o kadar ara vermeye gerek var mı gerçekten, ben mayısta yaptıracaktım sade şekerim yüksek fazla kilom var diye doktor ilaç verdi ona takviye bende dikkat edip kilo vermek amaçlı haziranda başlamak istiyorum. mayıs ayını erteledim diye benimde içime dert oldu bugün çok kararsızım. Bu arada tüp bebeği nerede yaptıracaksın karar verdin mi?

Cnm keciboynuzu pekmezine üç gün önce başladık atmistim sonucu gormedinmi
Gördüm tatlım. O kilo yapar, direk etkisi suyunda. Kaynayan suya 5-6 tane keçiboynuzunu kır at içine, 20 dk beklet kapalı buharında. Ilıyınca içir kocana. Her sabah her akşam. Özünü içirmiş oluyosun.

Selam canım o kadar ara vermeye gerek var mı gerçekten, ben mayısta yaptıracaktım sade şekerim yüksek fazla kilom var diye doktor ilaç verdi ona takviye bende dikkat edip kilo vermek amaçlı haziranda başlamak istiyorum. mayıs ayını erteledim diye benimde içime dert oldu bugün çok kararsızım. Bu arada tüp bebeği nerede yaptıracaksın karar verdin mi?
Cnm bende önümüzdeki ay tüp bebek için ugrascam

Cnm bende önümüzdeki ay tüp bebek için ugrascam
İnşallah canım mesajlarını okudum,sanırım bizim için en hayırlısı daha fazla zaman kaybetmeden tüp bebek yapmak olacak. Senin kilo durumun neydi, ben bu kadar planlı olunca diyete başladım hazirana kadar.

Canım ben kendi isteğim ile bekledim vücudum hormonları atıp normal düzenine girdiğinde daha sağlıklı bir olacağına inanıyorum. Tüp bebek için smrna yı düşünüyoruz ama ancak ekimde izin alıp gidebilirim esimle. Bekliycem hepimizin hakkinda hayirlisi olsun

İnşallah canım mesajlarını okudum,sanırım bizim için en hayırlısı daha fazla zaman kaybetmeden tüp bebek yapmak olacak. Senin kilo durumun neydi, ben bu kadar planlı olunca diyete başladım hazirana kadar.
Cnm yaş 27 kilo 54 bende daha fazla zamn kaybetmek istemiyorum

X