Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yok kız bende baktım o açıdan demedim ben, millet şimdi köpek bakacağına çocuk bak ne işin var köpekle dicek anlamında dedim

Hayvan sevgisi kadar güzel birşey yok...ne zaman kendimi kötü hissetsem giderim bir kedinin köpeğin başını okşarım. İnsanlardan daha cok sevdiğimide her zaman söylerim :)

Bakabileceksen alabilirsiniz. Ben o sorumluluğun altına giremem. Çok sevmeme rağmen. Bir süre sonra çocuk bile istemezsiniz belki de :) öyle olabiliyormuş

Kızlar gonal f ile yumurtası çok olanlar adet tarihinizde değişme oldu mu daha 3 gün var ama damla geldi ve üşümem var sanırım adet demi bu

Ben bu ay yumurtlamadım galiba ? Hiç ağrı yaşamadım regliden bugüne kadar, bugün baktım 19.günüm. İlginç.

kızlar kandiliniz mübarek olsun Allah dualarımızı kabul etsin Coffeeturk geçmi yumurtluyorsun acaba bu ay yada anlamadın bu ay bende hastalığım yeni bitti 10.günden sonra tekrar ovu testi takibi yapıcam bence bizim geçen ay acemilikti bebeğim çok araştırdım hesapladım öyle gözüküyor senin pozitif gördüğünde kaç gün pozitif devam etti sonrası silikleşti ? benim 2 gün pozitifdi 3.gün silikleşti ben pozitifi görünce çalıştım 2.pozitif boş geçti silikleşince oldu ama bebek gelmedi sonra jeton düştü pozitif bize 24 saat sonra diyor biz ordamı yanıldık acaba kafamda deli sorular 10da çatladı geçen ay yani 14.günümde 24 adet oldum tam 14 gün yani demekki 13.ve 14,15 yapmak gerek gibi nasip olursa bu sefer öyle denicem bakalım ne olucak sende belki bu ay gebe olmuşsundur belki

Kızlar herkese selam, pazartesi sonuç belli olucak ben de 4 gün kaldı ama hiç belirti falan bişey yok. Adet olucak gibi arar ara sancı giriyo kasıklarıma o kadar. Sizler de durum ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…