Normal cnm degerlerim inş diğer testlerde normal çıkar bir hafta var çıkmasına testlerincanım gördüğüm kadarı ile değerlerin normal gibi, değer aralığına bak değer aralığındaysa normaldir uzak çekim çok anlayamadımBebis27
Doktor baktı klomen kullancan dedi sadece
hayırlısı cnm korkma onlarda temiz çıkarNormal cnm degerlerim inş diğer testlerde normal çıkar bir hafta var çıkmasına testlerin
İns yavru yahayırlısı cnm korkma onlarda temiz çıkar
yaşınız kaç?Normal cnm degerlerim inş diğer testlerde normal çıkar bir hafta var çıkmasına testlerin
27 yaşındayımyaşınız kaç?
Yok kız bende baktım o açıdan demedim ben, millet şimdi köpek bakacağına çocuk bak ne işin var köpekle dicek anlamında dedimbenim 4 yaşında bir golden'ım var :)
kesinlikle tavsiye ederim, evinde hayvan beslemek sanıldığı kadar zor birşey değil. ama tabi çok çok titiz hanımlara önermem çünkü yılın 2 ayı inanılmaz tüy döküyorlar :) biz senede 2 defa traş ettiriyoruz o da rahatlıyor biz de :) ayrıca inşallah ilerde köpek ile büyüyen bir çocuk her türlü hastalıklara karşı bağışıklık sistemi daha güçlenmiş oluyor.
Ay tabi bir de cocuk olmayisini kopege baglayanlar da var. hani tuyu falan yutuyorsun, sarilip opuyorsun hayvani ondan kisir olabilirsin diye akil verenlerYok kız bende baktım o açıdan demedim ben, millet şimdi köpek bakacağına çocuk bak ne işin var köpekle dicek anlamında dedim
Bakabileceksen alabilirsiniz. Ben o sorumluluğun altına giremem. Çok sevmeme rağmen. Bir süre sonra çocuk bile istemezsiniz belki de :) öyle olabiliyormuşDolunay22 mesela köpek çok istiyoruz eşimle evlendiğimiz günden beri, alalım alalım diye söyleyip duruyor, aman diyorum yapmayalım şimdi bize derler ki köpek bakacağınıza çocuk yapın bakın ben deliririm bu sefer boşver diyorum. Düşün hayatını nasıl endeksliyo millet lafları. Ama dayanamıcam alıcam galiba bi golden
Bugün aşılama yapıldı. Biraz zorlandı doktor. Rabbim hayırlısını versinkızlar günaydın, son durumlar ne
Geçmiş olsun canım. BilirimBugün aşılama yapıldı. Biraz zorlandı doktor. Rabbim hayırlısını versin
Amin canım sağolasın. Sende mi aşılama yaptırmıştın.Geçmiş olsun canım. Bilirim
İnşallah güzel haberler gelir senden
Hayırlı olsun güzel sonuçlar alırsınız inşallah :)Bugün aşılama yapıldı. Biraz zorlandı doktor. Rabbim hayırlısını versin
Hayırlı olsun güzel sonuçlar alırsınız inşallah :)